Співробітники Epic Games Store визнають, що користувачі приходять у магазин тільки за безплатними іграми

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Співробітники Epic Games Store визнають, що користувачі приходять у магазин тільки за безплатними іграми

Пока оттуда не переехал UE5-Маркетплейс на The Fab, я еще туда заходил ассеты покачать и плагины к UE5 обновить :D
yungmanpro
Member

Ну самі ж і винні. Лудка якась з цими безкоштовними. А тепер їх тисяча на акаунті, а грати все одно ніколи. А коли є коли, то очі розбігаються і ЕпікСтор закривається.
Krovatka
Member

Я уже и этим бросил заниматься
Mainkoon
Member

І ще мали б додати: "... і майже ніхто в них потім не грає".
Soulwatcher
Member

Я ещё поиском там пользуюсь :)
EvhenS
Member

я у них хотів на новорічному розпродажі КСD2 купити, але в Стімі виявилось на 200гр дешевше.
Kib
Member

Єдиний приклад коли відчув позитивний ефект від цієї халяви, коли спробував першу сабнавтику. Тоді ще був комп офісний селерон, і я на вбудованій графіці в 15 фпс завис в халявну сабнавтику, хто б міг подумати що таке можливо в сучасні часи. Потім взяв гру в стім. В епіку в неї не грав більше :D
Earanak
Member

Недавно читал историю про бесплатную раздачу "Blood West" в EGS и связанные с этим х2 продажи в Steam, забавно :gigi:
tablestikus
Member

Зорке око щось помітило....
Bukakanga
Member

ну... почти только за халявой. Я вот ухитрился за 300 гривень на какой-то новогодней распродаже хапнуть сразу РДР2 и Киберпанк. Хотя... тоже халява, да.
unique-neon
Member

Це все тому, що давно епік ексклюзивів не було
Ostin
Member

Купони їм би повернути, то трохи гривень накидали б) Я от, для прикладу, купував Desperados 3 за 115 грн з купоном років 5 тому і потім пройшов у епіків, про що ні разу не шкодую. При співставній ціні шансів, звісно, ніяких немає. Бо розвинутись вони не змогли.
evenmore
Member

Эксклюзивы и цены ниже стима сработали бы.
proos
Member

Ларёк он и в африке ларёк.

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
evenmore
Обещали что из за комиссии в 12% будут лучше игры :lol:
Где это всё?
Voozy
Member

Помимо "награбленого" добра - я Алана Вейка купил у них две части. Но, признаюсь, если бы они были в Стиме - купил бы там
Проблема в навязчивой мысли, что EGS может скоро копыта откинуть. Это как держать сбережения в гривне или в вклюте - выбор очевиден :rolleyes:
waryag
Member

Так і є.

Халява це добре, але при появі проблем чи питань половина посилань веде до стіму.
Проблеми з падом у старих іграх часто вирішуються через стім або кастомні конфіги там же. І навіть не для стімовських ігор.
Хочеш подивитися актуальний стан гри - дивишся відгуки стім. І т.д.
penetrator
Member

150+ игр уже там забрал и ни разу ни одну не устанавливал даже :laugh:
Беру для того, что бы они разрабам отстегивали.
kyon
Member

Ихнее приложение тормозное гуано, даже забрать бесплатную игру как зубы рвать, ненавижу это делать, редко туда захожу, но хоть позабирал всю трилогию новой Ларки и первые части Dishonored кроме 2, а так куча разного инди к которому я никогда не прикоснусь, из того что там есть только Subnautica и Prey 2017 затер до дыр, ну еще Dishonored но ее я прошел пару раз еще пиратку, а лицуху уже почти не играл :gigi:
Kullerok
Member

Одно время лутал там шото. И неразу даже лаунчер не устанавливал :gigi: .накой оно нужно. Всё что нужно можно купить в Стиме за копейки на распродажах. И оно всё будет в одном месте.
username_1
Member

В их же магазинет даже отзывов нет, а не то, что сообществ, где можно спросить о проблеме или предложить что-то.
Ответить