Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Radio Bay: 17.02.2026 23:03
konb999: 17.02.2026 22:48Взагалі саме в плані передачі сигнала між компонентами, - джерело, - ЦАП, операційний підсилювач, - підсилювач, - тут явна перевага саме якісних залізних плеєрів, типу астел керн, фііо м17, айбассо 320, 340, шанлинг м8 - в них нема жодних міжблоків, кабелів між компонентами, нема танців з бубнами навколо виводів асіо та дсд через усб та підбору софтверних плеєрів для цього.
Всі їх я пробував і зупинився на м17, - як на мене самий чистий і ннйтральний звук, 3 вати у вухо(одізі кларки, сенхи хд800, - будь шт качає), включаєш чисту оболонку музика від фііо і слухаєш с мікро сд будь які формати в нативі.
Може бути, своя концепція. Давно вже не сперечаюся, що ліпше, головне подобається. В мене ж мультимедійний сетап. Навушники, колонки, щоб і музон грав, і радіва, і Ютьюб, ще й нова пошта, що прийшла, хрюкала. Спочатку була ЗК, потім Schiit Lyr Multibit (2-in-1), потім додав цапа класом вище + 1 межблок та клацнув тумблер на морді, який перемикає вхід.
Як раз це так не працює, ти або хочиш цльтимативний звук, або щоб і радіо і ютуб і будильник і щоб мі..єт ще робило. Так воно ні грати нормально не буде ні решту робити. :D а у мене в кожній кімнаті свій двіж, є і вертушка вінілова технікс ф блюрей плеєр для двд аудіо і пс 3 для saсd,
Для цього окрема кімната, плюс в ресівері денон і радіо є і хеос зі спотіфай та іншими сервісами, а коли наприклад включаєш sacd з плойки на ресивері режим директ і слухаєш в нативі дсд на електростатах мартін логан і не з торрентів а оригінальний сасд диск. Є і колекція платівок і сасд і двд аудіо дисків. А зараз поки воюю то взяв цілий рюкзак з собою, ден кларки нуари закриті, фііо фт7 і як джерело м17, і jm 21 для спортзалу с затичками. Я звуком років вже 30 напевно серйозно упариваюсь. Я навіть на виставки їздив по закордонах до війни. Чисто для себе слухаю шо подобається. На вихідних он був вдома, то послухав свої мартіни то кайфонув! :super:
Radio Bay
Member

konb999: 17.02.2026 23:25Як раз це так не працює
konb999: 17.02.2026 23:25Для цього окрема кімната, плюс в ресівері денон і радіо є і хеос зі спотіфай та іншими сервісами, а коли наприклад включаєш sacd з плойки на ресивері режим директ і слухаєш в нативі дсд на електростатах мартін логан і не з торрентів а оригінальний сасд диск
Та нафіг мені цей ультимативний звук не здався. У мене простір, де класно грає музика і я існую у цьюму просторі. Наприклад, працюю. За день так наслухаюсь відкритим звуком або в навушниках, що повнорозмір потім слухати зовсім не хочу. Я не проти й тишу послухати, буває. В мене це працює так, як мені потрібно. Воно створює простір, у якому я існую. От щоб вого у мене у кожній кімнаті грало мені зовсім не потрібно. Я раніше ходив, щось там слухав, наприклад до знайомих у салони, у гості. Щось там сетапилі, конфігуряли, бувло твікали, головне для розуміння, мав доступ покрутити все це, різні компоненти, варінти комутації. Потім вже просто набридло, але з чого складається гарний звук, та як він будується на практиці я добре знаю, тут мені ніхто нічого нового не росповість
konb999
Member

Radio Bay: 18.02.2026 00:21
konb999: 17.02.2026 23:25Як раз це так не працює
konb999: 17.02.2026 23:25Для цього окрема кімната, плюс в ресівері денон і радіо є і хеос зі спотіфай та іншими сервісами, а коли наприклад включаєш sacd з плойки на ресивері режим директ і слухаєш в нативі дсд на електростатах мартін логан і не з торрентів а оригінальний сасд диск
Та нафіг мені цей ультимативний звук не здався.
Навряд чи так буде казати людина, яка чує прямо різницю у звуці під час користування різними усб. Шось ти вже сам заплутався...і мене заплутав! :-/ так ти в якості джерела радєйку чи ютуб чикористовуєш з твоїми зенхами і на цьому поєднанні чуєш різницю в усб кабелях? Тоді це мєга круто!
Radio Bay
Member

konb999: 18.02.2026 02:38Навряд чи так буде казати людина, яка чує прямо різницю у звуці під час користування різними усб. Шось ти вже сам заплутався...і мене заплутав
Ну, я ж кажу ) В мене все на місцях, а от ти заплутався, роплутаю тебе :)
konb999: 18.02.2026 02:38так ти в якості джерела радєйку чи ютуб чикористовуєш з твоїми зенхами і на цьому поєднанні чуєш різницю в усб кабелях?
Я не слухаю музику у Ютьюбі, кліп, так можу подавитися, концерт, новини )

