Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор ИБП/UPS
-
Crazy_8
Junior
Пользовался кто Marstek Venus E 3.0 ? Думаю взять для питания ПК при отключениях.
-
YumaX
Member
Crazy_8
За ці гроші, навіть дешевше вийде 3 кВт інвертор Deye з їх же акумом на 5кВт/г
-
Crazy_8
Junior
Мне нужна вещь которую можно перетаскивать, система для дома не интересует, так бы уже купил, если бы система подходила. Чисто под пк. Екофлоу и прочее по этой же цене предлагают в половину меньше объем.YumaX: ↑ 06.02.2026 10:01 Crazy_8
-
Z440_User
Member
Crazy_8
Купити
+ годину-півтори часу на зібрати, встановити, підключити.
= значно дешевша альтернатива.
Але не така дизайнерська красива цяцька та без лейби моднявого виробника.
Купити
+ купити підходящий візок/етажерку на колесиках в епіцентрі за 1500-3000грнYumaX: ↑ 06.02.2026 10:01 3 кВт інвертор Deye з їх же акумом на 5кВт/г
+ годину-півтори часу на зібрати, встановити, підключити.
= значно дешевша альтернатива.
Але не така дизайнерська красива цяцька та без лейби моднявого виробника.
-
YumaX
Member
Наврядчи тут хтось таке лише заради пк брав, по характеристиках норм!Crazy_8: ↑ 06.02.2026 14:39Мне нужна вещь которую можно перетаскивать
Ну а тут зовсім не зрозуміло, якщо вже є, то наростити ємність, якщо такатм з собою ПКCrazy_8: ↑ 06.02.2026 14:39Мне нужна вещь которую можно перетаскивать, система для дома не интересует, так бы уже купи
-
Crazy_8
Junior
Если бы был нужен ноут я бы взял. Мне не нужно часто куда то передвигаться, но я не хочу тащить "повозку с епицентра" и кучей акумов, если нужно будет. Та штука конечно тоже 60кг весит, но там цельный блок, перенесу, если нужно будет. Нужно питать исключительно рабочее место и роутер с терминалом. В любом случае спасибо за ответы.YumaX: ↑ 06.02.2026 18:17Наврядчи тут хтось таке лише заради пк брав, по характеристиках норм!Crazy_8: ↑ 06.02.2026 14:39Мне нужна вещь которую можно перетаскиватьНу а тут зовсім не зрозуміло, якщо вже є, то наростити ємність, якщо такатм з собою ПКCrazy_8: ↑ 06.02.2026 14:39Мне нужна вещь которую можно перетаскивать, система для дома не интересует, так бы уже купи, то може придбати ноут?
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Ну и вопрос по цене тоже, я может плохо смотрел, но не уверен что оно шибко дешевле будет.
-
Solpadeine
Member
Панове, треба хороший ДБЖ під зовнішню 12вольтову "ліферівську" батарею
Чистий сінус - в ідеалі, але можливі і варіанти
В нас бачив переважно Аруну, але ніколи раніше з ними не працював
Чистий сінус - в ідеалі, але можливі і варіанти
В нас бачив переважно Аруну, але ніколи раніше з ними не працював
-
Tesseract
Member
Solpadeine
Основне питання: на скільки швидко він має заряджати батарею? Типовий комп'ютерний упс видає близько одного ампера.
Основне питання: на скільки швидко він має заряджати батарею? Типовий комп'ютерний упс видає близько одного ампера.
-
LiquidStorm
Member
Такі, що мають струм заряду 5..10 А чи навіть більше (20А максимум зустрічав), то в нас переважно Volt Polska або Logic Power продають. ДБЖ чисто під свинець мають малий струм.Solpadeine: ↑ 08.02.2026 19:56ДБЖ під зовнішню 12вольтову "ліферівську" батарею
-
mult
Member
Хто в курсі.
Якщо міняти батареї на дбж apc smart-ups 1500i (smt1500i)
Краще купити рідні і не паритись?
Чи пошукати альтернативи типу залізо фосфатних чи щось таке?
Тим більше я в цьому не розуміюсь.
Знаю що можуть бути різні токи зарядки і воно нормально не працюватиме з чимось неправильним.
Тим більше я в цьому не розуміюсь.
Знаю що можуть бути різні токи зарядки і воно нормально не працюватиме з чимось неправильним.
