За рік гарантії варто змотатися, резину перевзути наприклад
Новости
Последние статьи и обзоры
Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грн
-
Filabatya
Member
Коробка більша за мою жінку 
-
Krovatka
Member
Купил? Как впечатление? При регистрации дало + год гарантии?Filabatya: ↑ 10.03.2026 08:46 Коробка більша за мою жінку
За рік гарантії варто змотатися, резину перевзути наприклад![]()
Коробка очень большая, сам был в шоке)
Сверху пачка сигарет для понимания
-
Liquidator
Member
Потому что это монитор для ПК и видимо не предназначен, чтобы башкой вертеть по сторонам постоянно чтобы чтто-то прочитать или увидетьMessiaH: ↑ 09.03.2026 11:32 Почему с такой герцовкой только такие вот пиндюрки делают? Почему нет хотя бы на 43д???
-
bes
Member
Ему дисплей порт 1.4 не мешает работать в 4к 240 герц? по спецификаций он без сжатия работает только до 144 герца
-
Filabatya
Member
Krovatka
Доложаю, це найкращі 800 паперів що потратив в свому житті. відуха то звичайно добре, гта 5 енхенсд вибухи стали шикарні і відбиття, але тут як врубав відос в ютубі, навіть без шдр, то просто прозрів. Чорний звичайно супер, як очікуєш, але білий дійсно білий, не рожевий чи сірий
Цікаво що той хдр дає як його врубати, обновив прошивку двічі, але так і не побачив де на моніку подивитися на її версію. включив фрісінк і г сінк, хоч і не підтримує офіційно, обновив драйвера, контрол центр не ставивю Накатав мило їм чи дадуть рік гарантії, зареєстрував але гарантія тільки 3 роки покищо, так що в гараж можете не їхати)
ПО зображенню жінка сказала Як 3Д, згадав слова СтТехніка, що зображення висить в повітрі. Включив ХДР і ще раз прозрів
bes
Врубав по хдімай 2.1: 240 герц 12 біт в 4К дало
Доложаю, це найкращі 800 паперів що потратив в свому житті. відуха то звичайно добре, гта 5 енхенсд вибухи стали шикарні і відбиття, але тут як врубав відос в ютубі, навіть без шдр, то просто прозрів. Чорний звичайно супер, як очікуєш, але білий дійсно білий, не рожевий чи сірий
Цікаво що той хдр дає як його врубати, обновив прошивку двічі, але так і не побачив де на моніку подивитися на її версію. включив фрісінк і г сінк, хоч і не підтримує офіційно, обновив драйвера, контрол центр не ставивю Накатав мило їм чи дадуть рік гарантії, зареєстрував але гарантія тільки 3 роки покищо, так що в гараж можете не їхати)
ПО зображенню жінка сказала Як 3Д, згадав слова СтТехніка, що зображення висить в повітрі. Включив ХДР і ще раз прозрів
bes
Врубав по хдімай 2.1: 240 герц 12 біт в 4К дало
-
MessiaH
Member
Юзаю с 2019 года моник на 43д, вообще ничего не верчу никуда, всё перед глазами, а играть так и вовсе одно удовольствие. Играть на пиндюрках вообще уже точно не смогу, мне дюймаж важнее герцовки, но очень хочу такой же как у меня на 43д или выше и 240гцLiquidator: ↑ 10.03.2026 14:34 я пробывал 43, но я лично уже физиологически не вывожу вертеть постоянно башкой влево или право когда надо поработать с видеомотажем, с текстом к примеру.
-
StTechnik
Member
Вообще не мешает. Ни чем. Ни разу. есть такое дело.. DSC называется. Компрессия без потеть. В слепом тесте ты не определишь где картинка с ним, а где без. Главное кабеля не покупать за 100 грн.bes: ↑ 10.03.2026 15:26Ему дисплей порт 1.4 не мешает работать в 4к 240 герц?
-
Fartovyi93
Junior
Підкажіть він глянцевий чи матовий ?
Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Filabatya
Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Filabatya
-
Filabatya
Member
глянцевий(сильно не блікує)
- спойлер
- в стандартному режимі яскарвість 85 вдень, комфортно сидіти, але зараз не червень і я прямимх променів ніколи на монітор не любив)
шдр фігачить дай боже, контент би був
-
taras_cs
Member
Я дивлюсь 65" з 2,5 м і мені хочеться більше. Планую купити десь 83" або більше за 2 роки.Krovatka: ↑ 09.03.2026 14:41Я конечно люблю большие диагонали, но не слишком ли это много, как для монитора?
