Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

DEVES: 18.03.2026 22:03 Монитор 32" 2к такое же недоразумение, как 27" FullHD
Тут идёт разговор о телевизорах/проекторах
На счет телевизоров, я насмотрел кучу зарубежных обзоров и рекомендаций и из них следует, как я понял, что "если вы хотите хорошо, 77" для 2.5 метров оптимально".
walkman3000
Member

FirstTDM: 18.03.2026 20:55Ну и получается более 3800 пикселей в каждой зоне подсветки на 77"
получается топовый тсл по акции в 2 раза дешевле топового сони с околонулевой разницей которую тут единицы заметят своими глазами и которая не стоит переплат x2. 98" топ бамбула за 3К$ :lick:
FirstTDM: 18.03.2026 20:55 "ореолы" неминуемы на темном фоне...
уровень бравии9
FirstTDM
Member

walkman3000: 18.03.2026 23:25получается топовый тсл по акции в 2 раза дешевле топового сони
walkman3000: 18.03.2026 23:25уровень бравии9
Я про бравию 8 на оледе... ну и тот факт, что Сони дорогие никак не улучшает качество TCL на qled... а для экономии - есть LG/Филипс на оледе...
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 00:08Я про бравию 8 на оледе
при чем тут олед
FirstTDM: 19.03.2026 00:08ну и тот факт, что Сони дорогие никак не улучшает качество TCL на qled
еще раз, Bravia 9 slightly better QM8K при x2 цене и тот факт что какой то тсл за последние 5 лет ворвался в топ и делит с сони призовые места включая процессинг :insane:
FirstTDM: 19.03.2026 00:08а для экономии - есть LG/Филипс на оледе
для экономии чего, о чем речь? ладно лг, а при чем тут ваш филипс :laugh:
FirstTDM
Member

walkman3000: 19.03.2026 12:36какой то тсл за последние 5 лет ворвался в топ и делит с сони призовые места
Это дивно... не спорю...
walkman3000: 19.03.2026 12:36ладно лг, а при чем тут ваш филипс
Филипс = матрица LG (White OLED EX/Tandem WOLED) + калибровка Филипс + амбилайт
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 12:49Филипс = матрица LG (White OLED EX/Tandem WOLED) + калибровка Филипс + амбилайт
они в одну цену, B6 дешевле
Filabatya
Member

Світло перділки або вища серія лджі, важкий вибір. Вам шашечки, або їхати :gigi:
Entar
Member

Судячи по оглядам, С6H буде топчик. Але подивимося що буде з samsung s90
А в кого телевізори краще працюють "з коробки", без возні з тонкими і не дуже налаштуваннями? Так щоб вставив ссд з фільмом / включив ютуб, натиснув кнопку який там режим треба вибрати, і "було харашо"? :) Самсунг чи ЛЖ?
Щоб не було оцих мук "а може я не так щось налаштував і воно мені не ідеально показує"
FirstTDM
Member

Entar: 19.03.2026 13:22А в кого телевізори краще працюють "з коробки"... Самсунг чи ЛЖ?
Из коробки лучше всего настроены Сони и Филипс B-)
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 13:42Из коробки лучше всего настроены Сони и Филипс
:D
Filabatya: 19.03.2026 13:18Світло перділки або вища серія лджі, важкий вибір. Вам шашечки, або їхати
там від філіпса вже давно залишились тільки тримери та зубні щітки :laugh:
Entar: 19.03.2026 13:22Але подивимося що буде з samsung s90
подивимось в яких розмірах самсунг буде самсунгом
Entar: 19.03.2026 13:22А в кого телевізори краще працюють "з коробки", без возні з тонкими і не дуже налаштуваннями? Так щоб вставив ссд з фільмом / включив ютуб, натиснув кнопку який там режим треба вибрати, і "було харашо"?
контент у долбівіжн режим Filmmaker Mode на лг
Entar: 19.03.2026 13:22Щоб не було оцих мук "а може я не так щось налаштував і воно мені не ідеально показує"
якщо ви не розумієте де шкіра зеленить чи де пересвічена сцена і треба гамму пнути чи шось таке то не переймайтесь, просто насолоджуйтесь
FirstTDM
Member

walkman3000: 19.03.2026 16:11там від філіпса вже давно залишились тільки тримери та зубні щітки
Да это понятно - глобализация и всё такое...

