Власники CPU-кулерів Noctua безплатно отримали півмільйона наборів кріплень для нових платформ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Afit: 06.02.2026 13:44Звісно, прайс тільки за це, а не за те що вентилі по 20 років крутять хоч би що
Чукча не читач?
Я тому і написав що "одним із плюсів".

А то ти так збудився, напевно подумав що я десь принизив честь і гідність нокти :laugh:
divinity: 06.02.2026 14:53З китаю за копійки шлють, наче кріплення це якийсь холодильник по об'єму? Ціна там відносно кулера копійчана.
Не розбивай його мрії, що ті кріплення робляться австрійськими цнотливими білявками в повнолуння
denon312
Member

Приємно читати такі новини, коли бачиш що виробник проявляє таку турботу, навіть якщо мова йде про якісь копійчані деталі - це будує сильну лояльність.
longaro
Member

Им бы еще научиться красить пропеллеры и дизайн сделать красивее и минималистичный , может тогда и смысл бы был на них возвращаться , а про Ргб малчу , ленты есть :rolleyes:
Vladys77
Member

MqM: 06.02.2026 13:20 О це називається сервіс та благородна позиція:)
Проте хейтерам цього було мало
Бо за ці гроші замість цеглини на пів корпуса можна якісну РСО поставити, яка працюватиме ефективніше.
Cirax
Member

waryag: 06.02.2026 12:45
Sanьka: 06.02.2026 11:28Та не буває ніякого "безплатно".
Вся сума була включена в немалу вартість кулерів. Але воно того варте, бо ти ж не знаєш наперед які системи в тебе будуть через N років.
"Вся" це яка? Думаю, 2-3 пересилання з Австрії до України вже перекриють різницю в ціні з "дешевими" аналогами, на які зараз не знайдеш кріплень і за гроші.
Те крепления при массовом производстве стоит десяток центов.
Пересылка с Китая ещё десяток центов.
В итоге, расходов гривен до 10 на одном креплении.
Afit
Member

Vladys77: 07.02.2026 00:37
MqM: 06.02.2026 13:20 О це називається сервіс та благородна позиція:)
Проте хейтерам цього було мало
Бо за ці гроші замість цеглини на пів корпуса можна якісну РСО поставити, яка працюватиме ефективніше.
Може й эфективніше, але точно не тихіше й тим паче не довше. Зашарудить помпа... Заб'ються канали і т д. Так що кому шо. Кульок від нокти хоч 20 років буде працювати без питань
SaDisT
Member

1okisan: 06.02.2026 12:02 Хочу дізнатись, у мене Noctua DH-14 куплена ще в 2013 році, працює чудово, докупляв до неї кріплення під AM4 бо не знав що можна попросити безкоштовне у компанії, зараз планую перейти на Intel 1700 і треба кріплення NM-i17xx-MP83 (знайшов назву) то я все ще можу звернутись і попросити в них? Може хтось вже мав справу як і що треба писати їм, які там фото треба надсилати і скільки доставка по часу займає? Я так зрозумів писати отут їм: Noctua
лучше напиши им сам лично, и будешь точно знать )
Геральт
Member

Vladys77: 07.02.2026 00:37 Бо за ці гроші замість цеглини на пів корпуса можна якісну РСО поставити, яка працюватиме ефективніше.
В мене така "цеглина" ще з часів фена 955 працює практично без обслуговування (раз на півроку продути). Що буде з РСО за ~20 років в такому режимі?
До речі, по сумарному фіз. об'єму РСО навряд чи буде менша.
daesz
Member

KimRomik: 06.02.2026 11:51 коли репутація важливіше ніж прибуток :)
Якщо це так - то чому ціни в 2-3-4 рази вищі за аналоги? :think:
Ответить