Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
vdemeshko
Member
разница между мной и тобой что ты ламер.. опытныйRadio Bay: ↑ 22.05.2026 20:54Он просто не знает, что меряться ценами девайсов в аудиоветках/форумах - правило дурного тона, т.к. всегда кто-то кабаку потолще вытянет. Все общаются на равных. НеопытныйRoMiLiUs: ↑ 22.05.2026 20:46В мене дорожче;) І акустика за 5к євро) Так що це так собі аргумент)![]()
Отправлено спустя 7 минут 44 секунды:
и шо )) он же писал чтоRoMiLiUs: ↑ 22.05.2026 20:46В мене дорожче;
что цапоусь втыкается в макбук в 30 раз дороже чем цапоусь не смущаетRCA Klotz стоит 1400 грн, у тебя межблоки по цене 1/3 твоего цапоуся? Ага, так я и поверил
-
RoMiLiUs
Member
vdemeshko
Ну на мій розсуд віддавати 1-2к+ уе за шматок сталі - це треба бути несповна розуму, можливо клінічний випадок. Особливо, якщо їх ще й десятками скуповувати. І це точно тоді не тобі повчати що і як кому слухати. Можливості науки зараз ультраобмежені. Те що ми(люди) знаемо/оперуємо - це десь tree(3) частина від всіх існуючих знань всесвіту/матерії. Якщо для тебе осцилограф - це істина в останній інстанції, то мені тебе шкода.
І я дуже сумніваюсь в твоїх двох вищих освітах. Навіть якщо вони там десь і є, то в мене є серйозні питання до їх якості та/або як ти вчився. Тому це не аргумент також. Зараз тут кожен може бути гуру, зробивши промт в чат-гопоту і потім через хуманайзер. Так шо не муляй очі, учьоний.
Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
І запам'ятай головну життєву істину. Досвід і мудрість не приходить зі старістю. Іноді старість приходить одна.
Ну на мій розсуд віддавати 1-2к+ уе за шматок сталі - це треба бути несповна розуму, можливо клінічний випадок. Особливо, якщо їх ще й десятками скуповувати. І це точно тоді не тобі повчати що і як кому слухати. Можливості науки зараз ультраобмежені. Те що ми(люди) знаемо/оперуємо - це десь tree(3) частина від всіх існуючих знань всесвіту/матерії. Якщо для тебе осцилограф - це істина в останній інстанції, то мені тебе шкода.
І я дуже сумніваюсь в твоїх двох вищих освітах. Навіть якщо вони там десь і є, то в мене є серйозні питання до їх якості та/або як ти вчився. Тому це не аргумент також. Зараз тут кожен може бути гуру, зробивши промт в чат-гопоту і потім через хуманайзер. Так шо не муляй очі, учьоний.
Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
Я бачу шо як раз ти в очєнь впечатлітєльном возрастє, бо перший почав кічитись своїм барахлом.vdemeshko: ↑ 22.05.2026 21:11да 5К евро тоже не так что бы впечатляет мне вообще цены и такие суммы тем более не впечатляют - уже не в том возрасте впечатлительном
І запам'ятай головну життєву істину. Досвід і мудрість не приходить зі старістю. Іноді старість приходить одна.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 22.05.2026 21:49, всего редактировалось 1 раз.
-
vdemeshko
Member
RoMiLiUs
последний купленые мной "шматок" стали через 40 секунд после продажи на дропе подорожал в 2 раза )) просто ты еще не дорос до понимания
часть ножей в коллекции уже стоят x3 от их стартовой цены 10 лет назад и они уже давно не выпускаются... и каждый год цена растет - а ножи только на полках у коллекционеров..
последний купленые мной "шматок" стали через 40 секунд после продажи на дропе подорожал в 2 раза )) просто ты еще не дорос до понимания
Последний раз редактировалось vdemeshko 22.05.2026 21:52, всего редактировалось 1 раз.
