Написать бота который будет проверять наличие это дело десяти минутdead_rat: ↑ 02.02.2026 00:22А як ти знатимеш, коли ці хвилини почалися? Чи ти що 10хв щодня перевіряєш сайт НВ?
Новости
Последние статьи и обзоры
В Європі остання партія GeForce RTX 5090 Founders Edition була розпродана за лічені хвилини
-
erkins007
Member
-
maksim2020
Member
У мене є трекер на Best Buy та на nvidia marketplace. Так от - алерти на Best Buy не встигають відкриватися - усе уходить за лічені секунди (ботам, звісно ж). На маркетплейсі останній раз я пробув у черзі півтори години, починаючи з номера десь з 26К - без шансів.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Ну, наприклад, Best Buy просто так сторінку не віддає - потрібен API key, за грошіerkins007: ↑ 02.02.2026 00:39Написать бота который будет проверять наличие это дело десяти минутdead_rat: ↑ 02.02.2026 00:22А як ти знатимеш, коли ці хвилини почалися? Чи ти що 10хв щодня перевіряєш сайт НВ?
-
WWQ
Member
Давно уже этим все не занимаюсь, но раньше на силениуме можно было подобный макрос сверстать за минуты 2... и ничего писать там не надо, тупо используя курсор и штатный gui... возможно сейчас есть инструменты и по удобней.Hells Angels: ↑ 01.02.2026 19:01купити майже нереально, хіба що хтось зробить бота котрий буде контролювати наявність та в потрібен момент зробить викуп карт(и).
-
waryag
Member
Якщо б це було правдою 5060ті16 не вийшла би за 500 баксів.ronemun: ↑ 01.02.2026 20:211 GB gddr7 коштує 35 дол (див. стовтець про CPX, тобто 1100 доларів за 32 ГБ, і це при старих цінах.
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
АМД не змогла б продавати його так дорого. І взагалі, вона згорнула рдна4 до мінімуму.ronemun: ↑ 01.02.2026 20:21Саме тому АМД відмовилась виробляти вже готовий розроблений 9080, в 2 рази сильніший чіп за 9070, теж на 512 біт і 32 Гбайт, і то він займав би <700мм2, а був би на рівні 5090.
-
yurius_r
Member
Ванную, що там було три карти - по одній кожної моделі
-
Аціо
Member
waryag
Змогли, та навіть збирались, чіп спроєктовано було на 7936+ шейдерів, і саме тому вони нарешті узялись по людські робити ПЗ для застосунків (а не через Ікспєрдів), і на етапі вже коли були готові печатні плати все зупинилось.
Та навіть рухатись у аналог Куди трохи почались ще на весні, а потім - все відбій та Галя у нас відміна.
Чому? А от тут питання так, на мій погляд - все тому що Ліза любить вуйка, Ліза і зупинила.
А умовна 9080 та 9090 би чудово продавалась за 1200+ та 1500+ як показує новина.
Змогли, та навіть збирались, чіп спроєктовано було на 7936+ шейдерів, і саме тому вони нарешті узялись по людські робити ПЗ для застосунків (а не через Ікспєрдів), і на етапі вже коли були готові печатні плати все зупинилось.
Та навіть рухатись у аналог Куди трохи почались ще на весні, а потім - все відбій та Галя у нас відміна.
Чому? А от тут питання так, на мій погляд - все тому що Ліза любить вуйка, Ліза і зупинила.
А умовна 9080 та 9090 би чудово продавалась за 1200+ та 1500+ як показує новина.
-
waryag
Member
Чип недобрав продуктивності або/та вирішили вкладатися в наступне покоління.Аціо: ↑ 02.02.2026 10:08Змогли, та навіть збирались, чіп спроєктовано було на 7936+ шейдерів, і саме тому вони нарешті узялись по людські робити ПЗ для застосунків (а не через Ікспєрдів), і на етапі вже коли були готові печатні плати все зупинилось.
Навіть найбільш цікаві мобільні версії та райзен АІ макс рдна4 не з'явилися, хоча там було потрібно мінімум рухів і є великий попит.
А ще це значить, що обмежену 9000 серію не будуть довго підтримувати.
Новина нічого не показує. 1200-1500 це не зовсім та ціна, за якою вигідно продавати умовну 9070х2 в умовах ШІ буму.Аціо: ↑ 02.02.2026 10:08Чому? А от тут питання так, на мій погляд - все тому що Ліза любить вуйка, Ліза і зупинила.
-
Аціо
Member
waryag
Трохи вас скорегую у відповідь
- 1 Навмисно застопорили, адже племінниця завжди дасть фору любому вуйко.
- 2 Не зовсім так, але мали значну перевагу у вартості закупівлі пам'яті і могли саме зіграти на фоні,
але вуйко важливіше для Лізи.
Замислитесь як не прикрито вони паляться, це мені нагадує як типу анти-нацисти з РФ приїхавши до передмістя Мелітополя, зіганувши розповіли що вони проти чор**жопих, во славу білої раси вбити усіх чорнож**их приїхали! - Адже вони анти-нацисти зік..... І рука до сонця.
Трохи вас скорегую у відповідь
- 1 Навмисно застопорили, адже племінниця завжди дасть фору любому вуйко.
- 2 Не зовсім так, але мали значну перевагу у вартості закупівлі пам'яті і могли саме зіграти на фоні,
але вуйко важливіше для Лізи.
Замислитесь як не прикрито вони паляться, це мені нагадує як типу анти-нацисти з РФ приїхавши до передмістя Мелітополя, зіганувши розповіли що вони проти чор**жопих, во славу білої раси вбити усіх чорнож**их приїхали! - Адже вони анти-нацисти зік..... І рука до сонця.