Новости
Последние статьи и обзоры
Electronic Arts показала кінематографічний трейлер другого сезону Battlefield 6
-
Аціо
Member
Пропоную обговорити Electronic Arts показала кінематографічний трейлер другого сезону Battlefield 6
Ну *удаки на літеру М, на карті Україна уся захоплена РФ.
Бажаю розробникам ЕА усім - щоб їх врятувала РФ, мінімум по три рази кожного.
Ну *удаки на літеру М, на карті Україна уся захоплена РФ.
Бажаю розробникам ЕА усім - щоб їх врятувала РФ, мінімум по три рази кожного.
-
S0N1C
Member
де ти там це побачив хоч заскрінь
-
Аціо
Member
S0N1C: ↑ 11.02.2026 11:58 де ти там це побачив хоч заскрінь
- спойлер
S0N1C
Як бачите навіть Білорусь незалежна у них, а Україна уся окупована РФ на карті.
-
S0N1C
Member
рашки там взагалі немеє 
-
stoned
Member
Аціо
Білорусь незалежна, придністровʼя в складі Молдови.
Може навпаки, росія окупована Україною?
Може навпаки, росія окупована Україною?
-
Аціо
Member
S0N1C
stoned
Ага ну звичайно, ото ще не вистачало нам тих 100млн. маніяків, наркоманів, збоченців захоплювати щоб годувати.
Вам там струк нижче спини не тисне?
І взагалі жарти жартами, а факт є - знов випадково відаємо у грі Україну РФ, а до того вони ж випадково Крим РФ домалювали у грі, ні ні ні звичайно - дивіться наздожене вас той гумор дужче ніж потужний лідор сучасності, і на планеті місця не буде в того гумору щоб сховатися.
Кожен пожне що посіяв, отож не відволікайтесь чого ото мене слухати.
stoned
Ага ну звичайно, ото ще не вистачало нам тих 100млн. маніяків, наркоманів, збоченців захоплювати щоб годувати.
І взагалі жарти жартами, а факт є - знов випадково відаємо у грі Україну РФ, а до того вони ж випадково Крим РФ домалювали у грі, ні ні ні звичайно - дивіться наздожене вас той гумор дужче ніж потужний лідор сучасності, і на планеті місця не буде в того гумору щоб сховатися.
-
Enjthesilence
Member
і як ти грав у мв2-3, де Росія захопила всю Європу і майже захопила штатиАціо: ↑ 11.02.2026 12:28 S0N1C
stoned
-
firestarter256
Member
Аціо
Узбеков вам не хватало получите, видел фото с Мариуполя, ни одного славянского лица
Узбеков вам не хватало получите, видел фото с Мариуполя, ни одного славянского лица
-
Unsecond
Member
Боже, в это уг кто-то играет? 
-
kabostebeztak
Member
Вчергове радий що відмінив гей пасс і еа плей.
Мразі.
Чекаємо на реакцію уряду, хоча як на мене то це недолуга спроба стерти росію з мапи як і існування пакс армата. Хотіли б показати Україну повністтю окупованою - домалювали б росію повністтю. (чек справа)
Так, це порушення правила про політику, але якщо Аціо правий то про це мають знати усі та бойкотувати електронік артс.
на відміну від заліза, без іграшок прожити можна.
вигадане захоплення європи росією в грі 2011 року != окупована росією україна, яка прямо зараз з росією воює в грі випущенній під час цієї самої війни
зараз кожна така "помилка" на картах це велика інформаційна поразка
нагадаю: у мене в інтернеті і в школі неіронічно питають чи не скінчилась війна, а моя вчителька по соціалці і економіці сказанула що путін - президент україни
едіт: нє ну точно акаунт за політику знесуть
Мразі.
Чекаємо на реакцію уряду, хоча як на мене то це недолуга спроба стерти росію з мапи як і існування пакс армата. Хотіли б показати Україну повністтю окупованою - домалювали б росію повністтю. (чек справа)
Так, це порушення правила про політику, але якщо Аціо правий то про це мають знати усі та бойкотувати електронік артс.
на відміну від заліза, без іграшок прожити можна.
