Samsung Display похвалилася, що обсяги поставок моніторів QD-OLED перевищили п’ять мільйонів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Filabatya
Ostin
перше звернення по гарантії 99% просто повернення та страндартна вода в акті типу все ок нащо присилали :gigi:
ma_rch41
Member

FirstTDM: 10.04.2026 12:31
ma_rch41: 10.04.2026 12:19кабель йшов в комплекті + міняв на свій старий різниці ніякої не було
Комплектные нет смысла использовать - тем более старые кабеля...
ma_rch41: 10.04.2026 12:19монік новий був шо дровами не поправили або просто брак
+ він дуже грівся і ше один мінус це яскравість
Согласен... похоже на брак...
ну всмилі комплектний до нового моніка
maxn
Member

Yalg: 09.04.2026 19:46 У меня есть мысль что большая часть продаж идёт онлайн, то есть покупатель не видит картинку на экране физически до того как монитор к нему приедет, и сравнить, как в выставочном зале, с конкурентами не может.
Сколько таких лохотрон технологий было, есть и будет?

пипл хавает.

Это вы про олед мониторы?
Kassatka
Member

Господи, як я НЕНАВИДЖУ всі OLED'и, через них скоро не купиш нічого якісного і нормального ні серед телевізорів, ні серед телефонів, ні згодом буде і серед моніторів.
Filabatya
Member

Kassatka
НЕ дають зарази майже по 1К баксів продвати 32 4К айпіеси і вашки, сволочі :weep:
Добротному Тлс теж маліну ламають, стільки бабла в ютуб і інфлюєнсерів обісраних на міні лед вклали :up:
walkman3000
Member

Filabatya: 12.04.2026 01:37НЕ дають зарази майже по 1К баксів продвати 32 4К айпіеси і вашки, сволочі
Добротному Тлс теж маліну ламають, стільки бабла в ютуб і інфлюєнсерів обісраних на міні лед вклали
чєл згорів на фоні новин про оледмонікі, коли на ринку сотні пропозицій з іпс/ва на любий гаманець. те саме через тв, він сидів на ВА від самсунга, зараз буде сидіти на ВА від ТСЛ :gigi: може чєл морально втомився я не знаю чого мінусіть його.
останнім часом форум це якийсь кідстафф.юа
FirstTDM
Member

Kassatka: 12.04.2026 00:52Господи, як я НЕНАВИДЖУ всі OLED'и, через них скоро не купиш нічого якісного і нормального ні серед телевізорів, ні серед телефонів, ні згодом буде і серед моніторів.
Ага... было такое уже - фанаты CRT "ненавидели" плазму... затем фанаты плазмы "плевались" при упоминании LCD... и до сих пор есть юзеры, которые уверенно заявляют, что ничего лучше 6-битного TN нет и быть не может - вот и страдают от сокращения выпуска моделей на TN... :D
tablestikus
Member

Kassatka: 12.04.2026 00:52 Господи, як я НЕНАВИДЖУ всі OLED'и, через них скоро не купиш нічого якісного і нормального ні серед телевізорів, ні серед телефонів, ні згодом буде і серед моніторів.
Починай виробництво не оледів і покажи який мужик!
StTechnik
Member

Kassatka: 12.04.2026 00:52 Господи, як я НЕНАВИДЖУ всі OLED'и, через них скоро не купиш нічого якісного і нормального ні серед телевізорів, ні серед телефонів, ні згодом буде і серед моніторів.
А можно как то членораздельно пояснить этот бурный всплеск эмоций?
SERGBILL
Member

Kassatka: 12.04.2026 00:52 Господи, як я НЕНАВИДЖУ всі OLED'и, через них скоро не купиш нічого якісного
чому б це? навпаки звичайні монітори стали значно дешевшими. Коли це ігровий монік, хай і найдешевший, можна було купити в Україні за 85$ як зараз?
Ответить