Нічого не знаю, еркінс свистів про підтримку технологій і на старих поколіннях також.MessiaH: ↑ 18.03.2026 13:10Сам подумай если для демонстрации две 5090 пришлось задействоватьГеральт: ↑ 18.03.2026 10:42А на RTX2000 коли?
Новости
Последние статьи и обзоры
Дженсен Хуанг вважає, що геймери абсолютно неправі щодо DLSS 5. Голова NVIDIA відреагував на критику
-
Геральт
Member
-
dext
Member
Думку - звичайно, оцінку доцільності - тільки цільова аудиторія, яка ці ігри 1) купує 2) грає.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 14:18Ахахааааdext: ↑ 18.03.2026 14:13 люди, які не грають на ПК не можут оцінювати якість картинки/ігри для тих, то грає на ПК, це стосується і шкіряного жупана також![]()
![]()
![]()
![]()
Тобто звичайна людина не може висловити думку з приводу якості картинки якщо вона не геймер?![]()
![]()
![]()
І принципово закрити рота повинні ті, хто ці відеокарти продає
-
vmsolver
Member
Взлетел и до сих пор летаетzuk: ↑ 18.03.2026 14:56для таких дел был/есть физикс, который почему-то(sic!) не взлетел
https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_ ... idia_PhysX
-
Bukakanga
Member
а вы играете в игры или в фотореализм?
-
FarCry
Member
Я плювався, всі плювались... але тут мені раптово стало лячно, що технологія може вистрелити... завдяки порнухі. Пам'ятаєте FakeFactory та величезну купу інших модів для HL2 і тд... Тут у задротів буде просто прорва можливостей зробити хентай на любий смак та колір. 
-
Bukakanga
Member
фотореалистичный хентай с тентаклями будет скорее хоррором, чем порнухойFarCry: ↑ 18.03.2026 15:13 Я плювався, всі плювались... але тут мені раптово стало лячно, що технологія може вистрелити... завдяки порнухі. Пам'ятаєте FakeFactory та величезну купу інших модів для HL2 і тд... Тут у задротів буде просто прорва можливостей зробити хентай на любий смак та колір.![]()
-
Vlaad13
Member
Для кожного по своємуBukakanga: ↑ 18.03.2026 15:15фотореалистичный хентай с тентаклями будет скорее хоррором, чем порнухойFarCry: ↑ 18.03.2026 15:13 Я плювався, всі плювались... але тут мені раптово стало лячно, що технологія може вистрелити... завдяки порнухі. Пам'ятаєте FakeFactory та величезну купу інших модів для HL2 і тд... Тут у задротів буде просто прорва можливостей зробити хентай на любий смак та колір.![]()
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Добре, тоді якщо ми приходимо до висновку що права картинка краща, яка вам різниця за допомогою чого вона створена?dead_rat: ↑ 18.03.2026 14:43Я в треді не бачив нікого хто казав що зліва краще. Лише скаржаться що справа - нейрослоп, що так і є.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 14:41
Тут згоден - вони трошки мухлюють. Але не пишіть тоді що зліва картинка краще. Бо тоді це означає що для вас мінімальні налаштування графіки кращі за максимальні. А якщо для вас це так - то далі нам з вами немає про що розмовляти.
Відкрийте безкоштовну Gemini, засуньте в неї ліву картинку з промптом Зроби обличчя фотореалістичним - отримаєте саме це
-
Shtopor
Member
Скоро персональні ігрові ПК повністю зникнуть (с розвитком інтернет мереж).
Дата центри будуть генерити ШІ світ і стрімити на VR окуляри.
Люди опиняться в тих всесвітах, де їм подабається, але не в реальності.
Невідворотна матриця...
Дата центри будуть генерити ШІ світ і стрімити на VR окуляри.
Люди опиняться в тих всесвітах, де їм подабається, але не в реальності.
Невідворотна матриця...
Последний раз редактировалось Shtopor 18.03.2026 15:28, всего редактировалось 1 раз.
-
8lack
Junior
Імхо, як раз тому, що вони не є гравцями, "постійною аудиторією" так би мовити, та не звикли до картинок зліва.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 14:04 Як думаєш - чому так?
Хуанг же, як і будь-який підприємець, прагне щоб його продукт охоплював якомога більшу аудиторію (як дата-центри, так і звичайних користувачів - тільки зараз ми пожинаємо плоди його бажання задовольнити перших, проте це не значить що від других він зовсім відмовився, просто у на даний момент це різні гроші і попит). Тому, зважаючи на те що зараз купа людей хаває нейрослоп з усяких тіктоків, інсти та ютубів та просить добавки, цілком можливо що цей "фотореалізм в іграх" на них і розрахований, зараз чи скоріше в відносно віддаленій перспективі. Ігри на мобільних платформах теж колись були не розповсюджені, зараз же купа людей залипає.
