LG приймає замовлення на 52-дюймовий 5K2K-монітор UltraGear evo з частотою оновлення 240 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити LG приймає замовлення на 52-дюймовий 5K2K-монітор UltraGear evo з частотою оновлення 240 Гц

Шукав собі місяць шось типу великого другого монітора і все що 50дюймів+ у форматі 19:9 4к Oled, то фактично немає. Вибір впав на тв lg55c5 може це дико но мені такий фомат би монітора, але таких є два і то відносно старі моделі ASUS ROG Swift PG48UQ і Acer Predator CG48 дивна ніша но мені якраз норм на дивані в нового резіка кайф . Цей монік класний но 5к співвідношення сторін і напевне ціна все мимо для мене .
Polaris
Member

52'
Изображение
leif
Member

VA? :lol: :laugh:

Ну ок, їм там видніше, які нині запити у споживачів)
Telcontar
Member

Де такий OLED?! Що це за шиза з VA, ну кому воно треба за такі гроші :weep:
Последний раз редактировалось Telcontar 01.03.2026 13:54, всего редактировалось 1 раз.
walkman3000
Member

Олег963: 01.03.2026 13:06Вибір впав на тв lg55c5 може це дико но мені такий фомат би монітора, але таких є два і то відносно старі моделі ASUS ROG Swift PG48UQ і Acer Predator CG48 дивна ніша но мені якраз норм на дивані в нового резіка кайф
шото я не зрозумів, чому не взяти тоді 48с5
Олег963: 01.03.2026 13:06Цей монік класний но 5к співвідношення сторін і напевне ціна все мимо для мене .
52” звичайний VA ще й курвед1000 за 2000$ :lol: мусор
kyon
Member

главное вовремя, какая система нужна к этому монитору, даже 5090 его не вытянет
Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
Bucho
Member

walkman3000: 01.03.2026 13:54 шото я не зрозумів, чому не взяти тоді 48с5
По С5 точно не скажу, але в попередні роки LG ставила "привильні", для конкретного року випуску, матриці починаючи тільки з 55".
nutman
Member

kyon: 01.03.2026 14:14 главное вовремя, какая система нужна к этому монитору, даже 5090 его не вытянет
Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
Та я думаю апскейл тут мастхев и здесь же он будет как нигде хорош
walkman3000
Member

Bucho: 01.03.2026 14:55По С5 точно не скажу, але в попередні роки LG ставила "привильні", для конкретного року випуску, матриці починаючи тільки з 55"
та нє, там просто на презентації лінійки є примітка * де буде зазначено шось типу *доступно для 55/65/77 або *яскравіть залежить від серії. це нормально
kyon: 01.03.2026 14:14Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
оверпрайсед, нишевый размер, лоу ттх. за его цену есть S90F или C5, а можно в два раза дешевле QN90D
man1242
Member

Перепрошую, може чогось не розумію але що заважає за такі гроші узяти ТВ що на папері буде на голову краще ?кольоровий охват теж якийсь сумний
Kullerok
Member

Обосраться :lol: :lol: :lol: за такие бабки смотреть в убогую vaшку :lol: :lol: :lol: мде. Ну найдуться извращенцы я уверен.
alexeygalas
Member

Ось нормальний LG 40U990A-W
Melofon
Member

Всё таки 21:9 это самый удобный формат для гейминга как по мне, 16:9 узковат в ширину, но больше подходит киберкотлетам которым надо видеть весь экран в центральном поле зрения (поэтому они берут обычно 24", ну или не более 27"), а 32:9 немного узковат в высоту, а 21:9 в самый раз для обычных ААА игр, но конечно обычная VA за 2к баксов это как-то дороговато даже учитывая его размеры и разрешение, сделали хотябы минилед подсветку вот тогда может и был бы смысл в таком мониторе, ну а в идеале конечно олед, но обычный VA с обычной EDGE подсветкой за такие деньги это какой-то зашквар.
erkins007
Member

man1242: 01.03.2026 16:07 Перепрошую, може чогось не розумію але що заважає за такі гроші узяти ТВ що на папері буде на голову краще ?кольоровий охват теж якийсь сумний
Ничего не мешает, 55" 4k/120 олед с gsync игровым режимом, Dolby Vision и гугл ТВ будет стоить 1500$ и закроет потребности и для гейминга и для мультимедиа полностью.
Megaclite
Member

Так вроді предзамовлення $1200, а не $2000
erkins007
Member

Megaclite: 01.03.2026 21:53 Так вроді предзамовлення $1200, а не $2000
Изображение
Robostyle
Member

С такой ценой тают надежды на классный тандем 39"
Kotya
Member

5K2K як формат - топ.
Але розмір...
У мене був 38 дюймів і 40 зараз.
Ну не знаю куди вже більше.
І так стіл глибокий треба.
Між щілиною і стандартом.
Універсальний варіант співвідношення сторін. :up:
Kassatka
Member

Kotya: 01.03.2026 23:105K2K як формат - топ.
Але розмір...
У мене був 38 дюймів і 40 зараз.
Ну не знаю куди вже більше.
Якщо 47 дюймів найідеальніший розмір для прямих 16:9, то для такої вигнутої танкової щілини цілком підійде і 55 дюймів.
Ответить