Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

lewerlin
мб грифи як райоти - їм пофіг на гроші і вони заробляють їх тліьки для того, щоб випустити наступний мастерпіс (як вони зробили із прибутками із ЛоЛа - спочатку зробили райот фордж ігри нажаль не були популярними, грав тільки в руінд кінг і мені зайшла, а потім аркейном + наступні 2 серіали уже анонсовані та в продакшені) :rotate:
Та й я вже казав - мені гача нормальна, як і всім хто грав/грає в АК схоже. У мене одна проблема - відсутнє світло по 14-15 годин в сутку :(

До слова про райотів - поставив собі на телефон ТФТ, буду грати під час вимкнень; грав багато в базар та херсстоун батлграундс, але ТФТ ніколи не пробував :gigi:

Відправлено через 17 хвилин 2 секунди:
Ще один вебівент, цей, правда, уже вийде зробити тільки після того як гра релізнеться.
https://act.skport.com/endfield/preDownload

Відправлено через 1 годину 40 хвилин 15 секунд:
Олсо олсо, трохи змінив пріорітети : я б, насправді, не проти програти 5050 Гілберті, і потім всерівно докрутити до гаранта і витягнути Лаватейн, це був би перфектний розклад. На стандарті хотів би Ембер, але навіть якщо вона не попадеться - там всього 5 персонажів на стандарті (+ 2 лімітовані, якщо рахувати програні 5050), тож рано чи пізно її отримаю. Всіх інших, що є на стандарті - хіба Пограничник виглядає цікаво, бо вангарди ніби мастхев і він непогано бустить фіз пак (але мені в фіз паці не подобається ніхто крім нього та Чен, ну й МС).
lewerlin
Member

daesz: 20.01.2026 11:42вони заробляють їх тліьки для того, щоб випустити наступний мастерпіс
Такими темпами вони на Ендфілді залізуть в збитки, не те, що зароблять. Та й гру я поки мастерпісом би не назвав, надто її натикали в ширину.
daesz: 20.01.2026 11:42всім хто грав/грає в АК схоже.
Левова їх частка в Ендфілд грати не буде, через системні вимоги.
daesz: 20.01.2026 11:42гача нормальна
Вона "нормальна", всім, хто готовий розбиратись в системі і звик "планувати" економіку акаунту. Це який відсоток гравців? 1%, 1,5%, 5%? Решту, звиклу до хойошної лудки, система тупо карає за цю саму лудку.
Мені, особисто, не подобалась схожість Вуви з Геншином на релізі. Але Куро тупо вижили саме завдяки цьому, бо саме геншинята були левовою часткою онлайну, а не аудиторія ПГР.
Грифи не мають нічого досить вагомого, чим перевертати, давно і твердо усталений, ринок.
У Ендфілду ще й реліз перед китайським НР, коли всі конкуренти будуть закидати гравців халявою. І якраз Хойо дуже добре вміють в'язати халяву з фомо, щоб гравці сиділи в них, а не у конкурентів.
Пам'ятаєте шитшторми в бік Вуви, на виході Рінасцити, коли для Геншину реальною конкуренцією запахло? Так вони був з пальця висмоктані, ніяк не корелювали з реальністю і все одно крові випили дай боже. А Грифи на блюдечку дають, цьому натовпу упорантів, реальні вагомі аргументи.
Додайте ще купу дитячих болячок/багів релізу і отримаєте комбо.

Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
daesz: 20.01.2026 13:22Пограничник виглядає цікаво, бо вангарди ніби мастхев і він непогано бустить фіз пак (але мені в фіз паці не подобається ніхто крім нього та Чен, ну й МС).
До речі ще момент, який Грифи могли підгледіти в Куро, але який протипоказаний грі на релізі - вузька спеціалізація персонажів. Не знаю, як з цим в Ендфілду, але якщо так, то на релізі буде боляче.
daesz
Member

lewerlin: 20.01.2026 13:47До речі ще момент, який Грифи могли підгледіти в Куро, але який протипоказаний грі на релізі - вузька спеціалізація персонажів.
У оригінальному АК їх море; і мало того що море, там тепер стільки вузькоспеціалізованих підкласів, всередині самих класів, що без гайда не розберешся.
https://arknights.wiki.gg/wiki/Class
Вангарди = клас який ефективно генерить SP (при тому це їхній єдине загальне призначення в обох АК). В АКЕФ SP потрібен для батл скілів (ульта має окрему стаміну).
lewerlin: 20.01.2026 13:47Вона "нормальна", всім, хто готовий розбиратись в системі і звик "планувати" економіку акаунту.
АК ніколи не був казуальною грою. Думаю. у вас склалось погане враження про те, що роблять грифи в цілому в своїх іграх. Та й як сказав согільдієць (стосовно іншої гри, але я всерівно використаю цитату) :
Изображение
Тільки "to have gameplay" замініть на "to be complex".
АКЕФ свою нішу знайде і більше ніж впевнений, що вони не прогорять :shuffle:
Зрештою, через декілька місяців побачимо :rotate:
Truman444
Junior

В Геншин додали калькулятор урона команд, точніше самі гравці це зробили в новому режимі Miliastra Wonderland. Тепер можна зайти і на власні очі подивитись скільки дамажить та чи інша ваша команда і як зміниться урон якщо замінити одного персонажа чи зброю на іншу. Як на мене, це супер крута штука :super: , так як дозволяє на власному досвіді оцінити різні команди а не покладатись на гайди, де заявляють що по розрахункам в екселі персонаж Х краще чим пресонаж Y на стільки-то %
Ради цікавості протестував деякі команди якими я грав з релізу і до сьогоднішнього дня в хронологічному порядку, щоб подивитись чи є у Геншині паверкріп :D і наскільки він великий. Так наприклад:
- стара кріо команда Аяки (Аяка, Мона, Діона, Казуха) видає трішки більше 30 000 DPS
- стандартна "націоналка" (Беннет, Сян Лін, Сінцю, Казуха) 35 000 DPS
- стандартний "гіперблум" з Єлань (Нахіда, Сінцю, Кукі, Єлань) 55 000 DPS
- нова кріо команда Аяки (Аяка, Ескофʼє, Єлань, Фуріна С2 ) 90 000 DPS
- "преміум" Мавуйка (Мавуйка С2, Сітлалі, Беннет, Шилонен С2) 170 000 DPS

Ну, результати самі говорять за себе :rotate: Хоча, справедливості ради, такого великого DPS як у команди С2 Мавуйки гра не вимагає. Для закриття безодні, по відчуттям, до сих пір вистачає команд на умовні 55 000 - 80 000 DPS. Все що вище, це розваги для тих, хто хоче закривати 5 і 6 натиски, за які примогеми не дають.

То ж, хто хоче подивитись скільки дамажать його улюблені персонажі, рекомендую :up: . Цих калькуляторів там уже багато. Я використовував найпопулярніший (в пошуку вводив DPS Dummy test) або ось код для пошуку 24801105423, автор Kosmos.
P.s. Для тесту ставив таймер на 90 секунд, противники як для безодні (ну це там за замовчуванням стоїть).
daesz
Member

Truman444: 20.01.2026 17:20Ну, результати самі говорять за себе
Хто б сумнівався
Изображение

Було б чудово, якщо б такий існував для юніті в цілому, бо приходиться розраховувати на китайців та їхню математику в гфл2 :shuffle:
lewerlin
Member

