Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Пропоную обговорити Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive

здавалося б, в їх інтересах було би тримати якнайбільше людей в кс2...
Donate
Member

Ivan22: 06.03.2026 10:22 Пропоную обговорити Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive

здавалося б, в їх інтересах було би тримати якнайбільше людей в кс2...
Там немає ММ :laugh:
MAKKACIN
Member

Ну було відразу тупо апдейтнути ксго до кс2 не залишивши старий клієнт як окрему версію :super:
The_Rusik
Member

Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
Ведь ни один адекватный человек играть в это не будет, там сидят фармят раз в неделю кейсы и играют ради скинов, крутить нож или рассматривать оружие. С читера и не борются, карт новых нет, механик нет. Они даже оружие в левой руке сделать не могут. Сейчас это просто зеркально в левой руке, в 2026 году... Ни одного нового оружия за столько нет. Я не вижу ни одного плюса в этой помойке.
KimRomik
Member

The_Rusik
ну Counter-Strike: Source досі жива
MqM
Member

The_Rusik: 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
Ведь ни один адекватный человек играть в это не будет, там сидят фармят раз в неделю кейсы и играют ради скинов, крутить нож или рассматривать оружие. С читера и не борются, карт новых нет, механик нет. Они даже оружие в левой руке сделать не могут. Сейчас это просто зеркально в левой руке, в 2026 году... Ни одного нового оружия за столько нет. Я не вижу ни одного плюса в этой помойке.
Розкажи це людям в Counter Strike (1.6), а то вони не знають, як це жити без цього всього :weep:
Одразу видно людину, яка не грала попередні частини
IronWithin
Member

Можете запитати у володарів маку чому кс го досі жива і процвітає))
Vlaad13
Member

The_Rusik: 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалили :laugh:
А зараз купа карт, режимів, зброї - але і цього людям мало :facepalm:
Також КС дає шанс бідним студентам чи молоді заробити грошей і купити собі щось у стімі. Чи багато ще таких є ігор?
The_Rusik
Member

MqM
Как раз таки в 1.6 играл, на то время было интересно. Но это было 25 лет назад...
Но играть в тоже самое в 2026 году, где за 25 лет ничего не поменялось...
Где люди знают несколько карт напамять и можно играть с закрытыми глазами...
MqM
Member

The_Rusik: 06.03.2026 11:30 MqM
Как раз таки в 1.6 играл, на то время было интересно. Но это было 25 лет назад...
Але люди грають і при чому масово, варто глянути статистику.
КС переживе будь який хайповий фрітуплей)
Donate
Member

The_Rusik: 06.03.2026 11:30 MqM
Так в тому і сенс що нічого не змінилось... Гейб дуже обережно робить ремастери ігор і нічого живуть. Ось якось апдейтами ні кс2 ні доту2 якось не того ;)
destructX
Member

кс треба розглядати не як гру в цілому, а як змагальний шутер
в цьому їй рівних немає
1okisan
Member

Для мене кс це зараз раз в тиждень пограти( потерпіти ) з двох актів і вибити кейс+скін, і мене це влаштовує бо я за не довгий час так норм купив іграшок, з останніх це АРК Райдерс Делюкс, Батлу 6 Фантом версію, НБА26 другу подарував і зараз ще набив вже 1.6к грн. Хоча я за багато років на основному аку награв вже 10к+ годин, так я з'їхав з глузду але... :D
7mindfields
Member

Черговий скуф не зміг зрозуміти феномен кс як самого популярного fps :lol:
В css досі онлайн близько 20к, якщо що, також через скіни, мабуть
Soulwatcher
Member

Vlaad13: 06.03.2026 11:24 КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалили :laugh:
Бред какой-то. В 1.3 в стандартном наборе было 20+ карт и всё оружие. Потом была куча карт, доступная для скачивания. А игра набрала популярность как раз с 1.3
MqM
Member

1okisan: 06.03.2026 13:39 Для мене кс це зараз раз в тиждень пограти( потерпіти ) з двох актів і вибити кейс+скін, і мене це влаштовує бо я за не довгий час так норм купив іграшок, з останніх це АРК Райдерс Делюкс, Батлу 6 Фантом версію, НБА26 другу подарував і зараз ще набив вже 1.6к грн. Хоча я за багато років на основному аку награв вже 10к+ годин, так я з'їхав з глузду але... :D
Жаль, що тебе не було в одній темі, де деякі нили, що вони не модуть купувати ігри і прославляли торенти. От вони не могли додуматися, що модна роками Стім не поповнювати живучи чисто в екосистемі Стім)

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
7mindfields: 06.03.2026 13:43
Черговий скуф не зміг зрозуміти феномен кс як самого популярного fps :lol:
В css досі онлайн близько 20к, якщо що, також через скіни, мабуть
Навпаки акцент на скінах це чисто зумерська позиція.
Он розкажіть квейкерам, що Квейк має померти серез відсутність скінів вони довго будуть сміятися)
Чи може дезматч ХЛ?

Отправлено спустя 40 секунд:
Soulwatcher: 06.03.2026 15:58
Vlaad13: 06.03.2026 11:24 КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалили :laugh:
Бред какой-то. В 1.3 в стандартном наборе было 20+ карт и всё оружие. Потом была куча карт, доступная для скачивания. А игра набрала популярность как раз с 1.3
Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)
nochnik89
Member

KimRomik: 06.03.2026 10:52ну Counter-Strike: Source досі жива

Ты еще очень удивишься сколько люду рубится в 1,6 на кастоме :rotate:
Soulwatcher
Member

MqM: 06.03.2026 18:51 Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)
Когда комп клубы стали популярны, уже была 1.3
А до комп клубов играть было не с кем. Потому о каких трёх картах речь?
Наверно речь о бетатесте
MqM
Member

Soulwatcher: 06.03.2026 19:31
MqM: 06.03.2026 18:51 Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)
Когда комп клубы стали популярны, уже была 1.3
А до комп клубов играть было не с кем. Потому о каких трёх картах речь?
Наверно речь о бетатесте
1.3 теж була бетою.
Нарнвно мова про першу версію 1.0
Ні грати було з ким, це до нас цивілізація довго йшла :D
Soulwatcher
Member

Очень странно.
1.3 вышла в 2001ом, когда комп клубы уже работали с уплатой налогов по чёрной, а не прятались по подвалам. Халва вышла в 1998, играли или в неё, или в кваку, или в ... аналог кваки не помню название. И вот популярность кс обрела именно на момент кс 1.3
Откуда про неё узнали раньше - я понятия не имею. Наверно у нас была разная Украина.
Ответить