"Надійний" - говорили вони.
Новости
Последние статьи и обзоры
Corsair випустила кабель живлення ThermalProtect 12V‑2×6 із захистом від перегріву
-
Striker
Member
Пропоную обговорити Corsair випустила кабель живлення ThermalProtect 12V‑2×6 із захистом від перегріву
-
denizen
Member
та це заробляння грошей на хайпі. переважна більшість людей не стикаються з проблемою перегріву кабеля/роз'єма.
-
leif
Member
ой ой, вже біжу купувати, а то ATX 2.2 блок живлення плюс розгон в стелю PL + немодний кабель без захистів
10 місяців щастить, але везіння не вічне, хотспур каже що до 12 місяців працює роз'єм, інший фахівець декст також давав схожі прогнози. Господи, як же страшно.
деградація дегенеративного (с) роз'єму ось-ось доб'є мою відеокарту за 220 тис. грн
будь ти проклятий, дженсен хуанг!
Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
а можна зібрати таку ковбасу, підключивши покращений кабель від асус в кабель з термозахистом від корсар і потім кабель від корсар ще в приблуду від святого дербанера на відеокарті? буде надійно, як думаєте?
10 місяців щастить, але везіння не вічне, хотспур каже що до 12 місяців працює роз'єм, інший фахівець декст також давав схожі прогнози. Господи, як же страшно.
деградація дегенеративного (с) роз'єму ось-ось доб'є мою відеокарту за 220 тис. грн
Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
а можна зібрати таку ковбасу, підключивши покращений кабель від асус в кабель з термозахистом від корсар і потім кабель від корсар ще в приблуду від святого дербанера на відеокарті? буде надійно, як думаєте?
-
AssayMAS
Member
я не въеду, что им мешает термо предохранителей или их панель сунуть на 100-150 градусов и 10-20Ампер у карты? Судя по цене новых "волшебных" проводов там можно не то что предохранитель, там можно мини ПК поставить на мониториг температур и нагрузок...
-
big_bang
Member
ахахахаAssayMAS: ↑ 29.04.2026 10:33 я не въеду, что им мешает термо предохранителей или их панель сунуть на 100-150 градусов и 10-20Ампер у карты? Судя по цене новых "волшебных" проводов там можно не то что предохранитель, там можно мини ПК поставить на мониториг температур и нагрузок...
на ардуіно зібрати пк з купою датчиків і підключити до моніторингу "кабеля"
також, додати сильний серворпивід, щоб міг від'єднувати роз'єм в "опасний момент"
думаю, до 25$ можемо вписатися)))
Відправлено через 32 секунди:
готовий бізнес план
треба встигнути патент оформити
-
Creature4O
Member
не роз'єм, а золота жила 
-
makumazan84
Junior
а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:
моя стара карта класу "70", GTX 970 хавала максимум 150-160Вт
моя нинішня карта класу "70Тi", RTX 4070ti хаває до 280Вт
Але, звичайно, зірки співпали: кипятильники дозволяють продавати нові БЖ з 12V2x6, кабелі, вайрвью від ДерБауера, тощо. Тай інженерам можна не паритися над ефективністю чіпів
Просте порівняння:
Але, звичайно, зірки співпали: кипятильники дозволяють продавати нові БЖ з 12V2x6, кабелі, вайрвью від ДерБауера, тощо. Тай інженерам можна не паритися над ефективністю чіпів
-
hohlid19
Member
Если у типов с асроком на АМ5 процы не горят, их надо брать?denizen: ↑ 29.04.2026 10:23 та це заробляння грошей на хайпі. переважна більшість людей не стикаються з проблемою перегріву кабеля/роз'єма.
Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Проблема не в кипятильниках, и не в том, что "пихают кипятильник". 1070 в отличии от 5070 в качестве разных блоков просто овощ. КУДА ядер меньше, нету ни тензорных, ни РТ ядер. Их же тоже питать надоmakumazan84: ↑ 29.04.2026 11:13 а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:
-
fan-zp
Member
а где размыкатель?
на фото не видно чем он будет отключать питание
а видику не станет плохо, если его в нагрузке дернуть?
не думаю что безопасно под нагрузкой обрывать питание
на фото не видно чем он будет отключать питание
а видику не станет плохо, если его в нагрузке дернуть?
не думаю что безопасно под нагрузкой обрывать питание
-
Барбарис
Member
leif, та взагалі провтикав - викинув 220 штук на писк дроселів і чекаєш поки згорить. А тоді мсі просто відмовить в гарантії. Ну як так можна було

