Так говорили і про телефони і про авто. А зараз, ринок гне свою лінію, лінію партії. Смішно, чи не смішно, а шкіряній косухі вже варто відкладати на пенсію.
Новости
Последние статьи и обзоры
Китайська відеокарта Lisuan LX 7G106 надійде в продаж у червні з підтримкою Cyberpunk 2077 та інших сучасних ігор
-
Firestarter
Junior
-
talex
Member
у китайцев лицензия на Zen 1, можно еще вспомнить перемаркированные процы от Интела, которые продавались как китайскиеCnC_General: ↑ 12.03.2026 16:59 Що маємо на поточний момент. Китайські проци (ліцензія від АМД на серію Атлон 64 з 754 сокету)
-
MqM
Member
І що там якість стала норм? Ладно телефони +- можуть бути, але авто, що вже дійсно щось адекватне? Напевно кацапи від доброго життя масово почали пересідати на них? Автопром третього світу це цікаве хоббі звісноFirestarter: ↑ 12.03.2026 21:40Так говорили і про телефони і про авто. А зараз, ринок гне свою лінію, лінію партії. Смішно, чи не смішно, а шкіряній косухі вже варто відкладати на пенсію.
-
Wanek Petrowsky
Junior
Час вбиваємо
-
TheDmytrius
Member
Де вони пам'яті стільки знайшли?
-
QFlash
Member
Якось один розумний дядько сказав:Soulwatcher: ↑ 12.03.2026 21:07Какая разница, если третья мировая в следующем году?
"Я не знаю чим будуть воювати в ІІІ Світову війну, та певен - ІV будуть воювати дубінами та ціпками".
-
Vladys77
Member
А чого в наступному? Що, знову перенос якийсь по термінам?
Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Колись так про корейські авто казали. А ще раніше про японські.MqM: ↑ 13.03.2026 03:16І що там якість стала норм? Ладно телефони +- можуть бути, але авто, що вже дійсно щось адекватне? Напевно кацапи від доброго життя масово почали пересідати на них? Автопром третього світу це цікаве хоббі звісноFirestarter: ↑ 12.03.2026 21:40
Так говорили і про телефони і про авто. А зараз, ринок гне свою лінію, лінію партії. Смішно, чи не смішно, а шкіряній косухі вже варто відкладати на пенсію.
Зараз китайські електрички лідери ринку. Навіть всілякі Audi і Volkswagen випускають китайські авто під своїм брендом.
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Пам'ять теж мабуть китайська.TheDmytrius: ↑ 13.03.2026 13:07 Де вони пам'яті стільки знайшли?
-
waryag
Member
Не треба недооцінювати шкіряних мішків!QFlash: ↑ 13.03.2026 13:22Якось один розумний дядько сказав:
"Я не знаю чим будуть воювати в ІІІ Світову війну, та певен - ІV будуть воювати дубінами та ціпками".
-
QFlash
Member
В розумінні! Ви не в трусах про Ейнштейна?waryag: ↑ 14.03.2026 12:11Не треба недооцінювати шкіряних мішків!
-
waryag
Member
Щось придумають для 4СВ!QFlash: ↑ 14.03.2026 13:04В розумінні!