АХАХАХАХАХА
Я за 200 брав трохи менше року тому
Ідеало бреше до речі, він 100гц а час відгуку 5мс
- спойлер

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
waryag: ↑
20.03.2026 21:29
14900к, де 6ГГц, не є топовим процесором. А в топових немає 6ГГц. Частоти 9800х3д тобі вже приводили, телепень.
Чергова незручна правда. (с)
yuriy_dd: ↑
20.03.2026 20:14що заважає будь кому з форуму переміряти? може грошей нема? може варто почати заробляти а не бавитись?
Що, відправиш комусь з форумчан той макбук для тесту?
Я у нього в ЧС тому він не бачить, заблокував бо не вивозить проти школяра)
Можеш скопіювати те що я писав і додати в відповідь, не знаю пропустить цитату чи ні
Відправлено через 17 хвилин 59 секунд:
юра!!! визнаю свою поразку! заблокуй мене!
стім чомусь компілює шейдери на одному ядрі! всьо, викидаю свій древній безперспективний шматок лайна, краду мамину картку і БІЖУ в магаз за макбуком!!! х86 здох пацани!!!! однопоток тащить!
- спойлер

А, ні. Нє, блокуй мене назад.
Counter-Strike: Global Offensive (2012-2023, Source 1 перша гра на якому вийшла в 2004) і Counter-Strike 2 (2023, Source 2 перша гра на якому вийшла в 2015) ЯКИЙ ТВІЙ МАК НАВІТЬ ЗАПУСТИТИ НЕ МОЖЕ. Карта Ancient, мінімалки, 640 на 480 для максимального навантаження на проц без апскейлінгу в кс2 і з увімкненим багатоядерним рендерінгом в ксго.
Fedora 43 з GNOME, останній раз ос оновлював вчора десь в 23:00. Версії Proton стім обирав сам. В фоні працювало бог зна що. Це не лабораторні тести, а просто побігать хвилинку щоб довести що однопоток більше не найважливіша річ в світі. В 2026 році, господи.
Дивимось на завантаження по ядрам.
- спойлер

- спойлер

І ЩО Ж МИ БАЧИМО?
Валв зробили багатопоток?
TL:DR: навіть кіберспорт вміє в багатопоток
Я можу ще половину ядер собі вимкнути і побігати так, і подивитись що станеться
І давінчі резолв поганяти
Відправлено через 20 хвилин 27 секунд:
Ігри для дітей?
Нехай.
Рендер 58 секунд DaVinci Resolve 20.2
Мем з кліпу на пісню Курган і Агрегат - Кровавий Кулак з відеокодеком VP9 (бітрейт 9078 кілобіт на секунду) і звуком в мп3 (320 кілобіт на секунду), і аватарок двох людей які не мають до цього форуму жодного відношення, вкрадених з їхніх профілів в твіттері, і створений для того щоб так сказать порадувать одного з них.
Достатньо реальна задача?
Не самий складний проєкт, але підійде. Тут і відео в норм якості, і використано Fusion...
Рендерив ось з такими налаштуваннями
- спойлер

- спойлер

І що ми бачимо...
І ТУТ БАГАТОПОТОК! Навантаження йде +- рівномірно по всіх потоках прям як в кс2
- спойлер