Міні-ПК Keebmon з Ryzen AI 9 HX 370 об’єднає механічну клавіатуру та 13-дюймовий екран в одному пристрої

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
пес Патрон

Пропоную обговорити Міні-ПК Keebmon з Ryzen AI 9 HX 370 об’єднає механічну клавіатуру та 13-дюймовий екран в одному пристрої

designed for typing але шо ти там по тексту побачиш - не знаю
Polybius
Member

Нагадало мені Toshiba Libretto
Sanьka
Member

Polybius: 25.02.2026 12:03Нагадало мені
Нагадало мені
Изображение
talex
Member

Toshiba Т1100 на новый лад
спойлер
Изображение
denizen
Member

а шо такий комп може? чи є сенс у 32Гб?
Dilfin
Member

Класний бучок. Так, для хацкерів, настройщиків, може програмістів, фільми класно дивитись на широкоформатому дисплеї, як в кінотеатрі ну і ще багато іншого, і так, викликає ностальгію, колись в добре робили компютери, більше довіряли інженерам, а не маркетологам.
tornadox
Member

Я би швидше вибрав One X Player + клавіатуру і док. Більший екран і геймпад який пристібається.
cspp
Member

Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
Ostin
Member

Загуглив, поржав над ціною, закрив) Ну ви серйозно? Для ігор давно придумали спеціалізовані девайси. Для роботи тим більше. Але це нестримне бажання натягнути сову на глобус впихнути невпихуєме)
yurius_r
Member

Якщо я вірно зрозумів всі зірочки у спеках та ціні - там 2 SODIMM модулі, що дуже круто.
Аціо
Member

Крутий малюк, що б скоригував це охолодження хочаб дві трубки, а краще три з двома радіаторами, ну і звичайно тут просто от проситься вже клавіатура лоупрофіль, вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.
tornadox
Member

Ostin: 25.02.2026 12:54Загуглив, поржав над ціною, закрив)
я про ціну нічого не писав, питання про форм фактор.
На фото Keebmon вони пропонують використовувати цю штуку під монітором.
yurius_r: 25.02.2026 12:54Якщо я вірно зрозумів всі зірочки у спеках та ціні - там 2 SODIMM модулі, що дуже круто.
+ 2 M.2 - доволі цікавий варіант якщо будуть інші комплектації по типу як в Framework.
yurius_r
Member

Аціо: 25.02.2026 12:57вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.
Там якось незрозуміло
*Reminder: The base unit does not include memory or storage. You will have to add at least one 16GB RAM as an add-on.
tornadox
Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
Аціо
Member

yurius_r: 25.02.2026 13:40
Аціо: 25.02.2026 12:57вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.
Там якось незрозуміло
*Reminder: The base unit does not include memory or storage. You will have to add at least one 16GB RAM as an add-on.
tornadox
Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
А вибачаюсь написано не містить ОЗП, додавайте самі.

Але це базова*

Хоча там і Каіл світчі ЛП на рекламному показі(що дуже добре, це гарні перемикачі), чого вона тоді така пухка?
Ну то дрібне наче за ту вартість.
Ну базова наче за 400 баксів.

От як і в новині там вказано - Price is based on 32GB DDR5 RAM + 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD - 679usd.
Liam
Member

Все розумію, сенсорний екран, але ну хоч би TrackPoint був.
alexeygalas
Member

cspp: 25.02.2026 12:48Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
Legion Pro Rollable
tornadox
Member

yurius_r: 25.02.2026 13:40 Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
та неважливо, є framework - а ця штука дуже нішева.
Виробники заліза отримують балк діскаунт від 10 до 90% на рам та ссд. Зараз мабуть неактуально.
talex
Member

cspp: 25.02.2026 12:48 Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
Были во времена Core 2 Duo, спрос практически нулевой был
dead_rat
Member

GoToHell: 25.02.2026 11:58 designed for typing але шо ти там по тексту побачиш - не знаю
For blind typing B-)
Creature4O
Member

ціна в $680 цілком адекватна для:
1. Пристрій на базі АPU AMD.
2. Не має додаткового GPU та решти супровідних компонентів.
3. Масове виробництво.
Можна побажати Їм успіхів. От тільки СО викликає сумніви. Щось малувато однієї трубки на 28Вт+врм чи що там воно ще охолоджує. Хіба що воно зарізане до 15Вт, та й тоді...
Ответить