Музику я слухаю у Jriver, lossless/Hires, ASIO. Ти не розумієш головного. В мене комп для роботи та ще як иультимедійна станція, я можу слухати музику, працювати, працювати та слухати музику, читати щось, читати та слухати музику, дивитися щось. Це універсальний девайс. Т.к. в мене звук грає постійно, то я його гарно знаю, тому відмінності гарно та швидко відчуваю. Звісно, для порівнянь в мене є ряд тестових треків, які я гарно знаю, хоча різницю між тими ж юсбішниками я і на Ютьюбі почую, але я не буду цього робити. Що там чути? Я описував різницю між колишнім Ояідом та Неотеком вище. Вона на всьому буде, але
Ліпше так
Изображение
Feras
Member

Це знову я з своїм вибором IEM-ів. Честно кажучи, я не уявляв, що представленість на нашому ринку брендів і пропозиція по повно розмірним навушникам це як море, а от по ІЕМ - це просто пустеля Гобі, хоч і весь ринок ІЕМ поділений між 3-4 компаніями Шенжень аудіо, Лінсоул, ХіФіго у яких просто величезна кількість різних брендів, у нас широко представлені тільки Мундрод, є трохи Дуну і Труеар і на цьому все тобто інші бренди від цих компаній не возять, більше в магазинах типу Портатив днем з вогнем не знайдеш :( а повно розмірних навушників, які подобаються найдуть майже все, так я послухав і поставив собі у кошик на майбутню покупку - HIFIman Sundara, але проблему з вибором IEM-ів так це і не вирішив, виходить тільки купляти в сліпу з ОЛХ чи замовляти з Алі. Тому пішов за допомогою на head-fi де мені порекомендували один канал де є порівняння величезної кількості ІЕМ-ів між собою (з детальним поясненням, що і як треба зробити перед початком прослуховування і порівняння, що результат відповідав більше тому що б ви приблизно почули якщо б самі одягнули ІЕМ): https://www.youtube.com/@GlennGaneAudio/playlists Просто ділюсь посиланням, якщо хтось як і я буде намагатись вибрати ІЕМ в Україні, а послухати ніде бо продукції нема взагалі.

Як результат, я так ще нічого не вибрав, хоч вже дня три періодично прослуховував різні порівняння між моделями які я зможу купити у нас на ОЛХ. Чому воно так складно з віком стало, як у дитинстві просто вибрав, що гарно виглядає і все і здається звучать круто то все влаштовує, тепер не можу так, треба все переслухати і порівняти, блін я ж не хочу ступати на аудіофільську тропу :lamer:

Такий можна сказати офф-топ з "борошном" вибору де б послухати і оцінити популярні в світі моделі ІЕМ, ситуація на нашому ринку жахлива.\
Filabatya
Member

Feras
Замовили на алі 2 моделі, та що не сподобалась на олх по собівартості за тиждень продасться :up:
Повторили 5 разів і нірвана :gigi:
Ostin
Member

Filabatya: 19.02.2026 12:27за тиждень продасться
Це +\- працювало в мене, коли купував за 20-30 баксів. А взяв за 120, і воно висіло по собівартості добре більше тижня. Ну це я вкладні продавав, можливо не така популярна ніша. А всілякі плеєри типу М15 чи щось таке я бачив люди ну як не роками, то півроку висить добре. Тому треба бути готовим, що воно і піде колись, але мати вільний кеш на іншу покупку треба зразу.
Последний раз редактировалось Ostin 19.02.2026 12:45, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Feras: 19.02.2026 12:24Просто ділюсь посиланням, якщо хтось як і я буде намагатись вибрати ІЕМ в Україні
Це капець усе це переслухати. 2 послухав до середини, вже не пам'ятаю де що :)
Тим більше, що з часом можуть вилазити косяки, наприклад, на певному матеріалі.

Я б, мабуть, ловив би по відгуках та досвіду, можливо, питав би у лічку.
Ще є момент: щось у чомусь ліпше, десь гірше — з часом звикаєш. Якщо клас один, звісно. Це специфіка.
Filabatya: 19.02.2026 12:27Повторили 5 разів і нірвана
На п'ятий раз зрозумів, що треті були те, що треба :D
Ostin
Member

Radio Bay: 19.02.2026 12:44На п'ятий раз зрозумів, що треті були те, що треба
А оце реально з життя :lol:
Radio Bay
Member

Ostin: 19.02.2026 12:47А оце реально з життя
Писав про навушники, вийшло про баб :laugh:
Feras
Member

