горять же тільки на асроках, угу
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS почала розслідування випадків виходу з ладу процесорів AMD Ryzen 7 9800X3D
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити ASUS почала розслідування випадків виходу з ладу процесорів AMD Ryzen 7 9800X3D
-
Dilfin
Member
Для чого тестерам платити зарплату, як можуть прості люди бути тестерами ще й деколи за свій власний рахунок... маркетолух не даремно отримує гроші.
-
Glebanya
Junior
Хто не знав, то Asrock - це дочірня до Asus компанія
-
Геральт
Member
Протестувати все - неможливо.Dilfin: ↑ 23.01.2026 14:17 Для чого тестерам платити зарплату, як можуть прості люди бути тестерами ще й деколи за свій власний рахунок... маркетолух не даремно отримує гроші.
-
Enjthesilence
Member
хіба? наче ж з бородатих часів вже як ні
-
Dilfin
Member
Це досить поширена думка, але станом на сьогодні це не зовсім так. Ситуація з AsRock та ASUS нагадує складне сімейне дерево з розлученням, хоча коріння у них спільне, зараз ASUSTeK Computer (ASUS) та AsRock — це окремі компанії, які фактично конкурують між собою на ринку материнських плат, відеокарт та іншої техніки.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Все ні, але програмні помилки в біос можна, коли тестують обладнання, то тестують на максимумі його можливостей, а зараз напевно бояться так тестувати, напевно все буде горіти.)Геральт: ↑ 23.01.2026 14:35Протестувати все - неможливо.Dilfin: ↑ 23.01.2026 14:17 Для чого тестерам платити зарплату, як можуть прості люди бути тестерами ще й деколи за свій власний рахунок... маркетолух не даремно отримує гроші.
-
Enjthesilence
Member
Ти знаєш, що ти — людина.Dilfin: ↑ 23.01.2026 14:43 Це досить поширена думка, але станом на сьогодні це не зовсім так. Ситуація з AsRock та ASUS нагадує складне сімейне дерево з розлученням, хоча коріння у них спільне, зараз ASUSTeK Computer (ASUS) та AsRock — це окремі компанії, які фактично конкурують між собою на ринку материнських плат, відеокарт та іншої техніки.
Ти знаєш про це чи ні?
-
Барбарис
Member
Dilfin, хто це писав: чат чи банана?
-
Злой Ворон
Member
Dilfin
ASrock належить Pegatron, а Pegatron належить ASUS. Отже ASrock належить ASUS.
ASrock належить Pegatron, а Pegatron належить ASUS. Отже ASrock належить ASUS.
-
alextampa
Member
Далі, по логіці, MSI 
-
leif
Member
Злой Ворон
Точно належить належить асус? У АСУС просто великий пакет акцій pegatron. В районі 17-20%. Звісно, вплив є, але це не так щоб належить. А от з асрок так, пегатрон це його материнська компанія.
Менше із тим, виробничі потужності для виробництва мат плат ті самі і у АСУС і у асрок. Тому там точно десь розгадка цих випадків. Купуйте МСІ
Відправлено через 7 хвилин 28 секунд:
Тут проблема явно десь в пегатроні з цим явищем
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Хоча на редіті були здається випадки що і на мсі горіли 9800. Але категорично рідше
Точно належить належить асус? У АСУС просто великий пакет акцій pegatron. В районі 17-20%. Звісно, вплив є, але це не так щоб належить. А от з асрок так, пегатрон це його материнська компанія.
Менше із тим, виробничі потужності для виробництва мат плат ті самі і у АСУС і у асрок. Тому там точно десь розгадка цих випадків. Купуйте МСІ
Відправлено через 7 хвилин 28 секунд:
У мсі свої заводи які виготовляють матплати, на відміну від асуса.
Тут проблема явно десь в пегатроні з цим явищем
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Хоча на редіті були здається випадки що і на мсі горіли 9800. Але категорично рідше
-
kairo
Member
Тире палять нагенерований текст.Барбарис: ↑ 23.01.2026 14:54Dilfin, хто це писав: чат чи банана?
-
Барбарис
Member
kairo, та навіщо дивитись на тире? Там і по стилю видно.
-
kairo
Member
Стиль, це суб'єктивно, а тире, це 100% генерація.Барбарис: ↑ 23.01.2026 16:39kairo, та навіщо дивитись на тире? Там і по стилю видно.
-
leif
Member
коли мав клавіатуру з нампадом (задовго до появи чату жипіті) -- практично завжди ставив довге тире через Alt + 0151, можливо хтось і досі практикує, хоча з появою цього тейку, який я процитував це звісно ризикована звичкаkairo: ↑ 23.01.2026 16:55а тире, це 100% генерація
але Барбарис правий, там по стилю все зрозуміло в цьому конкретному випадку.
-
kairo
Member
Я чесно кажучи не готовий до таких комбінацій)) Взагалі дивує, що тире немає в клавах взагалі.leif: ↑ 23.01.2026 17:08практично завжди ставив довге тире через Alt + 0151
-
leif
Member
kairo
та воно ж не так часто потрібно, коли звикаєш це дуже швидко і органічно виходить, я взагалі не звертав уваги
так, довге тире мало б бути, або як в телеграмі -- дві риски підряд = тире на рівні софта. ганьба що досі тільки там ця фіча
та воно ж не так часто потрібно, коли звикаєш це дуже швидко і органічно виходить, я взагалі не звертав уваги
так, довге тире мало б бути, або як в телеграмі -- дві риски підряд = тире на рівні софта. ганьба що досі тільки там ця фіча
-
Барбарис
Member
kairo
Тире точно, якщо подвійні чи потрійні звичайні, бо довге рідко правильно копіюється. Мені, наприклад, завжди подобались довгі – всюди ставлю з пк, де можливо. В ворді автозаміна одразу за мене ставить
. Зі смарта не ставлю, щоб менше дій було. Лише довге не показник.
Тире точно, якщо подвійні чи потрійні звичайні, бо довге рідко правильно копіюється. Мені, наприклад, завжди подобались довгі – всюди ставлю з пк, де можливо. В ворді автозаміна одразу за мене ставить
-
Kirakishou
Member
leif: ↑ 23.01.2026 17:08коли мав клавіатуру з нампадом (задовго до появи чату жипіті) -- практично завжди ставив довге тире через Alt + 0151, можливо хтось і досі практикує, хоча з появою цього тейку, який я процитував це звісно ризикована звичка
Все вірно. Якщо пишу з ПК, то часто ставлю тире через Alt + 0151, це відбувається майже на рівні підсвідомості. Більш того, більшість постів я набираю в текстовому редакторі, а вже потім копіюю його у форму для відповіді на форумі.
-
waryag
Member
В ворді було (чи можна настроїти)leif: ↑ 23.01.2026 17:15 так, довге тире мало б бути, або як в телеграмі -- дві риски підряд = тире на рівні софта. ганьба що досі тільки там ця фіча