Dell почала оснащувати комп'ютери з відеокартами GeForce RTX механічним фіксатором роз'єму 12V‑2×6

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

dext: 04.04.2026 00:26
oversteve: 30.03.2026 21:32 так а де саме в цьому випадку відбулася деградація? може там браковані термінали попалися, може той кабель був погано обжатий, може його дьоргали туди сюди і частину терміналів роздобали, все що хочеш може бути, тим більше, що сам автор каже, що там невідомо що сталося, давайте дані з замірами на підтвердження вашої тези :dontknow:
ну звичайно: якщо брак то винен лох-покупець, що придбав, тому правило "99% victim blaming, 1% unknown" у вашій парадигмі ніколи не порушується :yes:
тобто доказу того, що тут саме деградація ви не надасте :-/
я як раз не відхожу, 60вс20 на сотні тисяч це мало для того, щоб оцінювати якість роз'ємів :dontknow:
при абсолютно меншій долі проданих/згорівших 5090/4090/5080? вам варто бути SMM-щиком :yes:
яка б доля не була, випадків прогару мало на кількість проданих карт для того, щоб робити якісь висновки
ви надали цифру, яка нібито страшна, а я всього лиш пояснив, що не страшна і ваш закидон про проблеми при нагріві на 30 градусів мимо каси :dontknow:
нагадаю: конкретні цифри 0.4 vs 0.9мОм надали саме ви, після чого я пояснив за базову фізкиу, і саме ви потім надали іншу (найгіршу з можливих) цифру :yes:
нагадаю - цей "найгірший" термінал цілком відповідає стандарту, отже ніякого протирічча немає, а по тому "найкращому" виробник дозволяє ганяти той самий струм, що і по 12вхпвр терміналу
ви почали з абстракції про запас підтверджений роками у 8пін, я у відповідь закинув абтсракцію про реальний 2 кратний запас 12вхпвр, яке їхало, таке й здибало :dontknow:
конкретних цифр на підтвердження ваших тез від вас я не бачу
надіність 8pin доведена роками, що сталося з вашим 12pin після цього 20-хвилинного тесту також відомо: від відпаявся і був викинутий на смітник
тобто цифр таки немає, далі абстракція про роки :-/
про те, що хтось не вміє читати, бо немає ніякого стабільно :dontknow:
але навіть ваша статистика від ШІ каже зворотнє, чи ви відмовляєтесь від неї?
якщо 60 випадків на сотні тисяч проданих карт це стабільно, йой най буде - горить стабільно з імовірністю в соті долі відсотка :dontknow:
маніпуляція це робити висновки на основі випадків, які складають якість соті чи тисячні долі відсотка і навіть до рівня очікуваного браку не дотягують :dontknow:
фактична різниця у кількості відмов - рази/порядки, ігнорувати фактичний, дегенеративний дизайн, який це спричинив - damage control :yes:
ви вже оприділіться рази чи порядки, ви так і не навели якісь об'єктивні докази дегенеративності, тільки водичку ллєте вже бозна яку сторінку :dontknow:
dext
Member

oversteve: 04.04.2026 00:55 тобто доказу того, що тут саме деградація ви не надасте :-/
деградація - складова процесу, тут абсолютно все зводиться до збільшення опору
яка б доля не була, випадків прогару мало на кількість проданих карт для того, щоб робити якісь висновки
знову типова маніпуляція: якщо роз'єм виходить з ладу в рази-порядки частіше за попередника це 100% ознака вади дизайну
нагадаю - цей "найгірший" термінал цілком відповідає стандарту, отже ніякого протирічча немає, а по тому "найкращому" виробник дозволяє ганяти той самий струм, що і по 12вхпвр терміналу
маю сумніви, бо фото ви так і не надали, на відміну від мене :dontknow:
як мінімум - у вашому запити до ШІ (60 vs 20)
якщо 60 випадків на сотні тисяч проданих карт це стабільно
... та 20 на мільйони проданих 8pin - це каже саме про погіршення надійності
ви вже оприділіться рази чи порядки, ви так і не навели якісь об'єктивні докази дегенеративності, тільки водичку ллєте вже бозна яку сторінку :dontknow:
оцінка погіршення надійності - 5-10+ разів, що підходить під рази-порядки, не займайтеся казуістикою, не допоможе :rotate:
oversteve
Member