Хотя я смотрю 75 телек с 2.5 метров, многие у виска крутят))
42" для монітора - цілком ОК, я свій 65" на стіні так підключаю (монітора нема, лише ТВ), гадаю, що 42" на столі було б ідеально.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
Я так прикинув - коробка від ТВ 83" в мене не пролізе в коридорі навколо ліфта. Доведеться кран замовляти - і у вікно (3 поверх)Krovatka: ↑ 10.03.2026 09:20Коробка очень большая, сам был в шоке)
Сверху пачка сигарет для понимания

-
Filabatya
Member
taras_cs
на драбині, головне щоб посередині взяв
на драбині, головне щоб посередині взяв
-
Krovatka
Member
+1. Поздравляю
Где брал и когда сделан монитор?
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
ХМ, а вот это интересно
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
А зачем 2 раза? У меня изначально был на F3 (дата производства моника Неделя 39 / 2024), обновился сразу на F7. В меню монитора тоже не нашел где посмотреть, в GCC только видно.Filabatya: ↑ 10.03.2026 18:08 обновив прошивку двічі, але так і не побачив де на моніку подивитися на її версію
Надпись "Activating" тоже висит в oled care? И дай пожалуйста знать, будут ли запросы на очистку через время.
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
У меня все завелось нормально, 4К, 240Гц, GSync, 10Bitbes: ↑ 10.03.2026 15:26 Ему дисплей порт 1.4 не мешает работать в 4к 240 герц? по спецификаций он без сжатия работает только до 144 герца
Отправлено спустя 58 секунд:
Печалько, для оледа сильно жирно было быFilabatya: ↑ 10.03.2026 18:08 зареєстрував але гарантія тільки 3 роки покищо, так що в гараж можете не їхати)
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Я 75" еле в сам лифт впихнул, дом обычный старый (чешка), лифта нет грузового, но впихнулиtaras_cs: ↑ 10.03.2026 21:53 Я так прикинув - коробка від ТВ 83" в мене не пролізе в коридорі навколо ліфта. Доведеться кран замовляти - і у вікно (3 поверх)
-
FirstTDM
Member
Пока еще таких мониторов нет - в массовом сегменте только 10-бит. Формально есть видеоматериалы в 12-бит, но реально и ТВ, и мониторы конвертируют при воспроизведении в 10-битFilabatya: ↑ 10.03.2026 18:08Врубав по хдімай 2.1: 240 герц 12 біт в 4К дало
-
Krovatka
Member
Мой 34" VA от Asus бал матовый, переживал насчет глянца, но все ок, видно отражение при дневном свете, но если монит включен, то все ок.Filabatya: ↑ 10.03.2026 21:09 глянцевий(сильно не блікує)
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
Ну они рисованые, это понятно, может намекает, что по HDMI могу 12, а по DP нет? В теме выбора монитора мы вроде определили, что у HDMI больше пропускная способность. Я себе так и оставил DP, не вижу проблем с ним, он мне привычней. Из прошлого помню, были траблы при работе GSync по HDMI, тогда перешел на DP, стало все ок, с тех пор стараюсь использовать его.FirstTDM: ↑ 11.03.2026 00:49Пока еще таких мониторов нет - в массовом сегменте только 10-бит. Формально есть видеоматериалы в 12-бит, но реально и ТВ, и мониторы конвертируют при воспроизведении в 10-битFilabatya: ↑ 10.03.2026 18:08Врубав по хдімай 2.1: 240 герц 12 біт в 4К дало
-
Filabatya
Member
Krovatka
Відписав гнилобайт, рік не дають додатковий, дата така сама як в вас 39 24 аідою подивився, 10годин використання 1 очистка, коли вирубав пк. брав в мономаркеті в телемарті онлайн, прийшов запечатаний. актівейтінг так як у вас, обновляв двічі, бо після першого разу перейшов в режим меншої діагоналі і я сі перепудив)
Врубав вчора гта 5 і форзу 5 з шдр, вночі в форзі можна осліпнути трохи в режимі рейс, неймовірно красива річ для людини, яка має монік 33 14 року
Відписав гнилобайт, рік не дають додатковий, дата така сама як в вас 39 24 аідою подивився, 10годин використання 1 очистка, коли вирубав пк. брав в мономаркеті в телемарті онлайн, прийшов запечатаний. актівейтінг так як у вас, обновляв двічі, бо після першого разу перейшов в режим меншої діагоналі і я сі перепудив)
Врубав вчора гта 5 і форзу 5 з шдр, вночі в форзі можна осліпнути трохи в режимі рейс, неймовірно красива річ для людини, яка має монік 33 14 року
-
DaKaR
Member
Комради. В Комфи в магазині дадуть перевірити на биті пикселі?
-
StTechnik
Member
DaKaR
Свой профильный брал именно там. Обязательно вынесли, распаковали. Я был с ноутом - тут же подключил и под их открытые от афигевания от картинки лица все проверил. Не говори про пиксели - говори про проверить. Они всегда всю технику включают.В Комфи в магазині дадуть перевірити на биті пикселі?