Здавалось би, аргумент проти: залізо зараз здорожчало, тому небагато людей собі це зможуть дозволити, яке тоді нафіг зростання аудиторії?
По-перше, це не кінцевий варіант технології, її ще так чи інакше будуть пиляти до прийнятного рівня, тоді буде зрозуміло наскільки це доступно і перспективно.
По-друге: наш ринок як і матеріальний рівень споживачів =/= зарубіжному, особливо зараз (тому по ньому не судять), попит там сильно не впаде, а в разі якщо технологію допиляють та більш-менш збалансують, то в подальшому і зросте якщо стане виглядати дуже привабливо.
По-третє, буде зручніше пиляти "фотореалістичне" QTE кінцо для ширнармас (чим простіше та лінійніше - тим краще) і не паритись.
По-четверте, не факт що це обмежиться лише "стандартним" десктопним пк-геймінгом.
В такому ж вигляді як показали зараз в мене вау-ефекта не викликало, тому подивлюсь що з цього далі вийде.
Последний раз редактировалось 8lack 18.03.2026 15:31, всего редактировалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Вона НЕ краща.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 15:23
Добре, тоді якщо ми приходимо до висновку що права картинка краща, яка вам різниця за допомогою чого вона створена?![]()
Зліва скріншот на мінімалках, справа - слоп. Це як в приказці про два стільці.
Можливо, технологію доведуть і справа стане норм, але для цього 101% потрібна буде нова карта від Хуанга за багато $$$. Тому я не розумію, чому радіють фанати Хуанга(принаймні ті, для кого 3000$ це грощі)
-
Vlaad13
Member
Давайте я вам нагадаю як промені з'являлисяdead_rat: ↑ 18.03.2026 15:28Вона НЕ краща.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 15:23
Добре, тоді якщо ми приходимо до висновку що права картинка краща, яка вам різниця за допомогою чого вона створена?![]()
Можливо, технологію доведуть і справа стане норм, але для цього 101% потрібна буде нова карта від Хуанга за багато $$$.
На 3000 серії вони працювали так собі, длсс було теж так собі, а червоні сектанти взагалі писали що вони непотрібні і вони тільки руйнують.
З часом технологію допиляли, з'явилися потужніші карти і нормальне Длсс, тепер червоні купуючи 9000 серію з гордістю пишуть що їх карти підтримують промені і вони різко стали норм і навіть красивими
Тут буде те саме + допилять тиханолоджю
Я геймер і я вважаю що справа картинка таки краща
Последний раз редактировалось Vlaad13 18.03.2026 15:37, всего редактировалось 1 раз.
-
zuk
Member
кроме киберпанка и нескольких игр-демонстраторов технологии типа серии ватманов и ведро исход очень прям взлетелvmsolver: ↑ 18.03.2026 15:10Взлетел и до сих пор летаетzuk: ↑ 18.03.2026 14:56для таких дел был/есть физикс, который почему-то(sic!) не взлетел
https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_ ... idia_PhysX
как же без него обошлась самая продаваемая игра гта 5, колда, батла? почему в фифу не завезли для красивости и реалистичности газона стадиона? где же он в играх вальв?
это как история с авх-инструкциями и опросником людей на улице
-
dead_rat
Member
Ви дивно за всіх розписуєтеся, в мене була 3070, зараз 9070.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 15:34Давайте я вам нагадаю як промені з'являлисяdead_rat: ↑ 18.03.2026 15:28
Вона НЕ краща.
Можливо, технологію доведуть і справа стане норм, але для цього 101% потрібна буде нова карта від Хуанга за багато $$$.
На 3000 серії вони працювали так собі, длсс було теж так собі, а червоні сектанти взагалі писали що вони непотрібні і вони тільки руйнують.
З часом технологію допиляли, з'явилися потужніші карти і нормальне Длсс, тепер червоні купуючи 9000 серію з гордістю пишуть що їх карти підтримують промені і вони різко стали норм і навіть красивими![]()
Я що там, що там вимкнув промені.
Не подобалося і не подобається. Що далі?
-
Shtopor
Member
AI slop в основному - це те що намагаются видати за реальні події, тобто фейкові відео, фото. З чим і пов'язаний негатив.
Коли це відкрито сгенерований ШІ контент - то в чому проблему?
