Valve поскаржилася на дефіцит пам’яті, але обіцяє випустити Steam Machine у першій половині 2026-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

big_bang: 05.02.2026 11:39 нажаль, наш ринок, точно не буде самим вирішальним для компанії
я взагалі не знаю яким чином наш ринок може бути вирішальним для будь-якої іншої компанії (яка наприклад не займається дронами)
Ostin: 05.02.2026 12:09Такі речі вже стали возити офіційно, щоб як біла цивілізована людина купити можна було через стім? Чи якісь бариги звідкись якось з націнкою і без гарантії?
наразі офіційний список країн куди вальв поставляє досі залишається обмежений - ЄС, США, UK, Канада, Японія, Корея, HK та Тайвань.
Krakrakrya
Member

Polaris
А шо з ним не так? Все ніби круто працює, шустріше ніж гном і камтомізацвї більше
The_Rusik
Member

Минусаторы, аргументы будут? Или вы любители кормить барыг или сами барыги?
Стим дек в Германии на 256гб стоит 419 евро.
На наши это 21500 грн (округлил).
Так вот, в какой магазин можно пойти, потрогать, и если понравится, то купить за эту цену?
Только не нужно про налоги, про доставку, и прочий бред. Цена в Германии уже с налогами.
vereiden
Member

The_Rusik: 05.02.2026 12:41 Минусаторы, аргументы будут? Или вы любители кормить барыг или сами барыги?
Так вот, в какой магазин можно пойти, потрогать, и если понравится, то купить за эту цену?
Только не нужно про налоги, про доставку, и прочий бред. Цена в Германии уже с налогами.
Скоріше плюс у тому, що там 8 гб врам. Збільшення частки 8 гб систем на ринку, в теорії, може змусити розробників оптимізовувати продукти під цей об'єм відеопам'яті. А ця штука буде працювати незалежно від того, чи побіжать/не побіжать форумчани купляти цей апарат
pelia
Member

The_Rusik: 05.02.2026 12:41 Минусаторы, аргументы будут? Или вы любители кормить барыг или сами барыги?
Так ви і в Німеччині не зайдете в магазин і не потрошаєте його, дека продається офіційно виключно через стім.
Вам ніхто не заважає купити його в стімі тої країни де він офіційно продається і оплатити доставку від посередника. Я замовляв дек тричі, на свого приятеля в Польщі, ніяких проблем не було
big_bang
Member

7mindfields: 05.02.2026 11:38
big_bang: 05.02.2026 11:08 steam - не самий кращій але точно не самий гірший магаз
Потужна заява, ну наведи тоді список «кращих» магазинів
це моя суб'єктивна думка і не бачу необхідності щось комусь доказувати і вести полеміку
kairo
Member

big_bang: 05.02.2026 11:08deck - показав як має виглядати портативка
machine - почне щімити ринок консолей
Дека, класний девайс, але давайте серйозно, в нього продажі у двадцять разів менші за Свіч. І портативність досить умовна.
Те саме із Стім Машиною, не буде це конкурент консолям.

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
pelia: 05.02.2026 12:48Так ви і в Німеччині не зайдете в магазин і не потрошаєте його, дека продається офіційно виключно через стім.
Вам ніхто не заважає купити його в стімі тої країни де він офіційно продається і оплатити доставку від посередника. Я замовляв дек тричі, на свого приятеля в Польщі, ніяких проблем не було
Мито, гарантія?
The_Rusik
Member

pelia
Я только что сказал что без барыг, а вы предлагаете посредника....
Я не покупаю такие вещи через интернет, потому что во первых мне нужно потрогать, понравится или нет, качество оценить, а потом покупать, а не заказать, а потом приедет мусор с переработанного пластика, скрипящий, не подходящий по размеру. Те же смартфоны, большая часть берешь в руку, или не удобно одной рукой пользоваться, или материалы ужасные, или корпус не приятный на ощуп, через интернет не узнать этого. И я могу сегодня захотеть, мне нужно тут и сейчас, пока оно придает, мне оно уже не нужно будет.
7mindfields
Member

