Всьо по канону жанру?
Дядя в модной кожанке з укладкою рятує світ у стилі карате + силіконова лялька на підхваті, ну і оці їхні "геніальні загадки"
Новости
Последние статьи и обзоры
Resident Evil Requiem стала однією з найкращих ігор усіх часів за оцінками користувачів на Metacriric
-
Vpupkin
Member
-
waryag
Member
Скорее мимо прохожу. Сейчас вот пароу сериалов на будущее приметил.Earanak: ↑ 03.03.2026 17:04так новость задевает же дегродов потешных, вот и потешаюсь че непонятного то ? Недавно же буквально была история про таких же придурочных, которые увидев что их любимый сериал слетел с топа и их порвало, они побежали минусить рецензиями пользовательскими. Вот с придурочными по Резику и Экспедиции схожая история, сидят пердят на своих твиттерах и реддитах бегая оценки по 0/10 ставят друг другу на метакритике, или ты из этих как раз шизиков ?![]()
-
vsx
Member
Там просто новинкам отдается предпочтение т.к. играть не во что типа. Экспедиция на первом месте уже о многом говорит.Earanak: ↑ 03.03.2026 12:07 Тем не менее у Экспедиции поставили плашку "Must Play" а у Резика нет, ну все...
Все дэ*илы Твиттеров и Реддитов теперь собираются на священную войну
Кстати уже скинули на 2 место ))
https://www.metacritic.com/browse/game/ ... 026&page=1
Тем временем 5-ое место![]()
-
Earanak
Member
vsx, не понял. Каким еще новинкам. Там игры преимущественно 2000-2008 года в топе по Юзер-Скору 
-
AlexWest
Member
Головне не що, а як.Геральт: ↑ 03.03.2026 12:04 Годинами лазити по будинку, зібрати якісь приблуди, оживити труп, застрелити його і зняти браслет. Гра року.![]()
Хоч Резики й топ, але цю частину важко назвати навіть найкращим Резиком, не те що однією з кращих ігор взагалі. Але гра дуже сподобалась, виправдала очікування на 90-95%; фінальні етапи десь на 50-60%. Є відчуття, що другу половину гри не дотиснули, а витягнули суто на легендарах і ностальгії. Мабуть, тому, що купу часу й сил вгрохали в дві камери – від 1 і 3 обличчя. Вони казали, що по складності це як дві гри було робити. А якщо врахувати, що тут два перса і два різні стилі під дві камери, то ми маємо, по суті, не дві, а чотири гри в одному флаконі.
Отправлено спустя 7 минут 29 секунд:
У зомбаків не дуже зі слухом, якщо ви нормально вникали у гру. А ще у іграх японської індустрії багато умовностей: вони ніколи не жертвують цікавими механіками і прийомами заради реалізму. Хто цього не викупає, той ніколи не збагне в чому кайф від японських ігор. Та й загалом ігри спрощуються, це тренд, а не проблема конкретновзятої гри. Про посередній бойовичок взагалі сміх. Аля Анчартед там кілька сцен, і то непоганих. Сам же геймплей в Резиках ліпший, ніж в більшості ігор Соні, хоч це вже моя суб'єктивщина проти вашої.Lumia: ↑ 03.03.2026 13:48 Казуальщина і приставочне кінцо. Чого тільки вартує епізод на кухні з каструлею на візку яку треба по тихому штовхати за спиною зомбі–кухара поки він з усіх сил намагається цього не помічати. Серія яка починалася з напружених ігор з головоломками деградувала до симулятора ходьби з актрисою озвучки яка з усіх сил сопе та квилить поки гравець вештається коридорами з ліхтариком. Типу страшно. У–у–у. Бійтеся! Зомбрі. Та ж доля що й у Tomb raider: від самобутніх ігор з замороченими рівнями (без підказок можна справді застрягти) до посереднього бойовичка–копії Uncharted.
