Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

orange_deer: 31.03.2026 17:44То не читайте. Вас ніхто силою тут не тримає.
А может он от этого удовольствие получает? Хотя, мне кажется, что эта тема всем нравится. :laugh:
beeeeeeee
Member

А почему монитор не Студио дисплей?
kabostebeztak
Member

beeeeeeee: 31.03.2026 18:39
А может он от этого удовольствие получает? Хотя, мне кажется, что эта тема всем нравится. :laugh:
окрім мене
срач арм проти х86 перетворився на вінслоп проти макос, потім на ad hominem про те що нам всім тільки іграшки треба, потім на погрози насильством ірл за жарт про маму в відповідь на хамство
orange_deer
Member

beeeeeeee: 31.03.2026 18:39
Мені хочеться вірити що якось він прийшов в якийсь магазин комп'ютерної техніки і почав там всіх грузити своїми феноменальними знаннями про неймовірну архітектуру ARM, його послухали і попросили вийти за двері і більше туди не приходити, от він і перейшов на форуми де такого з ним не станеться :laugh:
orange_deer
Member

kabostebeztak: 31.03.2026 18:44 окрім мене
срач арм проти х86 перетворився на вінслоп проти макос, потім на ad hominem про те що нам всім тільки іграшки треба, потім на погрози насильством ірл за жарт про маму в відповідь на хамство
Я неіронічно вважаю що треба закріпити цей текст в описі форуму.
yuriy_dd: 30.03.2026 19:49 Якщо ви можете спілкувати на нормальному рівні, без хамства та образ - прошу - пояснити все що я написав - а це просто факти
denon312
Member

beeeeeeee
yuriy_dd: 01.12.2025 17:45 мій монітор - Dell U2715H, споживає 13 Вт
але на фотках схоже інший монітор
artko
Member

orange_deer: 31.03.2026 17:39Я давно вже живу з дуалбутом де робота на лінуксі, а якщо хочу щось пограти то переключаюсь на віндовс. Доволі просте рішення.
ще простіше - грати теж під лінухом :) там все вже доволі непогано.
kabostebeztak
Member

artko: 31.03.2026 19:31
orange_deer: 31.03.2026 17:39Я давно вже живу з дуалбутом де робота на лінуксі, а якщо хочу щось пограти то переключаюсь на віндовс. Доволі просте рішення.
підтверджую
з ігор на які мені не все одно не запускаються лише марафон, бф6 (і решта ігор електронік фартс з джавеліном, і те вони шукають спеціалістів по лінуксу) і в форза хорайзон 5 не працюють усілякі соціальні функції через те що вони працюють через іксбокс гей бар
ну і лаунчеру іксбокс теж нема, то ж прощавай гей пасс
kabostebeztak
Member

Ще трохи і буде ЮВІЛЕЙНА 150-ТА СТОРІНКА!
orange_deer
Member

artko: 31.03.2026 19:31
Чув про таке, але не пробував ще) На якому ти дистро? Пам'ятаю якось за Нобару дивився, але якось ліньки було все переносити. Здається на Ubuntu ще є прокладка, Proton чи як воно. Оце от задумуюсь, але поки тримаюсь дуал буту, бо мені так краще виходить розділяти робочий і неробочий час :)
LVladislavchik
Member

yuriy_dd: 31.03.2026 17:03ще раз - макбук ейр М4 база - коштує дешевше 40к, і ніо теж скоро буде десь 25к - дешевше ніж у США до податків
Юрко-дурко, 40к це опенбокс в кращому випадку і mdm в гіршому, оці твої локальні фізичні магазини в Львові розвод чистої води, в інсті/тіктоці одне, приходиш по місцю, платиш гроші і "зараз ми його активуємо через наш макбук і ніколи не ставте оновлення та не скидайте до заводських", ти ж подумай своєю товстолобою головою, фізчний магаз не може продавати дешевше як умовний фоп з хотлайну :rotate:
isusik63
Member

yuriy_dd: 31.03.2026 16:46
isusik63: 31.03.2026 16:01 і керівник Асус далекоглядно про це сказав
Это в ваших влажных мечтах
ну чому ви постійно переходите на особистості на мене? я ж просто повторив слова керівника Асус
isusik63: 31.03.2026 16:01а вот мега адепт своего мира епл-арм только с клона может жаловаться на малолетку которому угрожает увечиями
зможете це довести?
Юрий , выше все уже довели . Если просмотрели пролистайте назад и увидите своих клонов и не только на этом ресурсе .
beeeeeeee
Member

denon312: 31.03.2026 19:18але на фотках схоже інший монітор
А, не знал об этом. Не успеваю всё читать.
Хотя, странно, что у него не эмейзинг монитор, а какой-то там пластиковый. Я думал, он настоящий профессионал.
yuriy_dd
Member