The_Rusik: 05.02.2026 13:15 Я не покупаю такие вещи через интернет, потому что во первых мне нужно потрогать, понравится или нет, качество оценить, а потом покупать, а не заказать, а потом приедет мусор с переработанного пластика, скрипящий, не подходящий по размеру. И я могу сегодня захотеть, мне нужно тут и сейчас, пока оно придает, мне оно уже не нужно будет.
Гігант думки не перестає дивувати :lol:
Последний раз редактировалось 7mindfields 05.02.2026 13:19, всего редактировалось 1 раз.
The_Rusik
Member

kairo
Какое мито, во все страны европы без "мита" завозят? Там цена уже со всеми наценками.
:facepalm:

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
7mindfields
Ты можешь вообще молчать, сидеть дальше на подписках, жить виртуально, покупать все через интернет, на улицу можно даже н выходить. :gigi:
kairo
Member

The_Rusik: 05.02.2026 13:19kairo
Какое мито, во все страны европы без "мита" завозят? Там цена уже со всеми наценками.
Мито в Україну.
Последний раз редактировалось kairo 05.02.2026 13:23, всего редактировалось 1 раз.
pelia
Member

The_Rusik: 05.02.2026 13:15 pelia
Я только что сказал что без барыг, а вы предлагаете посредника....
Я не покупаю такие вещи через интернет, потому что во первых мне нужно потрогать, понравится или нет, качество оценить, а потом покупать, а не заказать, а потом приедет мусор с переработанного пластика, скрипящий, не подходящий по размеру. Те же смартфоны, большая часть берешь в руку, или не удобно одной рукой пользоваться, или материалы ужасные, или корпус не приятный на ощуп, через интернет не узнать этого. И я могу сегодня захотеть, мне нужно тут и сейчас, пока оно придает, мне оно уже не нужно будет.
Ще раз, його НЕ МОЖНА офіційно потрогати, дек офіційно продається лише через стім, у стіма немає фізичних магазинів
The_Rusik
Member

pelia
А я о чем? Тогда пусть продают дальше. Если его нельзя ни потрогать, ни купить за 419 евро, идут просто лесом.

kairo
Спрашиваю еще раз, в Европе нет мыта? Там нет налогов? Завозят туда как контрабанду?
Или по вашей логике, кто-то будет везти в европу, там платить мито, налоги, а потом везти в Украину? :lol:
pelia
Member

kairo: 05.02.2026 13:13 Мито, гарантія?
У моєму випадку ніщо з цього не є проблемою. Мито не платилось, деки везли родичі приятеля на собі, це було 3 абсолютно різних покупки у різний час.
Гарантія також не проблема, передаю другу і він розбирається. Та і термін гарантійного обслуговування вже минув без жодних проблем.
kairo
Member

The_Rusik: 05.02.2026 13:26kairo
Спрашиваю еще раз, в Европе нет мыта? Там нет налогов? Завозят туда как контрабанду?
Или по вашей логике, кто-то будет везти в европу, там платить мито, налоги, а потом везти в Украину?
Пффф... Якщо купити Деку в Європі й відправити через посередника в Україну, треба буде платити мито.

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
pelia: 05.02.2026 13:28Мито не платилось, деки везли родичі приятеля на собі, це було 3 абсолютно різних покупки у різний час.
Гарантія також не проблема, передаю другу і він розбирається.
Родичі, які можуть провезти девайс на собі, або завезти в ЄС, щоб здати по гарантії, це окремі випадки. Ми ж говоримо про загальну картину.
The_Rusik
Member

kairo
Все, не продолжай, все и так ясно.
Покупай, корми барыг.
kairo
Member

The_Rusik
:facepalm:
big_bang
Member

скажу як людина з приграничної області - можна зняти митні збори в країні офіційного придбання і завезти в неньку "сіряком"
на техніці +/- 10-20% залежно від країни можна економити

так і возять "сірі" магазини)))
pelia
Member

big_bang: 05.02.2026 13:35 скажу як людина з приграничної області - можна зняти митні збори в країні офіційного придбання і завезти в неньку "сіряком"
на техніці +/- 10-20% залежно від країни можна економити

так і возять "сірі" магазини)))
Так і живемо тут))0) Але не у кожному магазині можна попросити такс фрі чек, нажаль
big_bang
Member

pelia: 05.02.2026 13:37 Але не у кожному магазині можна попросити такс фрі чек, нажаль
навіть в магазах де можна не завжди хотять
Ответить