все правильно делают
Новости
Последние статьи и обзоры
Electronic Arts переклала 85% завдань із контролю якості на ШІ
-
VirusikZloy
Member
Предлагаю обсудить Electronic Arts переклала 85% завдань із контролю якості на ШІ
все правильно делают
все правильно делают
-
D_ad
Member
ПХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Анекдот: Ai верифікує Ai SLOP.
От чи це не корупція...?)
Анекдот: Ai верифікує Ai SLOP.
От чи це не корупція...?)
-
dead_rat
Member
Вони ментально хворі… це перевіряється скриптом що визиває exe файл.Але потім він пояснив, що ШІ використовується для базових завдань, наприклад, щоб перевірити — вилітає чи гра ні.
АІ робить 85% роботи, але так добре, що тепер треба більше робітниківРезультати роботи ШІ потребують додатково аналізу. Тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості.
Впринципі, я прекрасно розумію як це робиться. Ставиться задача, що хто не юзає АІ буде звільнений, тому його доводиться чи тулити чи розповідати, що тулиш, просто усюди.
Последний раз редактировалось dead_rat 30.04.2026 09:20, всего редактировалось 1 раз.
-
walkman3000
Member
D_ad: ↑ 30.04.2026 08:49Ai верифікує Ai SLOP
EA останні 20+ роківРезультати роботи ШІ потребують додатково аналізу, тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості.

-
n+gibat[]r
Member
Взаємовиключні параграфи, нє?Результати роботи ШІ потребують додатково аналізу. Тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості. Тобто в цьому випадку ШІ не зменшив, а збільшив кількість робочих місць.
Але чи зможе ШІ повністю замінити живих фахівців у майбутньому? Поки що керівник EA вважає, що ШІ лише доповнює людей. Хоча раніше були гучні заяви, що майбутнє за ШІ. Також минулого року компанія проводила масштабні звільнення в рамках реорганізації та скорочення витрат.
-
dead_rat
Member
n+gibat[]r
Там кожне друге твердження протирічить попередньому.
Там кожне друге твердження протирічить попередньому.
-
werneo
Member
Тобто, гуано, яке вони випускають, буде пахнути ще сильніше. 
-
divinity
Member
Я навіть я не пам'ятаю коли я останній раз грав в гру від EA, може років 10 тому? А може і більше, Mass Effect 3 вийшов в 2012. Мда, RIP EA, ви давно вже померли.
-
Mainkoon
Member
D_ad
особисто для мене це не було анекдотом, коли бот визначив мій гаманець (тобто мене) ботом, а не людиною, не дивлячись на докази та активність.
особисто для мене це не було анекдотом, коли бот визначив мій гаманець (тобто мене) ботом, а не людиною, не дивлячись на докази та активність.
-
coffeeman
Member
Тобто виходить так тобі дають задачу ти її маєш розв'язувати за допомогою штучного інтелекту (зобов'язаний), але якщо не розв'язав, то це твої проблеми - тебе звільняють. А потім вони наймають співробітників невисокої кваліфікації, щоб вони перевіряли за штучним інтелектом - чи все нормально там. Цікаво що може піти не так? 
-
Ostin
Member
Якщо впровадження хоч якось регулюється, то всі працюють +\- однаково з агентами, тому замінити спеціаліста і вставити в робочий процес буде легше у випадку звільнення\смерті. Бо є інструкція щодо взаємодії і в результаті на виході +\- контрольовані дані.coffeeman: ↑ 30.04.2026 13:50тобі дають задачу ти її маєш розв'язувати за допомогою штучного інтелекту (зобов'язаний), але якщо не розв'язав, то це твої проблеми - тебе звільняють
Якщо ж працівники імпровізують з різними варіантами ші на свій розсуд (тобто компанія не дозріла до системності в питанні ші) і вихідна якість коду напряму залежить від якості промтів окремого індивіда - то це той варіант, коли замість конвеєрної розробки отримуєш купу бібізян, які намагаються розгребти чуже лайно, але все одно нічого не працює.
