Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Yurius: 14.03.2026 13:54Хотспот на своїй балалайці знайди,потім набереш.
:lol:
GreenMile
Member

Тут все стабільно, в минулому поколінні карт грали не в ігри, а в графіки завнтаження врами, в поточному покілінні грають не в ігри, а в температуру пам'яті і хотспоти. Гспди, немає людям спокою :horror:
Последний раз редактировалось GreenMile 14.03.2026 15:01, всего редактировалось 1 раз.
Nouriel
Member

Геральт: 13.03.2026 21:42Не живіть. Живіть з 90гр
А я краще з людською темпою поживу
і мене на ріпері 85 максимум при 1400 обертах, які ще 90 у хфх :laugh:
Yurius
Member

Nouriel: 14.03.2026 15:01і мене на ріпері 85 максимум при 1400 обертах
на 304вт? самсунг?
SPEC1AL1ST
Member

Yurius: 14.03.2026 13:54
SPEC1AL1ST: 14.03.2026 11:29

Аеродром чи овертемпература. Важкий вибір власника Радеон. Зате не клятий Хуанг)))
Хотспот на своїй балалайці знайди,потім набереш.
Зачет))) :laugh:
vsx
Member

Какая же все таки красота
GreenMile
Member

vsx: 14.03.2026 22:00 Какая же все таки красота
Крамолу сказали, промені ж нікому не потрібні, є в 1,5 іграх і роблять тільки гірше :D *табличка "сарказм"*
Круто, що АМД-шний регенератор дає фактично такий же ефект, буде простіше карти обирати :shuffle:
Soulwatcher
Member

vsx: 14.03.2026 22:00 Какая же все таки красота
Надо только 1200-1500 уе, чтоб понюхать её на ультра настройках со всеми "улучшайзерами". 5070ти 50+ т.грн, а 4080 - 60т грн.

Возьмёшь какую-то из них, и какая-то студия через пару лет сделает очередную красивую игрульку, и снова иди и трать те же деньги. Как-то оно не очень приятно.
"Зе мор ю бай, зе мор ю сэйв"...
man1242
Member

Yurius: 14.03.2026 13:54
SPEC1AL1ST: 14.03.2026 11:29

Аеродром чи овертемпература. Важкий вибір власника Радеон. Зате не клятий Хуанг)))
Хотспот на своїй балалайці знайди,потім набереш.
Не думаю що там щось відпаде якщо пікова температура по чіпу буде в межах 86градусів. Якщо руцями підкрутити буде усе працювати B-)
vsx
Member

Soulwatcher: 15.03.2026 02:22 Возьмёшь какую-то из них, и какая-то студия через пару лет сделает очередную красивую игрульку, и снова иди и трать те же деньги. Как-то оно не очень приятно.
"Зе мор ю бай, зе мор ю сэйв"...
А вы что хотели, иметь ультра графику не тратив при этом деньги? Не совсем понял.
Ну раньше железо устаревало гораздо быстрее если вас это устроит. Можете еще попробовать облачный гейминг как альтернативу.
Еще можно проходить игры на ютубе :)
Striker
Member

vsx: 15.03.2026 10:55Еще можно проходить игры на ютубе
Я так обидві частини The Last of Us пройшов разом з дружиною. :D
vsx: 15.03.2026 10:55иметь ультра графику
Пройшов колись Відьмака 3 на GTX 760 на середніх налаштуваннях з максимальними текстурами. Фпс був в районі 40-50 з невеликими просадками, щось таке. І що, ви думаєте я страждав всю гру? Ніфейхуа, пройшов з задоволенням. Якщо гра топ, то на графіку менше дивишся, а більше занурюєшся в саму гру. І таке враження, що чуваки з хорошими картами більше сидять на форумі, ніж грають в ігри)
Nouriel
Member

Yurius: 14.03.2026 17:21на 304вт? самсунг?
да на 305вт, память самсунг, її температура 77 максимум
85 то хотспот
Piter Cantrope
Member

Yurius: 07.03.2026 18:49 я це пробував ще на 7900хт ,воно не працює,в іграх тупо чорний екран.
Hells Angels: 07.03.2026 19:59 не вміє вінда у перемикання між інтеграшкою та дискреткою на ам5
вже пробував пару місяців тому запустити перемикання виставляючи пріоритети у вінді, ноль на масу.
Зробив тест hybrid graphics. У мене все працює. :dontknow:
https://drive.google.com/file/d/1AkmpIz ... sp=sharing