-
МОНАХ
Member
►У разі його спрацьовування, як підкреслює Corsair, користувачам необхідно вимкнути комп’ютер і дати кабелю 12V‑2×6 охолонути, після чого слід перевірити кабель і роз’єм на наявність пошкоджень.
-
leif
Member
Ну, справедливості заради, я купив на 100тис дешевше. Як раз ціни просіли максимально тоді, перед злетом.Барбарис: ↑ 29.04.2026 11:54 leif, та взагалі провтикав - викинув 220 штук на писк дроселів і чекаєш поки згорить. А тоді мсі просто відмовить в гарантії. Ну як так можна було![]()
![]()
Але решта - по факту
-
Timedemo
Member
Краже не захищати. А охолоджувати.
- спойлер

-
Ektalion
Member
В тебе АТХ 2.4 , 2.2 дуже старий стандарт.leif: ↑ 29.04.2026 10:29 ой ой, вже біжу купувати, а то ATX 2.2 блок живлення плюс розгон в стелю PL + немодний кабель без захистів![]()
-
leif
Member
дістав коробку перевірив. точно, не 2.2. але і не 2.4)) посередині -- atx 2.32Ektalion: ↑ 29.04.2026 12:16В тебе АТХ 2.4 , 2.2 дуже старий стандарт.
-
Denverson
Junior
Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:

[/quote]
Що ти верзеш facepalm пояснюю що людина мала на увазі - технології розвиваються тоді, коли іх покращують, а не до одного ядра додають ще і ще і ще, щоб наче воно було потужним, але насправді нічого нового і кращого цим не зробили. Просто декілька старих рішень поєднали в одне і продали в новій обгортці як щось інноваційне.
Якби зелені та червоні розвивалися, то в нас би були не чайники, які скоро до кіловату дійдуть, а компактніші, та не такі ненажерливі варінти, бо нічого не заважає їм зайянятись енергоефективнісю, але нащо, коли люди "хавають" та несуть грошенята.
Проблема не в кипятильниках, и не в том, что "пихают кипятильник". 1070 в отличии от 5070 в качестве разных блоков просто овощ. КУДА ядер меньше, нету ни тензорных, ни РТ ядер. Их же тоже питать надоmakumazan84: ↑ 29.04.2026 11:13 а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:
[/quote]
Що ти верзеш facepalm пояснюю що людина мала на увазі - технології розвиваються тоді, коли іх покращують, а не до одного ядра додають ще і ще і ще, щоб наче воно було потужним, але насправді нічого нового і кращого цим не зробили. Просто декілька старих рішень поєднали в одне і продали в новій обгортці як щось інноваційне.
Якби зелені та червоні розвивалися, то в нас би були не чайники, які скоро до кіловату дійдуть, а компактніші, та не такі ненажерливі варінти, бо нічого не заважає їм зайянятись енергоефективнісю, але нащо, коли люди "хавають" та несуть грошенята.
-
Devijack
Member
А шо не можна наприклад червоний кабель пофарбувати тією фарбою що зникає при нагріві? Ну типо як ті чорні кружки що проявляються коли заливаєш кип'яток. Зазиргув у системник, бачик що дріт не чорний або проявився напис WARNIN отже є проблема.
-
Kullerok
Member
Интересный кабель. Как его купить в Украине? Или ждать завоза
-
Devijack
Member
Чи башту начіпити на термопастуbig_bang: ↑ 29.04.2026 10:46на ардуіно зібрати пк з купою датчиків і підключити до моніторингу "кабеля"
-
МОНАХ
Member
► Це вже на те виходить, що якийсь один кабель впливатиме на ергономіку використання та і вцілому на підхід до збірки "системника" - обов'язково прозора бокова панель і бажано, щоб стояв на столі або, якщо "в ногах", то щоб не десь глибоко...Devijack: ↑ 29.04.2026 13:56 А шо не можна наприклад червоний кабель пофарбувати тією фарбою що зникає при нагріві? Ну типо як ті чорні кружки що проявляються коли заливаєш кип'яток. Зазиргув у системник, бачик що дріт не чорний або проявився напис WARNIN отже є проблема.