Відбувся реліз корпусу Antec Flux Pro Noctua Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

xIIImaL: 17.03.2026 17:49
white_noise: 17.03.2026 15:45 я б взяв, але 400 ойро, здається забагато

Но там ведь .. древесина!! :pray: photo_2026-03-17_17-45-42.jpg
Вона є і Lian Li 217, i в Fractal North
Не за всі гроші світу. Естетичніше. І майже так само ефективно.
Patruletz
Member

Барбарис
да я вже подививсь що прошка то більша коробенція зі всіма іншими наслідками, але всеодно прошка + ноктуа венти і хаб, не будуть дешевше за комплект. Там ціна така сама вийде, і сенс в едішені просто відсутній
Барбарис
Member

Patruletz: 17.03.2026 19:24 Барбарис
всеодно прошка + ноктуа венти і хаб, не будуть дешевше за комплект.
А чого ж стверджувати, що дорого? Зараз і в нас можна знайти в деяких точках дешевше, вентилятори антековські можна продати. В гривні ціна дорожче звісно, але через війну, логістичні ризики і т. д. Загалом ми не далеко по ціні від євроринку.
DuckRider
Member

Фрактал норс поинтересней будет
Patruletz
Member

Барбарис: 17.03.2026 19:34А чого ж стверджувати, що дорого?
бо до нас він приїде явно не за 20к, а скоріше за все ближче до 25к, і за таку ціну можна знайти нічим не гіршу дешевшу альтернативу як корпусу так і вентиляторам.
Барбарис
Member

Patruletz, за яку ціну він приїде ще ніхто не знає, тому писати якісь дурниці - тупо. Он havnи чи інші нішеві корпуси по цілком нормальних продають.
Afit
Member

zalizo_org: 17.03.2026 18:50
supernova2000: 17.03.2026 18:32Я довго на нього чекав, замовив собі. Хоч результати gamer nexus трошки розчарували
Вітаю! Цікаво буде почути відгук реального юзера😉
Так! Чекаємо вражень і фото :super:
supernova2000
Junior

Patruletz: 17.03.2026 20:22
Барбарис: 17.03.2026 19:34А чого ж стверджувати, що дорого?
бо до нас він приїде явно не за 20к, а скоріше за все ближче до 25к, і за таку ціну можна знайти нічим не гіршу дешевшу альтернативу як корпусу так і вентиляторам.
За 23 припливе через місяць

Відправлено через 54 секунди:
Afit: 17.03.2026 23:46
zalizo_org: 17.03.2026 18:50
Вітаю! Цікаво буде почути відгук реального юзера😉
Так! Чекаємо вражень і фото :super:
Зроблю, відпишусь :)
AndrewV
Member

Не по теме, но близко - у меня черные версии начали стучать на 500-600 оборотах, 1 из 6 вертикальных 14х, и 1 из 2х 12х. Пришлось на 300 поставить. Может коричневые не так себя ведут :puzzle:
Patruletz
Member

AndrewV: 18.03.2026 13:13у меня черные версии начали стучать
які чорні? модель?
Dilfin
Member

Один Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition на 5000 грн. дорожчий ніж звичайний, а на скільки в цілому буде коштувати збірка системи в колаборації Noctua? Для щирих фанатів можливо така різниця немає значення, не знаю, виглядає гарно, але нам, простим смертним це не по кишені.
Барбарис
Member

Бачив на редіті пости, що амазон відправляв підроблені нокти і термалрайти
zalizo_org
Member

AndrewV: 18.03.2026 13:13Не по теме, но близко - у меня черные версии начали стучать на 500-600 оборотах, 1 из 6 вертикальных 14х, и 1 из 2х 12х. Пришлось на 300 поставить. Может коричневые не так себя ведут
Якщо на певних оборотах, то це на 95% через перекос щодо площини корпусу. Спробуй зняти і перевірити чи є такий ефект коли вони просто на столі на рушнику (вертушка вертикально).
AndrewV
Member

zalizo_org
Кстати да, он у меня на полу, переставлял -двигал недавно
:up:
Vladys77
Member

Ну майже компоновеа вентиляторів як в мене. Тільке в мене не Noctua Edition, а Arctic Edition 😀
Filabatya
Member

Dilfin
На 5080 нокті основна переплата, як завжди, але красиво :super:
longaro
Member

Ну цвет и дизайн вертушек ваще не в тему ... Нужны хромакс и одинаковая модель там где их видно ... Ещё вопросы по поддержке райзера и материнки с проводами внутрь ... Вроде дыр там нет :spy:
Ответить