dext: 05.04.2026 07:07
oversteve: 04.04.2026 00:55 тобто доказу того, що тут саме деградація ви не надасте :-/
деградація - складова процесу, тут абсолютно все зводиться до збільшення опору
знову вода і немає обгрунтування :dontknow:
знову типова маніпуляція: якщо роз'єм виходить з ладу в рази-порядки частіше за попередника це 100% ознака вади дизайну
так в порядки чи рази, ви так і не опреділились? :gigi: якщо ви вважаєте, що 60 проблемних випадків на сотні тисяч проданих карт це вади дизайну - вам не зі мною сперичатися треба, а до лікаря :dontknow:
маю сумніви, бо фото ви так і не надали, на відміну від мене :dontknow:
ви збираєтесь опір по фотографії міряти? :think: бж зараз в компі, який не під руками, можу коробку від нього сфоткати, якщо вам від того легше буде :dontknow: але знову ж таки це не змінить того факту, що цей "найгріший" термінал стандартний і з ним все ок, він масово не горів, ніде новин про це не було

як мінімум - у вашому запити до ШІ (60 vs 20)
так ви вже опреділіться, чи вас ці цифри влаштовують, чи ні :think: якщо влаштовують і ми віримо ШІ, то 60 випадків на сотні тисяч проданих карт то ні про що, якщо не влаштовують, то наведіть ваші конкретні точні цифри, по яких можна зробити висновок
якщо 60 випадків на сотні тисяч проданих карт це стабільно
... та 20 на мільйони проданих 8pin - це каже саме про погіршення надійності
якщо ви вважаєте, що 60 проблемних випадків на сотні тисяч проданих карт це вади дизайну - вам не зі мною сперичатися треба, а до лікаря :dontknow:
оцінка погіршення надійності - 5-10+ разів, що підходить під рази-порядки, не займайтеся казуістикою, не допоможе :rotate:
оцінка на основі ваших фантазій можливо підходить, на основі якихось фактичних даних - чекаю на конкретні цифри :dontknow:
dext
Member

oversteve: 05.04.2026 12:29 знову вода і немає обгрунтування :dontknow:
вибачте, нічим не можу допомогти тим, хто прогулював шкільну фізики :dontknow:
так в порядки чи рази, ви так і не опреділились? :gigi: якщо ви вважаєте, що 60 проблемних випадків на сотні тисяч проданих карт це вади дизайну - вам не зі мною сперичатися треба, а до лікаря :dontknow:
5-10+ разів більше ніж достатньо
ви збираєтесь опір по фотографії міряти?
за моїми фото чітко видно як площу/якість виконання контактів, так і матеріал (золото або олово/сплави), так і ступінь використання, що видно за вашими ствердженнями? нічого :yes:
так ви вже опреділіться, чи вас ці цифри влаштовують, чи ні :think: якщо влаштовують і ми віримо ШІ, то 60 випадків на сотні тисяч проданих карт то ні про що, якщо не влаштовують, то наведіть ваші конкретні точні цифри, по яких можна зробити висновок
цілком влаштовують: втричі більше кількість відмов при 20% долі карт, що викликали ці 60 відмов, далі - до шкільного курсу математики B-)
якщо ви вважаєте, що 60 проблемних випадків на сотні тисяч проданих карт це вади дизайну - вам не зі мною сперичатися треба, а до лікаря :dontknow:
в котрий раз нагадую: ми з самого початку порівнюємо надійність 12pin vs 8pin, де фактично наявна 5-10+ кратна різниця
оцінка на основі ваших фантазій можливо підходить, на основі якихось фактичних даних - чекаю на конкретні цифри :dontknow:
був тут один пан, який вважав себе статистом та посилався на свій платний ШІ як авторитет, але я був проти посилання на ШІ загалом, я врешті попросив його запитати, виключно з точки зору статистики, чи є сплеск відмов 12pin статистичною похибкою як він тут кукарікав як "експерт", нагадайте що він відповів, окрім несвідомої лайки? :rotate:
oversteve
Member