Тем не менее - Филипсы для ЕС производят в Польше, для США - на заводах в Таиланде, на Филиппинах и в Гонконге... всё таки это не приклеивание шильдиков на китайскую продукцию...
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 16:19Тем не менее - Филипсы для ЕС производят в Польше, для США - на заводах в Таиланде, на Филиппинах и в Гонконге... всё таки это не приклеивание шильдиков на китайскую продукцию..
филипсом его даже шильдик не делает. это не мешает ему быть нормальным тв, но оно китай и пусть хоть на львовском Электроне собирается
FirstTDM
Member

walkman3000: 19.03.2026 17:12это не мешает ему быть нормальным тв, но оно китай
Матрицы от LG (Южная Корея), собирают/тестируют и выпускают в Польше - но это всё рано китайское!? :rotate:

Я никак не ради спора - просто удивляюсь :)
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 17:39Матрицы от LG (Южная Корея), собирают/тестируют и выпускают в Польше - но это всё рано китайское!?
филипс теперь корейский?
FirstTDM
Member

walkman3000: 19.03.2026 20:13филипс теперь корейский?
А кто его знает... :rotate:
walkman3000
Member

FirstTDM: 19.03.2026 21:14А кто его знает...
все знают, знакомьтесь https://www.tpv-tech.com/en/index.html
FirstTDM
Member

Ох... ну я же спорю ни с чем - просто там всё не так просто, как обычно с китайщиной:

Сама торговая марка Philips по-прежнему принадлежит нидерландской Royal Philips, но используется TPV Technology на основе долгосрочного лицензионного соглашения.

В Северной Америке права на использование бренда Philips для телевизоров принадлежат японской компании Funai Electric Co.
r1975
Junior

Відпишусь... Все таки купив телевізор Sony K-65XR8M2, враження незабутні. з коробки зображення топ. Виявляється у Sony є спеціальнні налаштування для netflix, які включаються в самій прогамі. В доброму розумінні здивувала сама система, працює плавно, швидше ніж nvidia shield tv(маю дві шт). Єдине не виношу google tv, тому поставив лаунчер android tv. Включив аватар з торента на 100гб (інтернет 1гб), пішло без затиків, ну і кольора sony, тепер я розумію за що переплатив 20%. Найбільше переживав за перегляд при денному світлі, це все дурість, запасу по яскравості екрану - забагато, як для мене. Тут я зрозумів , що сучасні оледи по яскравості зробили три кроки вперед (маються на увазі флагмани). І це при тому, що як я розумію sony обмежили яскпавість своє панелі на програмному рівні, щоб не було вигорання пікселів.По звуку з телевізора, це топ, я ще такої акустичної системи з коробки самого тв не чув, Хоч в мене свій звук 5.1 , його не переплюнути ніякому телевізору, але в спальні маю саундбар canton dm 50, так от у sony mark 2 вбудований звук кращий. Написав реальний досвід, можливо комусь буде мій відгук корисний, адже інфо по цій моделі мало, сам читав англомовні форуми, там дуже багато відгуків. Всім миру і вдалих покупок.
FirstTDM
Member

r1975: 22.03.2026 14:09Все таки купив телевізор Sony K-65XR8M2, враження незабутні. з коробки зображення топ.
r1975: 22.03.2026 14:09Найбільше переживав за перегляд при денному світлі, це все дурість, запасу по яскравості екрану - забагато, як для мене.
r1975: 22.03.2026 14:09 Написав реальний досвід, можливо комусь буде мій відгук корисний
Поздравляю! Сони есть Сони :super:
heidfeld
Member

r1975: 22.03.2026 14:09 Відпишусь... Все таки купив телевізор Sony K-65XR8M2, враження незабутні. з коробки зображення топ. Виявляється у Sony є спеціальнні налаштування для netflix, які включаються в самій прогамі. В доброму розумінні здивувала сама система, працює плавно, швидше ніж nvidia shield tv(маю дві шт). Єдине не виношу google tv, тому поставив лаунчер android tv. Включив аватар з торента на 100гб (інтернет 1гб), пішло без затиків, ну і кольора sony, тепер я розумію за що переплатив 20%. Найбільше переживав за перегляд при денному світлі, це все дурість, запасу по яскравості екрану - забагато, як для мене. Тут я зрозумів , що сучасні оледи по яскравості зробили три кроки вперед (маються на увазі флагмани). І це при тому, що як я розумію sony обмежили яскпавість своє панелі на програмному рівні, щоб не було вигорання пікселів.По звуку з телевізора, це топ, я ще такої акустичної системи з коробки самого тв не чув, Хоч в мене свій звук 5.1 , його не переплюнути ніякому телевізору, але в спальні маю саундбар canton dm 50, так от у sony mark 2 вбудований звук кращий. Написав реальний досвід, можливо комусь буде мій відгук корисний, адже інфо по цій моделі мало, сам читав англомовні форуми, там дуже багато відгуків. Всім миру і вдалих покупок.
тут только китайский мусор в почете. покупателей Сони здесь не любят :gigi:
Ответить