-
RoMiLiUs
Member
Лох не мамонт. Виявляється ти звичайна барига. Ненавиджу бариг. Тепер все стало на свої місця.vdemeshko: ↑ 22.05.2026 21:48шматок стали через 40 секунд после продажи на дропе подорожал в 2 раза )) просто ты еще не дорос до понимания
-
vdemeshko
Member
RoMiLiUs
я ничего не продаю - только покупаю
я коллекционер но это при этом растущая в цене инвестиция
в отличии от блоков питания iFI
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
отака фигня малята
да и вообще смешно рассказать сеньору помидору с monthly compensation больше стоимости твоей аппаратуры про какое то барыжничество - я зарабатываю прокладкой между ушами
а на хобби просто трачу но при этом это еще растущая в цене инвестиция (кто то в крипту играет - у меня то что можно подержать в руках , поносить в кармане и при этом имеет стабильный рост(если ты понимаешь что и где брать ) в цене
). Но это уже уровень выше 81 если ты понимаешь о чем я 
я ничего не продаю - только покупаю
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
а я ламеровRoMiLiUs: ↑ 22.05.2026 21:50Ненавиджу бариг
-
Radio Bay
Member
[shake-hands]RoMiLiUs: ↑ 22.05.2026 21:50Ненавиджу бариг
-
MSiAventador
Member
Що можна сказати про компанію і музикантів які роблять іменні серії на кабелях 3N OFC...vdemeshko: ↑ 22.05.2026 19:34 Radio Bay
та шо мне расказывать я 20 лет их юзаю (c 2004 наверно примерно)сам попробуй и расскажешь
Немецкий бренд Klotz AIS (Audio Interface Systems) — один из мировых лидеров в производстве профессиональной кабельной продукции, которая ценится за надежность и чистую передачу сигнала.
Среди всемирно известных музыкантов и групп, которые используют кабели Klotz (в том числе собственные подписные серии), выделяются следующие имена:
Joe Bonamassa (Джо Бонамасса): Легендарный блюз-рок гитарист, совместно с которым компания Klotz выпустила бескомпромиссный именной инструментальный кабель.
Joe Perry (Джо Перри): Бессменный гитарист и сооснователь рок-группы Aerosmith.
Matthias Jabs (Маттиас Ябс): Соло-гитарист легендарной немецкой хард-рок группы Scorpions.
Steven Wilson (Стивен Уилсон): Британский рок-музыкант, мультиинструменталист и прогрессив-рок продюсер.
TM Stevens (Ти Эм Стивенс): Виртуозный бас-гитарист, сотрудничавший с Джеймсом Брауном, Джо Кокером и Майлзом Дэвисом. Для него компания разработала подписную премиум-серию FunkMaster.
Nathan East (Нейтан Ист): Легендарный сессионный басист, игравший с Эриком Клэптоном, Майклом Джексоном и Филом Коллинзом.
Thomas Lang (Томас Ланг): Виртуозный австралийский барабанщик и мультиинструменталист.
Darryl Jones (Дэррил Джонс): Известный бас-гитарист, сотрудничающий со знаменитой группой The Rolling Stones.
Кроме того, эти кабели можно увидеть в туровом сетапе команды Hans Zimmer Live и на крупнейших мировых студиях благодаря их эталонным техническим характеристикам.
Добро пожаловать в реальный мир, Neo![]()
P.S. Скільки аудіофільських журналів і сайтів перечитав, ютуб оглядів , навіть "поліцейських Хай-Енду", про цей Кльотц не чув. В шоці...
Последний раз редактировалось MSiAventador 22.05.2026 22:22, всего редактировалось 1 раз.
-
vdemeshko
Member
мне на столько аую в чем ты там сомневаешься - - шо там есть или нету. ты вобще кто что ты твои сомнения должны беспокоить?RoMiLiUs: ↑ 22.05.2026 21:50І я дуже сумніваюсь в твоїх двох вищих освітах. Навіть якщо вони там десь і є, то в мене є серйозні питання до їх якості та/або як ти вчився.
Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
а что там должны они делать?MSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:20 Скільки аудіофільських журналів і сайтів перечитав
Последний раз редактировалось vdemeshko 22.05.2026 22:28, всего редактировалось 3 раза.