dext: 05.04.2026 21:01
oversteve: 05.04.2026 12:29 знову вода і немає обгрунтування :dontknow:
вибачте, нічим не можу допомогти тим, хто прогулював шкільну фізики :dontknow:
тобто окрім як навалювати воду, підтвердити, що це саме деградація обтиснутого роз'єму ви не можете :dontknow:
5-10+ разів більше ніж достатньо
для визначення якоїсь хвороби голови можлив і достатньо, для адекватного обгрунтування наявності проблеми - на жаль ні :dontknow:
ви збираєтесь опір по фотографії міряти?
за моїми фото чітко видно як площу/якість виконання контактів, так і матеріал (золото або олово/сплави), так і ступінь використання, що видно за вашими ствердженнями? нічого :yes:
яка різниця яка там якість виконання, якщо він відповідає стандарту і використовуються виробником і при цьому з ним немає ніяких проблем, а ви саме на стандарт опиралися, отже і з 12вхпвр з опором в 4+ рази менше немає проблем :dontknow:
цілком влаштовують: втричі більше кількість відмов при 20% долі карт, що викликали ці 60 відмов, далі - до шкільного курсу математики B-)
чудово, отже маємо втричі більше випадків, але їх мізерна кількість, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
ну і карт з 12вхпвр далеко не 20% - крім хх90 і хх80 є ще хх70 та хх60, а також вже деякі аті
в котрий раз нагадую: ми з самого початку порівнюємо надійність 12pin vs 8pin, де фактично наявна 5-10+ кратна різниця
в котрий раз нагадую - нема що порівнювати, бо випадків мало, враховуючи кількість проданих карт :dontknow:
був тут один пан, який вважав себе статистом та посилався на свій платний ШІ як авторитет, але я був проти посилання на ШІ загалом, я врешті попросив його запитати, виключно з точки зору статистики, чи є сплеск відмов 12pin статистичною похибкою як він тут кукарікав як "експерт", нагадайте що він відповів, окрім несвідомої лайки? :rotate:
мені вистачить ваших парлів у відповідь на мої пости, так що там вже розбирайтеся самі
власне, якщо ви хочете посилатися на ШІ, то він каже, що відмови 12вхпвр не є статистично значущими, бо їх мало :dontknow:
спойлер
Изображение
dext
Member

oversteve: 05.04.2026 22:55 тобто окрім як навалювати воду, підтвердити, що це саме деградація обтиснутого роз'єму ви не можете :dontknow:
бо немає формальної/практичної різниці між обтиснутим та паяним, "рекоменадції" до них однакові та взяті від стелі, а не специфікацій
для визначення якоїсь хвороби голови можлив і достатньо, для адекватного обгрунтування наявності проблеми - на жаль ні :dontknow:
вам недостатньо відповіді вашого ж ШІ?
яка різниця яка там якість виконання, якщо він відповідає стандарту і використовуються виробником і при цьому з ним немає ніяких проблем, а ви саме на стандарт опиралися, отже і з 12вхпвр з опором в 4+ рази менше немає проблем :dontknow:
різниця в 1) формі/площі контакту 2) напиленні - що прямо впливає на надійність/довговічність/деградацію, користувацькі характеристики загалом

все більше підозрюю, що той роз'єм роздовбаний в хлам та по якості гірше мого бронзового БЖ, звідки і найгірший "стандартний" опір :rotate:
чудово, отже маємо втричі більше випадків, але їх мізерна кількість, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
ну і карт з 12вхпвр далеко не 20% - крім хх90 і хх80 є ще хх70 та хх60, а також вже деякі аті
в 5-10+ раз більша кількість відмов у порівнянні з "конкурентом" це не про мізер, це про дегенерацію, системну :learn:
в котрий раз нагадую - нема що порівнювати, бо випадків мало, враховуючи кількість проданих карт :dontknow:
див. вище
мені вистачить ваших парлів у відповідь на мої пости, так що там вже розбирайтеся самі
власне, якщо ви хочете посилатися на ШІ, то він каже, що відмови 12вхпвр не є статистично значущими, бо їх мало :dontknow:
спойлер
Изображение
показовий приклад маніпуляції, коли ви питаєте у ШІ в стилі "покажи мені [не]значущість.." - воно завжди буде мати bias в залежності від наявності "не"
але навіть у вашому випадку ШІ відповів "But that doesn't mean the issue is meaningless" - mission failed в першому ж реченні :yes:

на відміну від вас та іншого "експерта" я прямо запитую порівняти без подібних bias-маркерів
тому опановуйте prompt engineering, користі від цього більше ніж від блатних/платних моделей B-)

Відправлено через 26 хвилин 21 секунду:
В стані 12pin-поробок поповнення: https://rog.asus.com/power-supply-units ... -equalizer

- реалізували балансування на стороні БЖ, емейзінг солюшн до проблеми, якої до цього не існувало :rotate:
- заявили про 17A, але на кабель, а не пін
oversteve
Member

dext: 10.04.2026 13:59
oversteve: 05.04.2026 22:55 тобто окрім як навалювати воду, підтвердити, що це саме деградація обтиснутого роз'єму ви не можете :dontknow:
бо немає формальної/практичної різниці між обтиснутим та паяним, "рекоменадції" до них однакові та взяті від стелі, а не специфікацій
рекомендації виробників є саме для оригінальних перехідників, так що ви моєжете заливати що хочете, але факту це не змінить :dontknow:

вам недостатньо відповіді вашого ж ШІ?
так ші і написав, що випадків мало, про що і я вже пишу бозна яку сторінку :dontknow:
різниця в 1) формі/площі контакту 2) напиленні - що прямо впливає на надійність/довговічність/деградацію, користувацькі характеристики загалом

все більше підозрюю, що той роз'єм роздовбаний в хлам та по якості гірше мого бронзового БЖ, звідки і найгірший "стандартний" опір :rotate:
це все не робить його нестандартним, а поза як ви саме на стандарті зациклювались і з ним ніяких проблем не виникало - отже все ок :banan:
роз'єм не роздобавний, але власне ми говорили про опір терміналу, а не з'єднання, отже роздовбаність взагалі ніяк не впливає :dontknow:
в 5-10+ раз більша кількість відмов у порівнянні з "конкурентом" це не про мізер, це про дегенерацію, системну :learn:
60 випадків на сотні тисяч карт це як раз про мізер, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
див. вище
спойлер
Изображение
показовий приклад маніпуляції, коли ви питаєте у ШІ в стилі "покажи мені [не]значущість.." - воно завжди буде мати bias в залежності від наявності "не"
але навіть у вашому випадку ШІ відповів "But that doesn't mean the issue is meaningless" - mission failed в першому ж реченні :yes:

на відміну від вас та іншого "експерта" я прямо запитую порівняти без подібних bias-маркерів
тому опановуйте prompt engineering, користі від цього більше ніж від блатних/платних моделей B-)
ну от це ви як раз починаєте маніпулювати і воду лити, ви питали
виключно з точки зору статистики, чи є сплеск відмов 12pin статистичною похибкою
і ші відповів, що з точки зору статистики воно не є значущим, власне якщо його і без НЕ спитати, то він все одно скаже, що воно не є значущим :dontknow:
dext
Member

