Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

1985god: 02.04.2026 11:20 Барбарис
я маю на увазі що труба вилки довша - виступає за межі виносу по висоті - хіба це норма ?

Тут написано, що виступає винос і якщо зняти спейсер на 5 мм, то буде вилка.
1985god: 01.04.2026 23:21 Що ще здивувало що рідний винос на 3 мм виступає за межі вилки :spy: чи то вони в магазині спайсерами гралися для виставлення посадки ( бо бай для bike fit використовували) і так і залишили чи то прорахунок , я не знаю так залишити чи зняти спайсер на 5мм і тоді буде виступати вилка трохи ?
unique-neon
Member

Я заплутався, винос вище штока, чи шток вище виноса?
1985god
Member

винос вище Штока на 3 мм приблизно

Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
спойлер
шток.jpg
Барбарис
Member

1985god, Зазор.
​Для того, щоб рульова колонка була правильно затягнута, верхня кришка повинна тиснути на винос або проставочне кільце.
​Зазвичай шток вилки має бути на 2–3 мм коротшим за верхній край виносу (або верхнього кільця). Якщо шток буде врівень з виносом або вище нього, кришка просто впреться в метал штока, і буде люфт у рульовій колонці.
Filabatya
Member

знімайте 2 спейсера нижніх вужчих, вехній зажим наполовину працює, стоматолог завжди дорогий!
Hotspur
Member

1985god: 02.04.2026 14:00винос вище Штока на 3 мм приблизно
погано. зніми 1 кіільце бо в тебе 1/3 виноса в повітрі висить
unique-neon
Member

Якщо правильно зрозумів Барбарис'а, то велике нижнє кільце треба перекинути вверх, ну і кришка має бути.
1985god
Member

питання знято знайшов вужчий спейсер замінив і все стало красиво :) :super: не даремно він в мене 6 років лежав в шухляді :shuffle:
nutman
Member

1985god: 02.04.2026 15:47 питання знято знайшов вужчий спейсер замінив і все стало красиво :) :super: не даремно він в мене 6 років лежав в шухляді :shuffle:
не знаю, я бы так ездил. С трудом себе представляю, что бы руль прокрутился или вынос сломался от такого. Интересно, как по науке должно быть? В интернатах 2-3мм пишут. На фото как будто бы ~5
спойлер
Снимок экрана 2026-04-02 155536.png
Filabatya
Member

nutman
Це галімий алюміній з мінімальним моментом затяжки, я розумію що це не мтб, але коли нижнє кріплення трісне, можна залетіти під фуру і здохнути :D
nutman
Member

Filabatya: 02.04.2026 15:57 nutman
Це галімий алюміній з мінімальним моментом затяжки, я розумію що це не мтб, але коли нижнє кріплення трісне, можна залетіти під фуру і здохнути :D
На фирменных выносах обыкновенно 7нм пишут, на алишных 5нм пишут :gigi:
Hotspur
Member

nutman: 02.04.2026 15:53не знаю, я бы так ездил. С трудом себе представляю, что бы руль прокрутился или вынос сломался от такого.
а я знаю коли зламався

Відправлено через 30 секунд:
nutman: 02.04.2026 15:58На фирменных выносах обыкновенно 7нм пишут, на алишных 5нм пишут
в мене фірмові 3-5 нм
nutman
Member

Hotspur: 02.04.2026 16:00
nutman: 02.04.2026 15:53не знаю, я бы так ездил. С трудом себе представляю, что бы руль прокрутился или вынос сломался от такого.
а я знаю коли зламався

Відправлено через 30 секунд:
nutman: 02.04.2026 15:58На фирменных выносах обыкновенно 7нм пишут, на алишных 5нм пишут
в мене фірмові 3-5 нм
из-за такого же расстояния?
3 это че-то вообще маловато, не прокручивается?
Filabatya
Member

Пішов читати про топ кеп і якір на редіт)
nutman
Member

Filabatya: 02.04.2026 16:06 Пішов читати про топ кеп і якір на редіт)
Реддит, в общем-то, такой себе ресурс, я согласен. А на счет конкретно этой информации есть возражения?
Filabatya
Member

nutman
Просто виніс нормально переносить нагрузку горизонтальну, але при не повному затязі верхнього, бо на краю труби і збільшеним важелем через це на нижній болт. Ймовірнвсть тошо, що він трісне буде велика при вертикальних нагрузках. :shuffle:
Hotspur
Member

nutman: 02.04.2026 16:00из-за такого же расстояния?
для цього його треба здавати на експертизу і платити багато грошей. але зламався
dead_rat
Member

Катнули у село до пекарні щоб купити паски, але нажаль зарано, ще не спекли. А чекати при +5 можливості не було, то просто попили кави з пиріжками.

Хоч є отакі сегменти, і здавалося б, можеш навалювати 35
спойлер
Изображение
Але по середній і близько не 35, можливо якщо викластися повністю, то було б 32,5. Для 33 то треба ще й на вєліку жерти, щоб цукор у крові не просідав.
спойлер
Изображение
dead_rat
Member

Купив собі пенсіонерське сідло для довгих покатушок, побачимо

https://www.selleitalia.com/flite-boost ... superflow/
Hotspur
Member

dead_rat: 04.04.2026 15:33 Купив собі пенсіонерське сідло для довгих покатушок, побачимо

https://www.selleitalia.com/flite-boost ... superflow/
моє сідло :gigi:
Ответить