Я поки що на власні очі не бачив іще системний варіант, коли на рівні компанії все централізується під ші і потім працює. Он тільки тут на форумі від dead_rat чув, що так буває. Бо це гроші і люди, які беруть на себе цю системність.
А от імпровізації бачу постійно. Коли кожен розробник пише щось так, як йому зручно, використовуючи свій варіант ші. І на виході є якийсь робочий код. Але розгребти його завали комусь іншому - то треба постаратись.
Загалом, за нормальної системної роботи, все це може мати місце і навіть десь видавати кращу швидкодію розробки (взамін контрольованості).
-
tablestikus
Member
У ЕА і так не те що супер було все, а стало ще гірше
Але в самураїв є тіки шлях
-
Keyser Soze
Member
Ну, так дело дойдёт до того, что только AI будет покупать их поделие. Ну, вы поняли...

-
KimRomik
Member
єдине моє побажання це щоб ця контора EA закрилась назавжди або щоб з"явився новий СЕО, який буде ставитися до розробки ігор з ентузіазмом та прислуховуватись до ком"юніті, а не займатися хижацькою оптимізацією витрат, агресивною монетизацією та мікротранзакціями як це зараз робить Ендрю Вілсон та його підлеглі директори дочірних компаній
-
Ararat
Member
Буде іронічно якщо з аі слопом якість продуктів тільки виросте. 
-
Volodymyr1985
Member
Ну, не знаю. Глянув їхні фінансові показники за останні 10 років. Виручка майже в два рази виросла за цей період. Стабільний чистий прибуток кожного року, капіталізація теж стабільно росте. Минулого року успішний реліз Battlefield 6. Схоже, ком'юніті їх підтримує і не виглядає поки що щоб мали загнутись чи щось подібнеKimRomik: ↑ 30.04.2026 17:45 єдине моє побажання це щоб ця контора EA закрилась назавжди або щоб з"явився новий СЕО, який буде ставитися до розробки ігор з ентузіазмом та прислуховуватись до ком"юніті, а не займатися хижацькою оптимізацією витрат, агресивною монетизацією та мікротранзакціями як це зараз робить Ендрю Вілсон та його підлеглі директори дочірних компаній
І це якось дивно, бо бачу багато критики. Люди критикують критикують але продовжують нести гроші їм.
-
KimRomik
Member
Volodymyr1985
Так це дивує. Акції EA тільки ростуть і ростуть. Значить вони ймовірно знайшли ту категорію людей, які скажімо так як в тому мемі про кубики з фільму Ідіократія, а точніше всліпую заносять бабоси навіть тоді, коли їм кажуть що вони платять за одне й те саме.
БФ6 це жалка пародія на Варзону. Навіть не називайте її успішною.
Так це дивує. Акції EA тільки ростуть і ростуть. Значить вони ймовірно знайшли ту категорію людей, які скажімо так як в тому мемі про кубики з фільму Ідіократія, а точніше всліпую заносять бабоси навіть тоді, коли їм кажуть що вони платять за одне й те саме.
БФ6 це жалка пародія на Варзону. Навіть не називайте її успішною.
-
zaqik
Member
Чото до сих пор не пошути про "Да ты абсолютно прав игра вылетает но чтоб не вылетала ты попробовал обновить драйвер и поставить совместимость с win98?"
-
coffeeman
Member
І де в такому випадку бізнес логіка? В промптах? Але ж процес переводу промптів в код - статистичний, + моделі постійно міняються - як досягається консистентність результатів?Ostin: ↑ 30.04.2026 15:45 Якщо впровадження хоч якось регулюється, то всі працюють +\- однаково з агентами, тому замінити спеціаліста і вставити в робочий процес буде легше у випадку звільнення\смерті. Бо є інструкція щодо взаємодії і в результаті на виході +\- контрольовані дані.
Потрібен якийсь компілятор промптів.