oversteve: 10.04.2026 14:34 рекомендації виробників є саме для оригінальних перехідників, так що ви моєжете заливати що хочете, але факту це не змінить :dontknow:
ці довільні "рекомендації" не стосуються перехідників, це набутий тунельний синдром від одного Ігоря:
https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... cable-bad/
https://knowledge.seasonic.com/article/ ... 4000-cards
так ші і написав, що випадків мало, про що і я вже пишу бозна яку сторінку :dontknow:
статистично - більше ніж достатньо, для порівняння надійності
це все не робить його нестандартним, а поза як ви саме на стандарті зациклювались і з ним ніяких проблем не виникало - отже все ок :banan:
роз'єм не роздобавний, але власне ми говорили про опір терміналу, а не з'єднання, отже роздовбаність взагалі ніяк не впливає :dontknow:
ступін окиснення/зношеності прямо впливає як на опір, так і на надійність, тому чергова відмова надати фото терміналів багато про що каже :rotate:
60 випадків на сотні тисяч карт це як раз про мізер, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
у вас лише є 60 vs 20 та доля 20% ->5-10+ крантне відношення, чого більше ніж достатньо для ствердження регресії/дегенерації дизайну
ну от це ви як раз починаєте маніпулювати і воду лити, ви питали
виключно з точки зору статистики, чи є сплеск відмов 12pin статистичною похибкою
і ші відповів, що з точки зору статистики воно не є значущим, власне якщо його і без НЕ спитати, то він все одно скаже, що воно не є значущим :dontknow:
давайте спитаємо ШІ у вільному доступі:
виключно з точки зору статистики, чи є сплеск відмов 12pin vhpwr статистичною похибкою?
gemini: З точки зору чистої статистики, ситуація з роз'ємами 12VHPWR (особливо на картах RTX 4090) не є статистичною похибкою, оскільки рівень відмов хоч і низький, але помітно вищий за показники попередніх стандартів живлення
gemini: Статистично 12VHPWR демонструє гірші результати, ніж старі 8-контактні роз'єми
copilot: Статистично сплеск відмов 12VHPWR не виглядає як проста похибка — кількість інцидентів значно перевищує очікуваний рівень для нових стандартів і вже перевищує історичні показники старих 6/8‑pin конекторів. Це свідчить про системну проблему конструкції та використання, а не випадковий шум
copilot: Чому це не статистична похибка

Висока частота інцидентів: навіть за короткий час використання 12VHPWR має більше відмов, ніж 6/8‑pin за десятиліття. Це не відповідає нормальному статистичному розподілу похибок.

Системні фактори: проблеми виникають через конструкцію (дрібні контакти, чутливість до неповного вставлення), а не випадкові дефекти виробництва.
chatgpt.com: Коротка відповідь: найімовірніше це не просто статистична похибка, але й не “масова конструктивна катастрофа” — скоріше поєднання низької базової частоти відмов + систематичних факторів (людський фактор, дизайн конектора, умови використання).
B-)
oversteve
Member

dext: 10.04.2026 16:15
oversteve: 10.04.2026 14:34 рекомендації виробників є саме для оригінальних перехідників, так що ви моєжете заливати що хочете, але факту це не змінить :dontknow:
ці довільні "рекомендації" не стосуються перехідників, це набутий тунельний синдром від одного Ігоря:
https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... cable-bad/
https://knowledge.seasonic.com/article/ ... 4000-cards
значить вони також перестраховуються він рукожопів, власне це не міняє того факту, що виробники відях і зелені давали рекомендації саме по своїх перехідниках і вони з пайкою :dontknow:
статистично - більше ніж достатньо, для порівняння надійності
як раз недостатньо, бо їх кількість не є статистично значущою :dontknow:
ступін окиснення/зношеності прямо впливає як на опір, так і на надійність, тому чергова відмова надати фото терміналів багато про що каже :rotate:
я не можу зробити фото того, чого у мене немає на руках в даний момент, я його у ванній кімнаті не тримав, та й більшу частину свого життя він провів у шуляді в коробці, так що оксилення там немає :dontknow:
у вас лише є 60 vs 20 та доля 20% ->5-10+ крантне відношення, чого більше ніж достатньо для ствердження регресії/дегенерації дизайну
саме так, лише 60вс20 на сотні тисяч карт, що не є статистично значущим, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
та й доля не 20%, 12вхпвр практично у всієї модельної лінійки зелених, починаючи від хх60
dext: 10.04.2026 16:15 давайте спитаємо ШІ у вільному доступі:
B-)
я сподіваюсь ви розумієте різницю між статистичною похибкою і статистично значущим результатом і про що я взагалі писав, і про що писав leif? :think:
отже ще раз
результати опитування ГН в межах похибки
кількість випадків прогару 12вхпвр не є статистично значущою, отже робити якісь висновки по них буде тільки хворий на голову :dontknow:
dext
Member

