Новости
Последние статьи и обзоры
Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA
-
Soulwatcher
Member
Предлагаю обсудить Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA
Зря, зря он убрал ржавчину со стандартного ствола...
Зря, зря он убрал ржавчину со стандартного ствола...
-
1234waltz
Member
Пропоную обговорити Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA
Виглядає дійсно жахливо. Quake 2 RTX хоча б візуально очі не різав та виглядав гарно.
Виглядає дійсно жахливо. Quake 2 RTX хоча б візуально очі не різав та виглядав гарно.
-
Vpupkin
Member
Виглядає не дуже, але тут і перформанс має бути хоча б 100+кадрів.
-
Devijack
Member
Я один не побачив світла від пострілів, від снарядів, від вибухів. Лише блиск поверхонь і світло що не факт не растровеі.
-
alexeygalas
Member
Ого. Гарно. Раніше такого контрасту лише з excessive mod можна було досягти (найулюбленіша версія) + cpma
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Просто ствол новий видали нарештіSoulwatcher: ↑ 11.03.2026 16:57Зря, зря он убрал ржавчину со стандартного ствола...
Думаю витримували баланс між графою і fps. Якщо все обліпити rtx матеріалами - то це вже буде лагучий Q3Devijack: ↑ 11.03.2026 17:11Я один не побачив світла від пострілів
-
Mozdev
Member
Це той випадок коли воно з PTX виглядає гірше за оригінал.
-
Alexsandr
Member
Добавлен свет от источников которые не светились в оригинале, вспышки от выстрелов и взрывов отсутствуют. 5080 как еще тянет?
-
dfcz
Member
Фекально выглядит.
-
Victor Butko
Member
оновили б RTX вже в Quake Champions
-
kyon
Member
моя 5070Тишечка ждет тебя 

Прямо ностальгия, помню гонял Q3 еще на RivaTNT, у меня есть еще мой старый ПК с Athlon 64 3000+ из 2006 года и в нем GeForce 4 MX440 (правда карта уже с мусорки, а тогда у меня была GeForce 6600GT) GF 4 MX сейчас интересно погонять потому что это последняя популярная карта без шейдеров, прямое продолжение линейки GF2 но с улучшеным контролером памяти и вылизаной архитектурой, GF2 в свое время прославилась тем что была очень неоптимизирована и не достигала своих теоретических показателей, а разгон памяти на популярной GeForce 2 MX400 с 64битами шины был просто маст хэв.
Прямо ностальгия, помню гонял Q3 еще на RivaTNT, у меня есть еще мой старый ПК с Athlon 64 3000+ из 2006 года и в нем GeForce 4 MX440 (правда карта уже с мусорки, а тогда у меня была GeForce 6600GT) GF 4 MX сейчас интересно погонять потому что это последняя популярная карта без шейдеров, прямое продолжение линейки GF2 но с улучшеным контролером памяти и вылизаной архитектурой, GF2 в свое время прославилась тем что была очень неоптимизирована и не достигала своих теоретических показателей, а разгон памяти на популярной GeForce 2 MX400 с 64битами шины был просто маст хэв.
-
urand
Member
Перше що кидається в око. Виглядає все це поганенько.Devijack: ↑ 11.03.2026 17:11 Я один не побачив світла від пострілів, від снарядів, від вибухів.
-
SERGBILL
Member
в змагальних іграх RTX та і взагалі наворочений графоній це лишнє, як на мене
-
yurius_r
Member
Із опису з Gamers Nexus щоб воно працювали викристали wrapper OpenGL->Direct3D12. Оце так страховисько
-
waryag
Member
Відяхи не потягнуть.Victor Butko: ↑ 11.03.2026 17:58оновили б RTX вже в Quake Champions
-
FarCry
Member
Nvidia потрібно шманать. Постійно сують свої пропрієтарні технології, які подихають через пару років. Nvidia PhysX / Flex / 3D Vision / GameWorks. Тепер свої RTX та RTX Remix, які не працюють на інших карточках. Підтримуйте Open Source, а не оцю срань.
-
MqM
Member
Ми про це не знали, але ми цього хотіли 
-
Vpupkin
Member
Наприклад? Що і як мені підтримати?FarCry: ↑ 11.03.2026 18:48Підтримуйте Open Source, а не оцю срань.
RTX remix це крута штука як на мене, що цікавого пропонують інші, нічого?
-
Tetronga
Member
Класно, що про діда Ку3 згадують, але саме оновлення ну нєоч виглядає... Може перед релізом буде краще
-
vsx
Member
никто массово не будет играть в игру 1999 года, тем более что у нее нет кампании. Те фанаты что сейчас режутся в классику не перейдут ни на какой ртх с его огроменными требованиями. Просто у компании много лишних денег, вот и страдают фигнейSERGBILL: ↑ 11.03.2026 18:33 в змагальних іграх RTX та і взагалі наворочений графоній це лишнє, як на мене
-
kyon
Member