Вихід нових поколінь відеокарт сповільниться, тому що NVIDIA та AMD віддають пріоритет сегменту ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ostin: 16.02.2026 11:08 Цікаво, коли геймінг стане повністю елітним, молодь повернеться до баб та випивки, чи будуть в телефончики тицяти з все більшим ентузіазмом?) Але ж телефончики теж виростуть в ціні. То є шанс на шлях до когнітивного зцілення від синтетики?)
Одна біда. В разі зцілення, бульбашка здується через відсутність кінцевого споживача і всі знову закупляться дешевим лайном, яке лишиться від корпоративного сектору...
:gigi:
Не только телефончики.
Планшеты имеют право на жизнь.
Я не фанат, но дети играют.
Итак брался киоми пад про 11 дюймов с батареей 10000 в прошлом году типа для учебы, Я посмотрел, он довольно шустрый и для игр. Проц кажется елит ген 3.
Так вот сейчас есть за те же деньги, что мы брали, новый пад 2 про. Так там батарея 12000 и проц елит ген 4.
То есть прогрес есть и неплох.
Так этого планшета за глаза для многих игорь за свою цену. Геймпад подключается от Сони, эмуляторы по идее тоже могут работать.
И таким темпом таблеты/планшеты чуть выше среднего могут захватить молодежь полностью.
Кому сейчас 13-15 лет, прикиньте, зачем им к условному 29 году ПК, если они выучились на планшете/лептопе, игры их там устраивают и цена вообще ниочем на фоне железа ПК.
Зачем им вылазить в ПК гейминг(именно гейминг, для учебы сейчас ПК нужен не сильно, плюс компьютерные библиотеки никто не отменял)? А там по моде ещё макбук взять и все, будет какой то м7про проц с поддержкой большего чем сейчас количества игорь.
В интересное время живем. ;)
absolut
Junior

dret09: 16.02.2026 10:58 Що ж, побажаю від усього серця скорішого схлопування цієї бульбашки та обвалу акцій та цін. Зовсім подуріли з цим ШІ.
Плохо будем всем...
kyon
Member

Я весной взял 5070Ти и локти кусал тогда потому что цена 43500 за MSI SHADOW которая непонятно зачем произведенный аналог вантуза это казалось очень дорого, просто на нее было 13 платежей оплаты частями поэтому взял, так бы ни в жисть не взял. А сейчас отлично, продам еще выгодно, карта просто немного с ньюансом, ее надо обязательно даунвольтить, по дефолту она горячая и шумная, зато с даунвольтом конфетка, 2850 на 895мВ потребление на 100 Вт меньше, холодная и тихая, моя прелесть <3 :gigi:
Tetronga
Member

Podolyanin: 16.02.2026 11:21
dead_rat: 16.02.2026 10:57 Штош, ми повертаємося у часи Санді Брідж, коли один раз зібраний системник був вічно актуальним
Ну особисто мене такий варіант повністю влаштовує. Сидів 12 років на 1155, тепер можна й на АМ5 вже до поважного віку сидіти :super:
В мене мобільній Іві Брідж як єдиний пк лишився, інтернет тягне нормально, а більше вимог до пенсіонера і нема :super:
Барбарис
Member

dead_rat: 16.02.2026 12:40 Барбарис
99% юзверів покинули Сора 2 впродовж місяця

Логічно, згенерив пару сміхуйочків, ну і все. Можна раз на місяць якийсь мем для колег робити
Про це й мова. На постійній основі таке не треба всім, якщо це платно, то ще менше. Але все рівно безліч фанатиків вірять, що зможе монетизувати ці ші. Це реально лише в прикладних сферах, де буде результат вартий грошей.
Ответить