Truman444: 20.01.2026 17:20Хоча, справедливості ради, такого великого DPS як у команди С2 Мавуйки гра не вимагає.
Мені на днях показували "місячну" пачку Флінс/Інефа/Коломбіна/Цукроз на констах. Вони "бобіка" в безодні, "лицем по клавіатурі", ігноруючи механіку, крізь його конячі резисти, за "змагальний" таймер пройшли. Це не ок взагалі.
daesz: 20.01.2026 13:54У оригінальному АК їх море; і мало того що море, там тепер стільки вузькоспеціалізованих підкласів,
Я мав на увазі скіллсет персонажів, які на папері грають з усім, а за фактом - в одній жорстко прописаній пачці легендарок.
daesz: 20.01.2026 13:54АКЕФ свою нішу знайде і більше ніж впевнений, що вони не прогорять :shuffle:
Проблема гри, в тому що вона дорога. Це як з фільмом, який заробив півлярда і ніби все добре. Опускаєш очі на бюджет, а там лише виробничий 350, а ще маркетинг. І студія, котра з каси отримує десь половину, збитки рахує.
Це в умовної DNA все ок з нішевою аудиторією, бо вона максимально "проста" технічно. Прості моделі, прості анімації, багато "пасти", мінімум сінематиків, маленькі локації.
Грифи ж взяли розмах на масову аудиторію, за одно просіявши її системними вимогами. Просіювати ще й казуалів і геншинят вже занадто, для таких амбіцій.
daesz
Member

lewerlin: 20.01.2026 20:21Просіювати ще й казуалів і геншинят вже занадто, для таких амбіцій.
Значить їм нормально :)
lewerlin
Member

daesz: 20.01.2026 20:23Значить їм нормально :)
Або вони забули за бухгалтерію.
lewerlin
Member

Ще один серйозний косяк Грифів(хоча нам і пофіг). Вони засунули американців на євросервер. В мене пінг 34. А тепер уявіть пінг із США. Топ2 гачаринок, після Китаю, по баблу.
І там же левова частка англомовний КК.
daesz
Member

lewerlin
це можливо якось пов'язане із тарифною війною трампа, пам'ятаю в дискорді хтось писав, що фігурки АК коштують в Китаї біля 30-40$, а США по майже 300$ :gigi:
lewerlin
Member

daesz: 21.01.2026 23:36це можливо якось пов'язане із тарифною війною трампа, пам'ятаю в дискорді хтось писав, що фігурки АК коштують в Китаї біля 30-40$, а США по майже 300$ :gigi:
Канада?

Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Це ж сервер, камон.
daesz
Member

lewerlin: 21.01.2026 23:39
daesz: 21.01.2026 23:36це можливо якось пов'язане із тарифною війною трампа, пам'ятаю в дискорді хтось писав, що фігурки АК коштують в Китаї біля 30-40$, а США по майже 300$ :gigi:
Канада?
Ні, США. Чи ви маєте на увазі, що Канада також в ПнАмериці і вони ні при чому?
edt. Пробував знайти пост, але то, здається, була із моєї попередньої гільдії і я лівнув той сервер :(
lewerlin: 21.01.2026 23:39 Це ж сервер, камон.
Та я то розумію, що це сервер. Але мб самі Грифи задовбались шукати компромісів з США :gigi:

Відправлено через 9 хвилин 7 секунд:
Доречі, я не поціновувач фігурок, але ця піпець подобається (і хочеться купити), жаль ціна висока - була б старндартні 20-30$, то вже давно б придбав :(
https://www.aliexpress.com/item/1005010129814046.html

Відправлено через 27 хвилин 55 секунд:
До слова про сервери - американці щось взагалі говорять стосовно цього? На реддіті бачу в основному австралійців, які здивовані тим, що пінг одинаковий на обидва сервери :gigi:
lewerlin
Member

daesz: 22.01.2026 00:31Чи ви маєте на увазі, що Канада також в ПнАмериці і вони ні при чому?
Я маю на увазі, що місце в ДЦ можно було знайти і в Канаді, якщо зі США проблеми. І там же - прокладку для донатів.
daesz
Member