GreenMile: 31.03.2026 17:12Те що ваша дочка користується маком - це не дивно, але тільки тому, що в неї татко трохи збоку надкушений і все
їй на роботі дали. Я їй купив х86.
і я не фанат Епл
GreenMile: 31.03.2026 17:12 тому що ноутбук - це свобода, і якщо я дома чи ще десь - в мене нема постійного місця. Якщо робоче місце - то там потужний десктоп
Шо ви верзете знову, яка свобода в межах офісного стола?
робота дома - не лише за столом. Але якщо за столом - то потужний і зручний десктоп
GreenMile: 31.03.2026 17:12Чи ви в туалет його берете з собою і на унітазі кодите?
кому треба може
GreenMile: 31.03.2026 17:12Я б вам просто заплатив щоб ви згингули з цього форунму і не писали маячні більше ніколи :lol:
ви мене можете просто заблокувати
orange_deer: 31.03.2026 17:39Спеціально для вас перевірив:
1-потокова там лише геометрія
тобто скільки років нили що АвтоКад не для мак чи не для М - але вже М кращий в чомусь. Явний прогрес ж
orange_deer: 31.03.2026 17:39ми про 16ГБ версію говоримо чи про бюджетний нео з 8ГБ?
ви плавно перейшли на дорожчий сегмент, я також
denon312: 31.03.2026 18:31Не знаю жодного програміста з таким стажем як в Юри щоб стільки мав вільного часу
дякую що ви так за мене переживаєте. А про людей які витрачають свій час на пиво / футбол?
а ті хто марнує час в іграх?
yuriy_dd
Member

orange_deer: 31.03.2026 17:39 ще раз - макбук ейр М4 база - коштує дешевше 40к, і ніо теж скоро буде десь 25к - дешевше ніж у США до податків
Покажіть посилання на новий! М4 за ціною 40к
сірий імпорт в локальниз магазинах з гарантією
в них ще до речі клава нормальна - з широким лівим шіфтом та ентер на одну стрічку а не Г в іншу сторону - для мене це критично
yuriy_dd
Member

denon312: 31.03.2026 19:18 мій монітор - Dell U2715H, споживає 13 Вт
але на фотках схоже інший монітор
бачте - ви (та деякі інші) можете обговорювати все, окрім теми
ви не здатні знайти тест які би підтверджували ваші аргументи, і тим більше не здатні провести свої самостійно

для засвоєння - в офісі ніо за умовних 25к (скоро) швидший за все що є на ринку від х86
всі вже це усвідомили?
в браузерах - теж, купу програм одночасно запустити може

пс: сьогодні в сина навернулась вінда, з помилкою 0xc0000225, він вирішив що буде ставити Лінукс. Мак - не хоче.
yuriy_dd
Member

це образа, приймаю що аргументів нема
LVladislavchik: 31.03.2026 20:0040к це опенбокс в кращому випадку і mdm в гіршому
я купував вже 2 шт, і купу айфонів (тобто жінка) - все добре, один раз навіть міняли по гарантії
ваш негативний досвід - це лише ваш
kabostebeztak
Member

yuriy_dd: 31.03.2026 20:59
denon312: 31.03.2026 18:31Не знаю жодного програміста з таким стажем як в Юри щоб стільки мав вільного часу
дякую що ви так за мене переживаєте. А про людей які витрачають свій час на пиво / футбол?
а ті хто марнує час в іграх?
Це називається лицемірство, Юра. Ти нас упрєкаєш тим, що ми постійно в ігри граємо, пиво п'ємо, в футбол граємо/дивимось, а сам сидиш цілими днями на оверах і кацапських помийках. Або коли ти постійно хамиш, але поичнаєш нити, коли в відповідь хтось щось каже про твою маму, замість того щоб огризнутись у відповідь або, краще, подумати де ти і що сказав не так.

Про проєкцію щодо зламаних пальців я походу вгадав.
waryag
Member

yuriy_dd: 31.03.2026 01:25і ніо - це просто прихована бомба - бо люди що спробують його не захочуть дешеві ноути на Віндовс, а захочуть і ейр, і айфон, і тд
це катастрофа для всієї індустрії Віндовс, і керівник Асус далекоглядно про це сказав
Тобто ти після знайомства з макбуком люто забажав айфон і більше просунутих маків, але не вистачило грошей і довелося сидіти на х86 і займатися лютим пердолінгом з бідними поко? І це безповоротно травмувало твою психіку, ти почав бігати по ресурсах і топити за епл в надії, що щось перепаде? :lol: :lol: :lol:

Як на мене, звучить більш реалістично, ніж прохолодні історії про айтішніка з надцятирічним досвідом, якому доводиться економити на всьому.
artko
Member

orange_deer: 31.03.2026 19:54Чув про таке, але не пробував ще) На якому ти дистро?
I use Arch, BTW :)
Ответить