-
Radio Bay
Member
Клоц - то гарний початковий кабель з проф, він без нюансів, але рівний, стикався з аудіодротами. Не вау, але поважаю, та раджу сам буваєMSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:20про цей Кльотц не чув
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
Вообще думал, что устраивать срачи в форумах - это удел русни, а мы уже это прошли, ан нет
-
MSiAventador
Member
Radio Bay
До проф.кабелів інші вимоги: відстані, кількість перемикань, екранування, ударо-брудостійкість.
Якість звуку там не валялась.
До проф.кабелів інші вимоги: відстані, кількість перемикань, екранування, ударо-брудостійкість.
-
Radio Bay
Member
Я усе це знаю, не вчорашній, але не буду ж все це пояснювати, а акустичний Клоц не поганий, от одразу сетап увімкнути, а потім розбитратися.MSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:32До проф.кабелів інші вимоги: відстані, кількість перемикань, екранування, ударо-брудостійкість.
Це гарний хід
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
За Одеса-кабель не скажу
-
vdemeshko
Member
тогда нужно пояснение что не так в кабеле с двойным экранированием Joe Bonamassa guitar cable c Neutrik silentPLUG (10000 переключений - технология основана на герконе) в разрезе перечисленных тобой характеристики что ты хотел найти в аудиофильских обзорах про это ))MSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:32 Radio Bay
Отправлено спустя 9 минут 56 секунд:
то есть запись с микрофона/инструментального входа музыканта - качество звука там не валялось )) но при прослушивании этой же записи другим кабелем оно резко станет лучше ? rlly?MSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:32Якість звуку там не валялась.
https://www.klotz-ais.com/artists/
но да в аудиофильских изданиях такое врядли будут упоминать ))
кстати я не знал что он тоже использует так как думал что больше гитаристы и барабанщики их используют
https://www.klotz-ais.com/klotzfamily/j ... hel-jarre/
Отправлено спустя 18 минут 13 секунд:
с чем там дальше "разбираться" - вот Жан Мишель Жар использует его в своей студии для записи )) типа с ним не понятно как звучит но если поменять то сразу понятно станет? верха станут теплее и разборчивей?Radio Bay: ↑ 22.05.2026 22:36а потім розбитратися
-
tablestikus
Member
-
vdemeshko
Member
tablestikus
я тебе больше скажу - бывает когда просто покупаешь и становится лучше чем было )))
я тебе больше скажу - бывает когда просто покупаешь и становится лучше чем было )))
- спойлер
- а покупка еще не доехала
magic.gif
-
Z440_User
Member
Початковий чи ні - не знаю, але у мене його 5метрів гітарного, від інструменту до педальок на початку, педалборда на фінішу музичної діяльності.Radio Bay: ↑ 22.05.2026 22:30 Клоц - то гарний початковий кабель з проф
Невбиваємий, скільки його смикали, як по ньому тільки не "танцювали", скільки кілометрів його протягали за 15 років музичної активності - йому байдуже. Я як спаяв його на початку 2000-х, ото більше нічого йому не робив.
П.С. Від нього найменший фон з усіх кабелей що мав справу за час активної музичної творчості.
Від педалей до комбіка/мікшера - у мене 5 метрів кабелю по простіше, декілька раз перепаював на ньому відірвані джеки.
Тобто дерь...поганими кабелями на студії запишемо музикантів, на таких самих гівняних кабелях зробимо мікшування-мастерінг та випустимо готовий музичний продукт (або звукову дорожку для кіно/ігор), а потім воно вдома почне чудово співати завдяки шнуркам по 1000$ за метр?MSiAventador: ↑ 22.05.2026 22:32 Radio Bay
Л- логіка.
Чудова в них кабельно-проводникова продукція, як силова так і сигнальна і всяка специфічна/спеціальна.Radio Bay: ↑ 22.05.2026 22:36 За Одеса-кабель не скажу
У мене їх КММ до однієї вертушки при довжині в 2 метри має ємність в 150-160пФ, якщо додати ємність входу підсилювача та ємність кабелів в тонармі, маю 190-200пФ по реальному фізічному заміру з накінечників що одягаються на головку звукознімача. Це є частиною навантаження картриджу, що описано в паспорті на всі головки і впливає на АЧХ яку отримуємо на виході. Наприклад для моєї AT-VM540ML що стоїть на цьому програвачі, потрібно навантаження 100-200пФ та 47ом, я по верхній межі проліз.