-
Lumia
Junior
AlexWest
Для ілюстрації перші секунди відео: Uncharted 4 Sucks!. Мабуть вони теж зомбі і в них теж погано зі слухом.
MqM
Я знудився та не пройшов навіть першу гру з нового перезапуску. Звісно я помирав. Всі ці сценки смертей дійсно цікава придумка. Просто це ніякий не Tomb raider а безликий бойовичок зі збиранням різноманітного сміття, абсолютно непотрібною прокачкою, купою катсцен на кишкоподібних рівнях щоб гравець не дай боже не заплутався в якому напрямку йти щоб дістатися фінальної катсцени. Головомних рівнів, як було в справжніх Tomb raider, немає, стріляти–битися з купками безмозклих супротивників недостатньо цікаво. Ні риба ні мʼясо.
Для ілюстрації перші секунди відео: Uncharted 4 Sucks!. Мабуть вони теж зомбі і в них теж погано зі слухом.
MqM
Я знудився та не пройшов навіть першу гру з нового перезапуску. Звісно я помирав. Всі ці сценки смертей дійсно цікава придумка. Просто це ніякий не Tomb raider а безликий бойовичок зі збиранням різноманітного сміття, абсолютно непотрібною прокачкою, купою катсцен на кишкоподібних рівнях щоб гравець не дай боже не заплутався в якому напрямку йти щоб дістатися фінальної катсцени. Головомних рівнів, як було в справжніх Tomb raider, немає, стріляти–битися з купками безмозклих супротивників недостатньо цікаво. Ні риба ні мʼясо.
-
AlexWest
Member
Lumia,а до чого тут відео з Анчартеда? Ми про інше говорили. Хоча забавно вони в Соні розпорядились бюджетом: вуинули в графіку, а про інтелект НПС забули.
Lumia, в останній грі по TR дуже непогані гробниці й головоломки. Найперші TR я не грав, але з того, що знаю, можу зробити висновок, що зараз таке не зацінить вже ніхто, окрім фанатів, і то найконсервативніших. Просто екшони не ваше, судячи з усього.
Мене теж засмучує, що новий Резик оказуалили. Але це загальний тренд в іграх, тому доводиться миритися. Хоча популярність соулслайків мала б натякнути розробникам, що люди не бояться складнощів. Але то я ще не пробував складний рівень. Плюс, є ачівки на "пройти гру без збору крові" і "без хілок". Непогані челенджи.
Lumia, в останній грі по TR дуже непогані гробниці й головоломки. Найперші TR я не грав, але з того, що знаю, можу зробити висновок, що зараз таке не зацінить вже ніхто, окрім фанатів, і то найконсервативніших. Просто екшони не ваше, судячи з усього.
Мене теж засмучує, що новий Резик оказуалили. Але це загальний тренд в іграх, тому доводиться миритися. Хоча популярність соулслайків мала б натякнути розробникам, що люди не бояться складнощів. Але то я ще не пробував складний рівень. Плюс, є ачівки на "пройти гру без збору крові" і "без хілок". Непогані челенджи.
-
Yurius
Member
ти в ігри взагалі граєз,ну знаєш типу задоволення все таке? просто твої "технічні аналізи" на будь який новий пук, в будь якій грі трохи нервує.man1242: ↑ 03.03.2026 13:50але паст трейсінг у грі того вартийPrescott: ↑ 03.03.2026 13:44
Да, оптимизон всё так же хорош но трассировка уже существенно подъедает ресурсов.
- спойлер
-
man1242
Member
Не нервуй, це шкода здоров'ю. Резік вже нг+ на харді пішов вже ранYurius: ↑ 04.03.2026 09:30ти в ігри взагалі граєз,ну знаєш типу задоволення все таке? просто твої "технічні аналізи" на будь який новий пук, в будь якій грі трохи нервує.
-
Lumia
Junior
Це зроблено спеціально для казуалів і поціновувачів кінца.Хоча забавно вони в Соні розпорядились бюджетом: вуинули в графіку, а про інтелект НПС забули.