Зайняло мені якийсь час зрозуміти як туди залізти, там всередині будуть 3 ящика + блискучий бабл (як він там називається)
https://streamable.com/g4p86y
lewerlin
Member

Добрий вечір...
https://www.reddit.com/r/Games/comments ... purchases/
Відреагували то оперативно, але... Це ж сама база...
Талановиті бездарі, блін, на Грифах.
І це не косяки в продукті, "We listening" не прокатить - за таке фін регулятори додовбуться.
daesz
Member

https://game.skport.com/endfield/sign-in?header=0
https://act.skport.com/endfield/preDownload

Залишу тут :)
lewerlin: 22.01.2026 18:15Відреагували то оперативно, але... Це ж сама база...
Обписали весь дискорд у мене, але бачив :D
Kirakishou
Member

Я ще не грав в Arknights Endfield, бо не було настрою на ігри і тільки зараз її завантажую. Як вам гра?
До речі, почав рідше заходити в гачі, не продовжую підписку в жодній із ігор і почало більше везти в гачах. Навіть не знаю, чи це збіг чи підкрутка. Вчора в Зенлессі виграв Еліс за 8 круток (там зараз банер зі скидкою на перший тен-ролл), а потім на стандарті за одну крутку виграв Ріну, вже маю її М5. В Wuthering Waves виграв Кантареллу, Августу і Юно. Тобто всіх, кого хотів. Теж за смішну кількість круток, бо я не проходжу ендгейм та івенти і тому маю крутки лише з дейліків, пошти та ті п’ять круток на початку патчу. В інших гачах теж маю майже всіх персонажів, яких хочу.
Arknights Endfield зараз інсталюю, але не впевнений, що гратиму в неї, бо вже і так багато часу треба на дейліки в інших гачах і я не хочу їх дропати. Хоча судячи з відео на ютубі, дівчата в Arknights Endfield симпатичні.
daesz
Member

Kirakishou
найкраща гача в яку грав, без жартів. Відполірована на всі 100%.
Не реролив, бо займає дуже багато часу на рерол; з бегінер банеру отримав Ласт Райт (вона мені не дуже подобається), а з стандарту - Ліфенга. Обидва поки на лвл1 (і напевно так і залишаться), rocking Авувенна+Перліка+Арклайт+12Ф (ну чи як там його в Ендфілді звати) :gigi:
Відверто кажучи, мені 4* та 5* персонажі в філді подобаються більше за 6* лол. Ну хіба Суртр та Ембер класні.

Відправлено через 1 годину 3 хвилини 41 секунду:
Єдиний 6* персонаж якого буду левелити (отримав із логін ревордів), ще Лаватейн, якщо виролю (її сигнатурку уже маю) :
Изображение
daesz
Member

Різниця в дамазі у Суртр в залежності від дюпів :D
Изображение
lewerlin
Member

daesz: 23.01.2026 19:29найкраща гача в яку грав, без жартів. Відполірована на всі 100%.
Без рофлу, вона стилістично і дизайном персонажів дуже схожа на ГФЛ2, +адекват -сюжет(подача ніяка, за винятком початку). Але економіка найдушніша з усіх "великих" гач. Не складна, а саме душна. Гачасистема, якщо копнути глибше - найфомошніша з усіх.
daesz: 23.01.2026 19:29бегінер банеру отримав Ласт Райт
Мені що з новачка, що зі стандарту. А дворука на неї нормального нема. І щоб накрутити кешбеку для зброярки, мені треба або кидати в непотрібний банер(і кинуте "згорить"), або тратити валюту в стандарт.

Отправлено спустя 3 минуты 54 секунды:
daesz: 24.01.2026 08:33Різниця в дамазі у Суртр в залежності від дюпів :D
Уточняйте - в соло. В дюпах зарито до біса синергії механік. Демедж пачки там має рости просто неадекватно, коли з'являться потрібні персонажі.
Ответить