В сьогоднішніх 8 з 10 іграх всі персонажі схожі один на одного, з однаковим фарфоровим обличчям без унікальних рис і анімацєю лускунчика...
Якщо подобається ретро стиль - технології можна буде відключати і грати в графку рівня GTA SA (до якої повернуться з ШІ генерацією). Ото буде справжнє ретро, як в дитинстві.
Авжеж, якість ігор може погіршитися. Але воно погіршуєтся і так. Більшість ігор мають графіку не набагато краще ніж 5 років тому але з вимогами 5090.
Загалом, перелаштовуєтесь на массову імплементацію АІ усюди, специфічними тулами для кожної задачі. Мені також багато чого не подобається, як воно працює зараз. Але маємо що маємо - все що має пераваги, має і недоліки.
Коли це відкрито сгенерований ШІ контент - то в чому проблему?
В сьогоднішніх 8 з 10 іграх всі персонажі схожі один на одного, з однаковим фарфоровим обличчям без унікальних рис і анімацєю лускунчика...
Якщо подобається ретро стиль - технології можна буде відключати і грати в графку рівня GTA SA (до якої повернуться з ШІ генерацією). Ото буде справжнє ретро, як в дитинстві.
Авжеж, якість ігор може погіршитися. Але воно погіршуєтся і так. Більшість ігор мають графіку не набагато краще ніж 5 років тому але з вимогами 5090.
Загалом, перелаштовуєтесь на массову імплементацію АІ усюди, специфічними тулами для кожної задачі. Мені також багато чого не подобається, як воно працює зараз. Але маємо що маємо - все що має пераваги, має і недоліки.
Последний раз редактировалось Shtopor 18.03.2026 16:00, всего редактировалось 2 раза.
-
Firebrand
Member
Ого, как у невидиевских хомячков бомбануло,что наклепали тебе минусов. Оно и неудивительно,они готовы любой ка....л потреблять с лопаты, лишь бы лопата зеленой была и держал ее женьсюнь.Геральт: ↑ 18.03.2026 10:42 дебютує вже цієї осені на відеокартах GeForce RTX 50‑ї серії.
А на RTX2000 коли?![]()
Хех, а напис-то чіткіший зліва![]()
- спойлер
-
zuk
Member
Firebrand
это другое, это понимать надо, а то, что вместо реальной технологии и производительности корпораты продвигают повышение цен и отказ от личного в пользу облачного этого же они, конечно, не вспоминают, как, например, моники с г-синком
это другое, это понимать надо, а то, что вместо реальной технологии и производительности корпораты продвигают повышение цен и отказ от личного в пользу облачного этого же они, конечно, не вспоминают, как, например, моники с г-синком
-
Firebrand
Member
zuk
Да. Как говорил классик: не все могут смотреть в завтрашний день...
Да. Как говорил классик: не все могут смотреть в завтрашний день...
-
Vlaad13
Member
питань до вас більше немаєdead_rat: ↑ 18.03.2026 15:45Ви дивно за всіх розписуєтеся, в мене була 3070, зараз 9070.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 15:34
Давайте я вам нагадаю як промені з'являлися
З часом технологію допиляли, з'явилися потужніші карти і нормальне Длсс, тепер червоні купуючи 9000 серію з гордістю пишуть що їх карти підтримують промені і вони різко стали норм і навіть красивими![]()
Я що там, що там вимкнув промені.
Не подобалося і не подобається. Що далі?
-
alexeygalas
Member
Наступний драйвер буде карати за спробу вимкнення DLSSv5 лімітом в 30fpsГолова NVIDIA відреагував на критику
-
Kyro
Member
А теперь напомни сколько там игр в 25 году вышло где вообще лучи есть и их включение хоть приблизительно дает такой эффект как в древнем Киберпанке.Vlaad13: ↑ 18.03.2026 15:34Давайте я вам нагадаю як промені з'являлисяdead_rat: ↑ 18.03.2026 15:28
Вона НЕ краща.
Сколько игр с path tracing вышло в 25 году и выйдет в 26? По факту теперь когда 9000 серия АМД не сильно отстает, они уже нафиг не нужны никому в геймдеве. Хайп прошел.
Та же самая фигня как с physx, hairworks.
Теперь у нас новый маст хев от Хуанга, инстаграмный красота фильтр.
По поводу право/лево, несколько раз повторили что слева минималки, а справа AI слоп. Слева на картошке картинка сгенерирована а справа на 10к$.
И справа не фотореализм, а просто условно "красивый" AI слоп от которго народ уже устал. Потому и реакция такая.