Я так і думав, плюнути на все, купити, що саме популярне і підходить під стилі музики які я слухаю, а то були Труеар Зеро Ред, які навіть в Портативі раніше були, але коли я прийшов уже всі запаси продали не встиг іх сам по слухати, а Мундропи, Фіоо, Фінал Аудіо, KZ (KZ PRX у них не було, а багато хто рекомендує їх послухати бо це планари, але дуже дешеві), інші моделі від 2 тисяч до 4-5 тисяч і щось воно - для мене вийшло мех, напевно не для стилів музики які я слухаю у них були вітринні варіанти.
Radio Bay
Member

Feras: 19.02.2026 13:19Я так і думав, плюнути на все, купити, що саме популярне і підходить під стилі музики які я слухаю
Ну так, то не реально щось обрати по тим відосам. В мене на п'ятих вже каша у голові.
Якщо б пердімною лежали, то трохи інша справа, а так щось клацають, а ти то повинен запам'ятовувати
Feras
Member

Radio Bay: 19.02.2026 13:25
Feras: 19.02.2026 13:19Я так і думав, плюнути на все, купити, що саме популярне і підходить під стилі музики які я слухаю
Ну так, то не реально щось обрати по тим відосам. В мене на п'ятих вже каша у голові.
Якщо б пердімною лежали, то трохи інша справа, а так щось клацають, а ти то повинен запам'ятовувати
От це і воно, тому я старим "дідівськім способом" роблю нотаточки ручкою по кожній прослухайній парі іем-ів, що більше подобається там ставлю +, в мене так вже більше ніж сторінка нотаток складена :insane: Поки я схиляюсь до Hidizs MP145 та Truthear Nova, але вони поза моїм ціновим бюджетом тому дивлюсь у сторону Tangzu Fudu Verse 1, Kefine Delci, Truthear Zero Red, Sivga QUE, Pula Unicorm, Dunu Titan S. Чорт, чому їх так багато вийшло і це ж ще не весь список по нотаткам :insane: .
От би найти людину яка б купили в Україні Hidizs MP145 по скидочці і продавала б близько до 4 тисяч за легкий б/у, але поки на ОЛХ таке мені не траплялось.
Radio Bay
Member

Feras: 19.02.2026 13:52От це і воно, тому я старим "дідівськім способом" роблю нотаточки ручкою по кожній прослухайній парі іем-ів, що більше подобається там ставлю +, в мене так вже більше ніж сторінка нотаток складена
Це те, про що я подумав на третьому перемиканні, але ми ж на комп'ютерному форумі, Excel, please, maybe Obsidian :)
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Hi ... m570.l1313
Feras
Member

Ого :eek: , ото продавани на І-бей подуріли. Hidizs MP145 є у наших продавців на ОЛХ https://www.olx.ua/uk/elektronika/audio ... rrency=UAH за ціною 5,5 тис, а якщо брати на Алі тат ціни від 5 до 6 тисяч. Я навіть думав перейти межу в свої закладені 4-4,5 максимум. Але тільки що потрапив на відео, вони на початку березня випускають Hidizs MP145 PRO і обіцяють ту ж ціну залишити.
Изображение
Не знаю чому мені цей канал раніше в рекомендаціях ютуб не давав, тут прям у назві першого відео я побачив таке знайоме слово - Metal music style, це під який саме жанр музики я шукаю собі ІЕМ, от тепер треба подивитись, що цей пан з Малайзії рекомендує.
karokum
Member

Підкажіть скільки коштують нормальні амбюшури і які краще брати, під FiiO FT1 Pro
Або взагалі де можна оригінальні знайти, мене вони влаштовують в принципі (запасні потрібні з інших причин)
Бо я замовив ось такі
https://www.aliexpress.com/item/1005008631304175.html
Відгуків багато хороших. Але для мене це фіаско. Звук з ними як з бочки, та і додатковий бас мені не потрібен
(не знаю що з ними не так, але мемтрана де L\R написи 3+ мм по відчуттях)
Цікаво було би спробувати велюрові. Повністю зі шкіри не хочу щоб не було жарко
Radio Bay
Member

karokum: 22.02.2026 19:09Підкажіть скільки коштують нормальні амбюшури і які краще брати
Оригінальні, 2 рази на граблі наступав з неоригіналами.

Click me

https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Fi ... =0&_sop=15

Екперименти то гарно, але коли є оригінал для порівняння
Varzek
Member

Посоветуйте плиз наушники для Samsung A71. Раньше были Oppo Enco Buds 2, но вчера потерялся кейс с одним наушником. В принципе они всем устраивали. Ну микрофон хотелось бы получше, так как у этих наушников 2 основные задачи - общение по телефону и прослушивание контента.

Бюджет 1-2к грн.
alumem
Member

Varzek
Как вариант anker liberty 4 с ali/olx
Feras
Member

Можете глянути, наприклад, на CMF by Nothing Buds 2 Plus вони звучать на достойному рівні і у багатьох ревьюерів TWS вони в топі (топ 10 до 100 долларів) при тому, що на олх їх нові продають по 1900-2000 грн. В приклад, один з великих обзорів про вибір найкращих tws у 2025 році -
Ответить