Razer випускає флагманську ігрову клавіатуру Huntsman Signature Edition за $500

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Razer випускає флагманську ігрову клавіатуру Huntsman Signature Edition за $500

500$ ... Да вы чокнутые Corsair :mad: :lamer:
7mindfields
Member

Huntsman cheap oem keycaps edition
Jay228
Member

Razer напевно це дочка Asusa ) 500$ !))
ось така клава краща за неї і дешевша втричі
https://iqunix.com/products/iqunix-ev63 ... t-keyboard :super:
Dr_Earnhardt
Member

"Razer випускає флагманську ігрову клавіатуру Huntsman Signature Edition за $500" за ціною гарної-непоганої новою відеокарти :facepalm:
Scoffer
Member

звукопоглинальний килимок під клавіатуру з веганської шкіри
А точно шкіра була знята з вегана? Вимагаю доказів. :D
Kosdnepr
Member

У комплектацію входить звукопоглинальний килимок під клавіатуру з веганської шкіри
Веганська шкіра це яка? З картоплі?)
(не з веганів же)
Dragobes
Member

1) Немає цифрового блоку, вже не мій формат.
2) "З’явилася магнітна накладка на задній панелі, яка ховає перемикач PC/Mac."
WTF :facepalm:
Можна ж було якось більш витончено вирішити це питання. Як на мене, пропало відчуття монолітності продукту..
Вердикт: дякую, ні.

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Kosdnepr: 20.02.2026 13:14 Веганська шкіра це яка? З картоплі?)
Ні, тут мабуть не про картоплю.
Все новаторське, проривне, незвичайне, екологічне та ультрасучасне робиться з конопель)
спойлер
Або під ними :laugh:
big_bang
Member

Jay228: 20.02.2026 13:00 Razer напевно це дочка Asusa ) 500$ !))
а razer колись був дешевим ?
я щось пропустив ?
Creature4O
Member

Jay228: 20.02.2026 13:00 Razer напевно це дочка Asusa ) 500$ !))
ось така клава краща за неї і дешевша втричі
https://iqunix.com/products/iqunix-ev63 ... t-keyboard :super:
стікери\вініл з зображенням кристалів\діамантів - це якийсь циган едішн :facepalm: Я цей тренд багато де помітив. Особливо на авто останніх років.
Kassatka
Member

Ну в принципі норм формат для компактної клавіатури без цифрового блоку, але зі стандартним блоком Ins-Page Down та блоком стрілок. Але де, бляха-муха клавіші Print Screen та Pause/Break?! І не говоріть, що їх можна перепризначити на оті додаткові клавіші, чи у самій грі призначити паузу скажімо на пробіл. Ці клавіші повинні бути зразу і підписані.
Pause/Break - ЦЕ НАЙГОЛОВНІША КЛАВІША ДЛЯ ГЕЙМІНГУ.
stoned
Member

Fn+F6
Чомусь згадався мемний пост з wow-форума про бінд alt+F4.
Kassatka
Member

Тоді Alt+Print Screen - це вже буде Fn+Alt+F6, що не дуже зручно.
Mozdev
Member

Ctrl+alt+Fn+P=Print Screen :gigi:
yariksom
Member

"Корпус новинки виконаний з алюмінію з обробкою на верстаті з ЧПУ"
Що таке "ЧПУ"? :gigi:
може малося на увазі числове програмне керування?
Последний раз редактировалось yariksom 20.02.2026 13:59, всего редактировалось 1 раз.
Alanis
Member

Kosdnepr
Если по старому, то из кожи молодого дермантина.
DuckRider
Member

Kassatka: 20.02.2026 13:29 Ну в принципі норм формат для компактної клавіатури без цифрового блоку, але зі стандартним блоком Ins-Page Down та блоком стрілок. Але де, бляха-муха клавіші Print Screen та Pause/Break?! І не говоріть, що їх можна перепризначити на оті додаткові клавіші, чи у самій грі призначити паузу скажімо на пробіл. Ці клавіші повинні бути зразу і підписані.
Давай не будемо про це. Там ще й капс не світиться при активації, лише зправа лампочка горить як на старих офісних. Якийсь дебіл це зробив через фн, тому у софті довелось назначити це все на мультимедія клавіші і підсвічування вернути через хрома
waryag
Member

Kosdnepr: 20.02.2026 13:14Веганська шкіра це яка? З картоплі?)
(не з веганів же)
Це б пояснило цінник!
leif
Member

у мене була пару тижнів Huntsman V3 Pro TKL, і по сабжу вставлю свої 15 коп (чи вже ШАГІВ лол):

спроба разера в більш якісний кейс це добре, але їхнім гівно-світчам нічого в цьому житті не допоможе. це натурально погремуха, яка в силу своєї конструкції з цим балансуючим дротом просто не здатна не дратувати звуком, ще і відчувається відверто погано. я нікому не раджу купувати разери на цих світчах замість НЕ клавіатури. різниця значна + абсолютну більшість НЕ свічтчів ще й можна без проблем покращити змащенням на відміну від разеровської подєлки, ба більше купити -- і поставити магінтні сайленти (рекомендую Haimu Dove HE), що для іграшок я особисто вважаю найкращим варіантом.

стильок кейсу як для гамерскього бренду дуже ок, значно краще ніж асус за 500 баксів (єдине що наклейку з торця я сподіваюсь можна без проблем зняти, бо інакше це фейл), але світчі однозначно потрібно замінити, відійшовши від оптичної технології.
DuckRider
Member

leif: 20.02.2026 14:42 у мене була пару тижнів Huntsman V3 Pro TKL, і по сабжу вставлю свої 15 коп (чи вже ШАГІВ лол):

спроба разера в більш якісний кейс це добре, але їхнім гівно-світчам нічого в цьому житті не допоможе. це натурально погремуха, яка в силу своєї конструкції з цим балансуючим дротом просто не здатна не дратувати звуком, ще і відчувається відверто погано. я нікому не раджу купувати разери на цих світчах замість НЕ клавіатури. різниця значна + абсолютну більшість НЕ свічтчів ще й можна без проблем покращити змащенням на відміну від разеровської подєлки, ба більше купити -- і поставити магінтні сайленти (рекомендую Haimu Dove HE), що для іграшок я особисто вважаю найкращим варіантом.

стильок кейсу як для гамерскього бренду дуже ок, значно краще ніж асус за 500 баксів (єдине що наклейку з торця я сподіваюсь можна без проблем зняти, бо інакше це фейл), але світчі однозначно потрібно замінити, відійшовши від оптичної технології.
Честно кажучи, між хатором рокфол і ханстманом я не помітив різниці в плані звуку і хитання. І це ще рокфол не сама всрата механіка, бо є хайпер х і стіл серієс
destructX
Member

Kassatka: 20.02.2026 13:29 Ну в принципі норм формат для компактної клавіатури без цифрового блоку, але зі стандартним блоком Ins-Page Down та блоком стрілок. Але де, бляха-муха клавіші Print Screen та Pause/Break?! І не говоріть, що їх можна перепризначити на оті додаткові клавіші, чи у самій грі призначити паузу скажімо на пробіл. Ці клавіші повинні бути зразу і підписані.
в 2026 пора вже себе привчити до win+shift+s :D
Ответить