-
FirstTDM
Member
Для APC любого типа я всегда беру родные/аналоги (не альтернативы!) от rbc.sm.ua или похожих контор...mult: ↑ 10.02.2026 10:33Якщо міняти батареї на дбж apc smart-ups 1500i (smt1500i)
Угу... так и есть... если воткнуть в АРС что-то альтернативное, то могут быть проблемы...mult: ↑ 10.02.2026 10:33Знаю що можуть бути різні токи зарядки і воно нормально не працюватиме з чимось неправильним.
-
YumaX
Member
Залізофосфат однозначно!mult: ↑ 10.02.2026 10:33Хто в курсі.
Ніяких проблем, перевели 20-ти річні smart apc 1000xl на зовнішні 2*100 Аг ліфери, працюють без нарікань, рідна кислота в нинішніх умовах дохне як мухи!FirstTDM: ↑ 10.02.2026 10:58Угу... так и есть... если воткнуть в АРС что-то альтернативное, то могут быть проблемы...
Питання яку потужність вам потрібно, особисто я користуюсь Kemot PROsinus-1000-LFP4 700 Вт/1000 ВА, брав відносно нещодавно на розетка.еу за трохи більше 6к, зараз таких цін вже немаSolpadeine: ↑ 08.02.2026 19:56Панове, треба хороший ДБЖ під зовнішню 12вольтову "ліферівську" батарею
-
Uris
Junior
Використовую 3й тиждень. ПК по 12 годин на добу, холодильник цілодобово, мікрохвильовка, великий ТВ, бойлер, пральна машина... використовую без обмежень. Заряджаю 2 години потужністю 2.5кВт. Поки вистачає.Crazy_8: ↑ 06.02.2026 03:33 Пользовался кто Marstek Venus E 3.0 ? Думаю взять для питания ПК при отключениях.
-
Solpadeine
Member
YumaX
KEMOT "тисячних", до речі, і за кордоном не бачив) а от 2000 є приблизно 6-8к
треба буде придивитися
на компі стоїть звичайний, та з нашим струмом зараз більше працює стабілізатором
бо кожну хвилину-дві "квакає"
а от котел треба б підстрахувати
KEMOT "тисячних", до речі, і за кордоном не бачив) а от 2000 є приблизно 6-8к
треба буде придивитися
на компі стоїть звичайний, та з нашим струмом зараз більше працює стабілізатором
а от котел треба б підстрахувати
-
ADv
Member
А кто-то пробовал использовать в качестве роутерного упс павербанк, например CTOLITY AXP200 или что-то из угринов? При постоянном подключении к розетке, чтоб не следить за зарядом. Сколько в таком режиме проработает?
-
YumaX
Member
2000VA йде вже під 24В, 1500VA ще під 12, на олх 1500 є але з акумом в комплектіSolpadeine: ↑ 12.02.2026 23:57KEMOT "тисячних", до речі, і за кордоном не бачив) а от 2000 є приблизно 6-8к
-
LiquidStorm
Member
Сяомі 20000мАг банка із тригером PD тримає роутер WiFi6 + оптичний термінал більше 9 годин - це до 25% висаджував, нижче ще не доводилося.ADv: ↑ 18.02.2026 19:10использовать в качестве роутерного упс павербанк
Такий сетап працює 24/7 з січня 23 року.
-
luntik
Junior
-
Piter Cantrope
Member
Зорієнтуйте по мережевих фільтрах. Якщо в ньому є варистор, є індикатор заземлення, і він може відвести 4800Дж енергії (по спеках), то це вже фільтр, чи все ще подовжувач з варистором?
Щоб називатися саме мережевим фільтром, треба, щоб всередині був саме lc-фільтр?
Щоб називатися саме мережевим фільтром, треба, щоб всередині був саме lc-фільтр?
-
GreenMile
Member
Подовжувач з варистором, він нічого не фільтрує, це захист від перенапруги і все.Piter Cantrope: ↑ 20.02.2026 20:45 Зорієнтуйте по мережевих фільтрах. Якщо в ньому є варистор, є індикатор заземлення, і він може відвести 4800Дж енергії (по спеках), то це вже фільтр, чи все ще подовжувач з варистором?
Так, щонайменше конденсатор (зазвичай X) + дросель.Piter Cantrope: ↑ 20.02.2026 20:45 Щоб називатися саме мережевим фільтром, треба, щоб всередині був саме lc-фільтр?