"рекомендації під оф. перехідники" != "оф. рекомендації під перехідники"oversteve: ↑ 21.03.2026 16:31 тобто рекомендації під оф. перехідники, які є в роздрібній продажі, для інших немає, все чудово![]()
це має різницію чи це натяк на 99%+ victim blaming?невідомо це невідомо, чи у вас і з українською мовою проблеми?![]()
я навів приклад Японії, де цифри ще радикальніші, не на користь nv і 12pin загалом.достовірними для Німеччини можливо, але в Європі є ще багато інших країн, отже цифри абстрактні і ви робите висновки на приблизній інформації, а коли я таке роблю, то вам воно не подобається![]()
загальний тренд такий, що абсолютна меншість high-tdp 12pin-карт генерує в рази більше відмов, ніж high-tdp 8pin-карти, тому якщо сформувати запит на порівняння, а не відбиті абсолютні цифри отримаєте таку саму відповідть - надійність 12pin в рази/порядки гірша за 8pin
можливо, але політика в них 100% співпадаєтобто прямого відношення до зелених вони не мають і потерти пости цілком могли по своїй ініціативи
саме так: згідно "рекомендацій" на саме цей перехідник, саме цього виробника, в цю фазу місяцярекомендаціє є ті, які є, і вони є для фірмових перехідників для роздрібного продажу, і всі такі перехідники з пайкою![]()
типовий споживач не буде вникати чи обжате воно, чи паяне, бачить фірмовий перехідник, який може купити - знає, що його треба гнути згідно рекомендацій
плюс завжди можна сказати, що винний користувач, навіть якщо користувач прямо казав, що нічого не згинав
вам неодноразово наводили приклади підгорівших зі сторони БЖ - достатньо?якщо 100% гарантія, то вам не складе проблеми навести доведений приклад деградації обтиснутого роз'єму![]()
всі дивляться на роз'єм ВК, але ігнорують такий самий роз'єм зі сторони БЖ з тими самими родовими вадами
це чудово видно, як ви раптово почали обирати найгірші з можливих конекторів і чиплятися за "деградацію пайки", яка жодного відношення до деградації опору не має, бо не існує як факт, хотспот/прогари завжди на мізерній площі контакту 12pin, пайка це найнадійніший ланцюг в цій поробціз фізикою я не сперечаюся, сперечаюся з тою рандомною маячнею, про яку ви пишите і яка до фізики процесів, які там відбуваються має опосередковане відношення![]()
8pin має величезний, практичний, доведений запас міцності, включно через розміри, чого дегенеративний 12pin немає by design, це і є базова фізика, яку ви постійно ігноруєте