Невідповідність навантаження в pF та омах може дати завал по ВЧ, горби та інше.
ПК із звуковою X-Fi у мене прив'язаний до аудіосистеми 15 метровими кабелями, теж КММ від ОдесаКабель. Як LineOut (Front + Rear) так і LineIn. Бо системник знаходиться поза житловим приміщенням і в моєму споживанні музики - цифровий контент перший з кінця. У мене частіше грає вініл, потім котушки, потім касети, і лише потім ПК який бореться зі смартфоном за шанс щось програти музичного.
Стосовно фону та наводок.
Якщо я увімкну захват з LineIN, накручу на максимум чуйність входу та рівень запису, preamp з AUXу якого йде захват перемкну в режим МС входу вінілового коректору - на спектрограмі записаного сигналу буде повна тиша в усьому діапазоні частот.
А це, на хвилиночку, зі входу який має з 0.3мВ підсилити сигнал до 250мВ, потім його забере по 15м кабелю LineIn внутрішньої звукової карти, підсилить оці 250мВ своїми силами з оцифруванням і лише потім я оце побачу в спектрограмі. Стосовно рівня шуму, то там щось на рівні -90...-100дБ шуму аналогового преампу разом із його фонокоректором по МС входу.
-
Radio Bay
Member
А я от не знаю, яка кабелюка у Слеша на запису. Ми нічого не знаємо про комутацію на топових студіях.Z440_User: ↑ 22.05.2026 23:26Тобто дерь...поганими кабелями на студії запишемо музикантів, на таких самих гівняних кабелях зробимо мікшування-мастерінг та випустимо готовий музичний продукт
Візьми ті два кабелі, що я кидав вище, та порівняй. Теоретики не цікавіZ440_User: ↑ 22.05.2026 23:26Тобто дерь...поганими кабелями на студії запишемо музикантів, на таких самих гівняних кабелях зробимо мікшування-мастерінг та випустимо готовий музичний продукт
-
MSiAventador
Member
Z440_User
vdemeshko
Ну комон, ви чим в студії пишете музику - мікрофоном чи кабелем? А зводите в навушниках для навушників чи акустики чи для саундбара чи для Бітс і Ірпотц ?!
Ну комон, сурьйозно, не у всіх Еббі Роуд Студіо з "бівнями".
vdemeshko
Ну комон, ви чим в студії пишете музику - мікрофоном чи кабелем? А зводите в навушниках для навушників чи акустики чи для саундбара чи для Бітс і Ірпотц ?!
Ну комон, сурьйозно, не у всіх Еббі Роуд Студіо з "бівнями".
-
Radio Bay
Member
Radio Bay
В мене є Van den Hull Thunderbird Hybrid 1m, хоч на тест на дні три?
В мене є Van den Hull Thunderbird Hybrid 1m, хоч на тест на дні три?
-
Z440_User
Member
Ок, у Neotech NEI-3003 MKIII зазначено наступне:Radio Bay: ↑ 22.05.2026 23:41 Візьми ті два кабелі, що я кидав вище, та порівняй.
А у soundking скільки?Сопротивление: 26 Ом/км
Емкость: 68,61 пФ/м
Индуктивность: 0,578 мкГн/м
Бо якщо наприклад навантаження для вінілового програвача стане 300пФ із цим кабелем замість потрібного діапазона 100-200пФ, я отримаю завал починаючи з 10-12кГц, або горба 14-16кГц в 5-7дБ.
І шо? Яким буде мій вердикт, як гадаєш?
-
Radio Bay
Member
Z440_User
- Червоний )
-

Їх коннектори завпівпізнаю - https://iprostir.com/aksessuary/razyomy ... n_hul_c8_0
Последний раз редактировалось Radio Bay 23.05.2026 00:05, всего редактировалось 1 раз.