oversteve: 10.04.2026 17:03 значить вони також перестраховуються він рукожопів, власне це не міняє того факту, що виробники відях і зелені давали рекомендації саме по своїх перехідниках і вони з пайкою :dontknow:
це значить, що жодних "офіційних" рекомендацій щодо обтиснутих/паяних кабелів не існувало і не існує, це ваші вигадки, шоб виправдати відомі(-незручні) випадки деградації
був тут один пан, який вважав себе елітним статистом та посилався на ШІ - вас також послати до ШІ? :rotate:
я не можу зробити фото того, чого у мене немає на руках в даний момент, я його у ванній кімнаті не тримав, та й більшу частину свого життя він провів у шуляді в коробці, так що оксилення там немає :dontknow:
немає фото -> немає доказів -> немає питань, тож за замовчуванням відносимо ваш роз'єм до найгірших з можливих <<< мого bronze-level Seasonic, фото якого я одразу надав
я сподіваюсь ви розумієте різницю між статистичною похибкою
я прямо спитав декалька моделей ШІ і навів туту відповіді, чи можна це вважати це статистичною похибкою, тому питання не до мене, а до вашої віри у ШІ, статистику та фундаментальні науки загалом
oversteve
Member

dext: 18.04.2026 23:41
oversteve: 10.04.2026 17:03 значить вони також перестраховуються він рукожопів, власне це не міняє того факту, що виробники відях і зелені давали рекомендації саме по своїх перехідниках і вони з пайкою :dontknow:
це значить, що жодних "офіційних" рекомендацій щодо обтиснутих/паяних кабелів не існувало і не існує, це ваші вигадки, шоб виправдати відомі(-незручні) випадки деградації
приклади деградації яких ви так і не можете навести :dontknow:
ну і власне рекомендації до перехідника нікуди не ділися
https://download-2.msi.com/archive/mnu_ ... hatgpt.com
був тут один пан, який вважав себе елітним статистом та посилався на ШІ - вас також послати до ШІ? :rotate:
ШІ прямим текстом сказав, що кількість не є статистично значущою, посилай-не-посилай, а статистично значущою вона від цього не стане :dontknow:
немає фото -> немає доказів -> немає питань, тож за замовчуванням відносимо ваш роз'єм до найгірших з можливих <<< мого bronze-level Seasonic, фото якого я одразу надав
яким би поганим він не був, від цього він стандартним бути не перестає, ви хотіли, щоб все було саме по стандарту, отже все ок :dontknow:
я сподіваюсь ви розумієте різницю між статистичною похибкою
я прямо спитав декалька моделей ШІ і навів туту відповіді, чи можна це вважати це статистичною похибкою, тому питання не до мене, а до вашої віри у ШІ, статистику та фундаментальні науки загалом
ясно, ви не розумієте різницю між статистичною похибкою і статистично значущим результатом і те, що ми з лейфом пишемо або не читаєте, або не хочете розуміти :dontknow:
dext
Member

oversteve: 19.04.2026 00:18 приклади деградації яких ви так і не можете навести :dontknow:
що не відміняє фактів деградації
чері-пікінг, бо виробники нативних кабелів/БЖ також вказують абсолютно ідентичні (довільні) дані, єдине що Seasonic чесно рекомендував користуватись феном
ШІ прямим текстом сказав, що кількість не є статистично значущою, посилай-не-посилай, а статистично значущою вона від цього не стане :dontknow:
ШІ (кілька моделей) прямим текстом сказав, що кількість відмов (5-10+ разів) 8pin vs 12pin є статистично значущою - що доводить вади дизайну і саме дизайну
яким би поганим він не був
значить таки іржавий, заюзаний, гірше за мій бронзовий? що і не треба було доводити :rotate:
ясно, ви не розумієте різницю між статистичною похибкою і статистично значущим результатом і те, що ми з лейфом пишемо або не читаєте, або не хочете розуміти :dontknow:
не відхиляйтеся від початкової теми: ми порівнюємо надійнійсть 8pin vs 12pin, де багатократна різниця відмов є статистично значущою, що підкреслили всі моделі, ваші намагання перекрити дегенеративний дизайн не проходили і не пройдуть B-)