Це вже далеко не новина. Багато хто цим користується і користувався ще до появи AM5.
viewtopic.php?p=3864158#p3864158
viewtopic.php?t=283357
man1242
Member

Piter Cantrope: 16.03.2026 11:26
Yurius: 07.03.2026 18:49 я це пробував ще на 7900хт ,воно не працює,в іграх тупо чорний екран.
Hells Angels: 07.03.2026 19:59 не вміє вінда у перемикання між інтеграшкою та дискреткою на ам5
вже пробував пару місяців тому запустити перемикання виставляючи пріоритети у вінді, ноль на масу.
Зробив тест hybrid graphics. У мене все працює. :dontknow:

Це вже далеко не новина. Багато хто цим користується і користувався ще до появи AM5.
viewtopic.php?p=3864158#p3864158
viewtopic.php?t=283357
В себе тестував також, отримав дроп фпс у квейк2 ртх з 150 до 143фпс та збільшення AVG imput letancy на 10мс :dontknow: Єдинний бенефіт що отримав це лише зменшення споживання врам від 512мб до 1гб у кб77 та інших іграх.
Piter Cantrope
Member

man1242: 16.03.2026 11:41 В себе тестував також, отримав дроп фпс у квейк2 ртх з 150 до 143фпс та збільшення AVG imput letancy на 10мс :dontknow: Єдинний бенефіт що отримав це лише зменшення споживання врам від 512мб до 1гб у кб77 та інших іграх.
Я в себе на старій 6800XT тестував забіг в hogwarts legacy. При підключенні до відеокарти отримав 119фпс, при підключенні до материнки 117фпс. Що я списав на похибку вимірювання.
Про latency не думав, якщо чесно. І на використання VRAM теж не дивився. Можна потестувати.

Нюанси тут є, звичайно ж. На моїй платі Gigabyte в іграх все було добре, але саме в браузері або відеоплеєрі, які працювали на інтеграшці, були проблеми при відтворенні відео у високій роздільній здатності. Вони чомусь декодились не на кодеку інтеграшки, а на ядрах процесора. На Asrock i MSI наче проблем не мав.

Я щодня просиджую 10-12 годин за компом, з яких в іграх від 0 годин (найчастіше) до 2 (кілька днів на тиждень). То мені є сенс підключатись до материнки, бо так споживання компа вдвічі нижче.
Nouriel
Member

Piter Cantrope: 16.03.2026 11:26Зробив тест hybrid graphics. У мене все працює.
а в мене не хотіло перемикатись на дисктретну запускались ігри на встройці)
Якщо маєш можливість, поміряй споживання компа, коли вимкнена в біосі встройка і увімкнена. Цікаво, чи є різниця, бо програми моніторингу показують споживання процесора однаково з увімкненим і вимкненим.
Yurius
Member

Piter Cantrope: 16.03.2026 11:26Зробив тест hybrid graphics. У мене все працює.
На 7000, 9000 не працює воно від слова зовсім.
vsx
Member

У пиксельдрочеров скоро будет праздник и тонны одинаковых постов на темах форума в стиле вау, ваш фср так не может

ну если без сарказма и злорадства то я рад что технологии так развились, жаль что это все проприетарщина, но лучше чем ничего, как говорится. Выглядит все впечатляюще, по крайней мере на рекламных показах.
спойлер
Leoniddd
Junior

vsx: 16.03.2026 21:12 У пиксельдрочеров скоро будет праздник и тонны одинаковых постов на темах форума в стиле вау, ваш фср так не может

ну если без сарказма и злорадства то я рад что технологии так развились, жаль что это все проприетарщина, но лучше чем ничего, как говорится. Выглядит все впечатляюще, по крайней мере на рекламных показах.
спойлер
здорова конкуренція,круто!
Yurius
Member

vsx: 16.03.2026 21:12спойлер
самый залайканий комент під цим відео нвідії :
"We died in 2020 and are in hell right now

:lol:

и в цілому там багато цікавих коментів,виглядає цей длсс 5 ну ,скажемо так, дуже дивно.
Ответить