- спойлер

часи були іншіEnjthesilence: ↑ 11.02.2026 13:13і як ти грав у мв2-3, де Росія захопила всю Європу і майже захопила штатиАціо: ↑ 11.02.2026 12:28 S0N1C
stoned
вигадане захоплення європи росією в грі 2011 року != окупована росією україна, яка прямо зараз з росією воює в грі випущенній під час цієї самої війни
зараз кожна така "помилка" на картах це велика інформаційна поразка
нагадаю: у мене в інтернеті і в школі неіронічно питають чи не скінчилась війна, а моя вчителька по соціалці і економіці сказанула що путін - президент україни
едіт: нє ну точно акаунт за політику знесуть
-
Earanak
Member
Когда по нашему времени стартует второй сезон ? Ну, то что 17 Февраля эт понятно, а точного времени нету ?
-
Vpupkin
Member
Цю жуйку вже жували, і не раз.
-
MqM
Member
Я думаю просто банально малював карти якийсь росіянин, яких повно по геймдев студііях. На жаль те сиіття розповзлося по світу і скрізь гадитьstoned: ↑ 11.02.2026 12:15 Аціо
Може навпаки, росія окупована Україною?![]()
-
Аціо
Member
А взагалі гарний топік, стало зрозуміло що на сайті 60% російсько латентних поціновувачів.
Ну споживайте, адже гірше не буде, хоч поржем, зробимо їх разом, ви усі президенти, це ваш вирок бо не лох...
Потужно так, незламно суцільне тощо. Тому прогнозую погіршення та розширення агресії у світі, ви самі люди це обрали, покликали отож бачили очі що купували, тепер їжте...
Ну споживайте, адже гірше не буде, хоч поржем, зробимо їх разом, ви усі президенти, це ваш вирок бо не лох...
Потужно так, незламно суцільне тощо. Тому прогнозую погіршення та розширення агресії у світі, ви самі люди це обрали, покликали отож бачили очі що купували, тепер їжте...
-
StTechnik
Member
Аціо
Что ты предлагаешь конкретно?
Что ты предлагаешь конкретно?
-
Аціо
Member
Як і раніше, як і багато років тому пропонував постійно підтримувати у інформаційному полі питання на сайтах Європи, США та нашому - що ЄС закупила газу, нафти, добрив, інших продуктів та копалин, тіньової закупівлі більше ніж на 3 трлн. баксів за ці 4 роки для РФ, Україна примушена постачати нафту та газ до ЄС - через кабальну передачу НГТС урядом Яценюка до ЄС, і це становить національну небезпеку, примушуючи качати Україну гроші для РФ(до речі за цим контрактом якщо Україні загрожує національна небезпека, контракт може бути відмінено, але усі мовчать - усіх влаштовує?) .
Не спускати крізь пальці, а наголошувати за подібні як у ЕА постійні факапи, писати за них на їх сайті та інших платформах в мережі, і тим паче припинити як мінімум банити тих хто це помічає та виявляє - як на Оверклокерс.ЮА неодноразово бачив як людей, проросійська група сайту Оверклокерс.ЮА систематично мінусить до того допоки не банять людей, отож адміністрації сайту треба усвідомити що сайт жеруть російські гобліни та тролі, та припинити в принципі банити за низький рейтинг, ну звичайно якщо вони не підтримують РФ, а якщо Оверклокерс.ЮА підтримують РФ то тоді мають про це відверто заявити, щоб людям було зрозуміло на чиєму вони боці та що це за сайт.
І це треба було робити 4 роки тому, але усі мені у відповідь зазвичай - хіхі-хаха і 1000 мінусів тобі на решту.
-
Ostin
Member
Тих, хто приймають рішення, все дуже і дуже влаштовує. Зараз золотий час, насправді, якщо є доступ до грошових потоків та схем. Так і все життя можна прожити. А на форумі плебс може понити-понити, та й усе) Більше ні на що не спроможний.Аціо: ↑ 16.02.2026 04:15усі мовчать - усіх влаштовує?
За все хороше проти всього поганого? Має бути конкретика, причому персональна. Ти маєш зробити те і те в такий-то час, а ти - ось це. Це називається діяльність. А пропонувати - це бездіяльність. Це як портнерчики з євросовочка. Метушаться, турбуються, пропонують - а роботи ніякої не проводитьсяАціо: ↑ 16.02.2026 04:15пропонував
Тому оце пропонував - це геть і близько не конкретика.
А ви, вочевидь, все ще на відпочинок в Крим катаєте, чи не так?) Закривати очі на реалії - давня народна традиціяАціо: ↑ 11.02.2026 12:28вони ж випадково Крим РФ домалювали у грі
Це станеться в будь-якому випадку, і вкраїнчики тут ні до чого.Аціо: ↑ 13.02.2026 04:45прогнозую погіршення та розширення агресії у світі