Відправлено через 40 хвилин 41 секунду:
прямо питаємо ШІ:
чи є статистично значущою кількість відмов 8pin vs 12pin vhpwr?
Gemini: Так, кількість відмов (розплавлень) роз'ємів 12VHPWR (12+4 pin) є статистично значущою та суттєво вищою порівняно з традиційними 8-pin PCIe конекторами, особливо в контексті високої потужності (RTX 4090).
:learn:
oversteve
Member

dext: 21.04.2026 23:54
oversteve: 19.04.2026 00:18 приклади деградації яких ви так і не можете навести :dontknow:
що не відміняє фактів деградації
ясно, деградація обтиснутого роз'єму є, а її приклади ви навести не можете :gigi:
чері-пікінг, бо виробники нативних кабелів/БЖ також вказують абсолютно ідентичні (довільні) дані, єдине що Seasonic чесно рекомендував користуватись феном
а тут навпаки виходить, по ваших словах оф. рекомендацій до перехідника немає, а посилання на них є :gigi:
ШІ (кілька моделей) прямим текстом сказав, що кількість відмов (5-10+ разів) 8pin vs 12pin є статистично значущою - що доводить вади дизайну і саме дизайну
ну от знову, ви кажете що значущі, а джеміні і гпт кажуть, що ні :gigi:
спойлер
Изображение
Изображение
яким би поганим він не був
значить таки іржавий, заюзаний, гірше за мій бронзовий? що і не треба було доводити :rotate:
ви можете придумувати які хочете відговорки, але термінали від цього стандартними бути не перестануть, ви хотіли все по стандарту, отже маєте вашу різницю опору в 4+ рази між 8пін і12вхпвр терміналами
не відхиляйтеся від початкової теми: ми порівнюємо надійнійсть 8pin vs 12pin, де багатократна різниця відмов є статистично значущою, що підкреслили всі моделі, ваші намагання перекрити дегенеративний дизайн не проходили і не пройдуть B-)
я не відхиляюсь, ви таки не розумієте про що я взагалі пишу - про статистичну значимість самого явища прогару 12вхпвр, я вже вам наводив приклад, напишу ще раз, може з другого разу дійде
у вас випало 2 волосини, а у сусіда 10 волосин
чи є ця кількість статистично значущою, щоб стверджувати, що хтось з вас лисіє - ні
чи є різниця між 10 волосинами і 2 волосинами статистично значущою - так, бо 10>2 :eek:
dext
Member

oversteve: 22.04.2026 01:02 ясно, деградація обтиснутого роз'єму є, а її приклади ви навести не можете :gigi:
це залежить не від мене та відомих фактів деградації не відміняє
а тут навпаки виходить, по ваших словах оф. рекомендацій до перехідника немає, а посилання на них є :gigi:
рекомендації що до офіційних кабелів, що до перехідників однакові, тому що взяті від стелі і відповідно - жодним чином не розділяють особливостей пайки/обтиснення, це висмоктаний аргумент
dext: 21.04.2026 23:54 ШІ (кілька моделей) прямим текстом сказав, що кількість відмов (5-10+ разів) 8pin vs 12pin є статистично значущою - що доводить вади дизайну і саме дизайну
ну от знову, ви кажете що значущі, а джеміні і гпт кажуть, що ні :gigi:
звичайно, бо ви в запиті знову "забули" про 8pin vs 12pin, чергова примітивна маніпуляція з метою ухилення від початкової теми, що не пройде :yes:
ви можете придумувати які хочете відговорки, але термінали від цього стандартними бути не перестануть, ви хотіли все по стандарту, отже маєте вашу різницю опору в 4+ рази між 8пін і12вхпвр терміналами
я одразу навів фото стандартних терміналів, що вочевидь пояснить різницю в їх опорі, ви це робити відмовились, а лише навели опір найгіршого (заюзаного?), тому не аргумент
я не відхиляюсь, ви таки не розумієте про що я взагалі пишу - про статистичну значимість самого явища прогару 12вхпвр, я вже вам наводив приклад, напишу ще раз, може з другого разу дійде
це так не працює, бо ми, знову нагадую, порівнюємо надійність 8pin vs 12pin, де надійність останнього в рази гірша, що є доведеним, статичично значущим фактом -> свідченням дегенеративного дизайну

так само як і остання статистика браку нвідії: кратне зростання браку є статистично значущим, бо прямо свідчить про деградацію якості/надійності, без відношення до асолютної кількості та претензій бідного шкіряного жупана на емейзінг
Ответить