dead_rat: ↑
03.03.2026 15:59
В айпад ейр є, хоч він коштує 599.
Якщо вам принципова різниця в ціні - звичайно беріть аитайця. Якщо на проміжку 5-7 років додаткові 400$ вас не лякають, то айпад краще.
в чому? і те і те буде показувати кіно чи ютуб. на китайці я вставив флешку і заливаю скачані серіали чи аніме якщо не хочу дивитися онлайн і не парюсь щодо місця на пристрої.реклами немає.
можливо айпад буде тримати від батареї більше і звісно має кращу підтримку софту та запчастинами.
Як приклад: мені говорили що бери мак, я взяв пробук. Зараз видали мак ейр на м4 і можу сказати що на папері мак сильно краще пробуку.
І так, в реальному житті він краще тримає батарею і в нього екран покраще. Але на пробуку менше головняку з налаштуванням ОС(і то не все як хотілося), краща клавіатура та корпус - мені не подобаются гострі грані на макбуці які ріжуть руки. Плюс він не почитає грітися та тупити від пари годин мітінгів в тімсі на відміну від мака.
Не говорячи про те що пробук апгрейдится, а мак ні.
В цілому десь є плюси десь є мінуси, якби не вимога працювати з маку то я б його і в руки не брав.
Апд - 2 usb-c в маку це якись цирк, або перехідник або сиди без якогось пристрою