Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: Fallout 3 і Fallout New Vegas отримають оновлені версії на рушії Unreal Engine 5
-
tornadox
Member
kairo
У Fallout 3 значно вища деталізація сміття та руїн.
Oblivion здебільшого пусті пагорби та трава.
Fallout 3 наповнений дрібними об'єктами: іржаві машини, шматки бетону, арматура, розкидані бляшанки. Рушій має ліміт на кількість об'єктів у кадрі. Щоб консолі могли промалювати деталізовані руїни Вашингтона, Bethesda довелося пожертвувати деревами.
Технологію SpeedTree використали в обох іграх, але в F3 вона не мала такого ефекту.
У Fallout 3 значно вища деталізація сміття та руїн.
Oblivion здебільшого пусті пагорби та трава.
Fallout 3 наповнений дрібними об'єктами: іржаві машини, шматки бетону, арматура, розкидані бляшанки. Рушій має ліміт на кількість об'єктів у кадрі. Щоб консолі могли промалювати деталізовані руїни Вашингтона, Bethesda довелося пожертвувати деревами.
Технологію SpeedTree використали в обох іграх, але в F3 вона не мала такого ефекту.
-
Kullerok
Member
Ну как сказать. Я до сих пор не играл в любой фолыч. С удовольствием бы покатал в новый на 5 анриале
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Да просто фильтр накатиGeorgin: ↑ 08.01.2026 15:02 Скоріше за все, New Vegas з переходом на UE5 втратить її "піщану" кольорову гамму. А це дуже важливо, це величезна частина атмосфери випаленої постядерної пустелі.
-
fantomrulezz
Member
Тодд може і не любить Вегас, але любить грошіTyler: ↑ 08.01.2026 15:06тим паче Вегас це ще і нелюбиме Тоддом дитя
-
kairo
Member
Це стилістичне рішення, щоб підкреслити зруйнований атомною війною світ.tornadox: ↑ 08.01.2026 16:30Технологію SpeedTree використали в обох іграх, але в F3 вона не мала такого ефекту.
-
MqM
Member
В рушії є постефекти, які виглядатимуть краще ніж голівудський шаблон з жовтизною)))Georgin: ↑ 08.01.2026 15:02 Скоріше за все, New Vegas з переходом на UE5 втратить її "піщану" кольорову гамму. А це дуже важливо, це величезна частина атмосфери випаленої постядерної пустелі.
-
daesz
Member
40 fps на 5090 з дропами до 10? 
-
Tetronga
Member
Знову тупий перенос на UE5 з єдиною зміною у вигляді графіки, як з Облівіоном? Нафіг треба. Там всі ігри геймплейно дуже застаріли, а вони графіки накидують гоям. 
-
Vpupkin
Member
Технічно це майже одна і та сама гра, тому з трохи більшим бюджетом ремастеру обли можна викотити аж 2 гри, тод красівчік, знає як намазати губи старій шкапі і пустити її по другому, а то і третьому колу.
-
Inqizitor2022
Member
Ремастер Обливиона стал провалом. Ремастер Фоллаут 3 будет таким же провалом. А Вегас изначально был шляпой с римлянами и неадекватным НКР, роботами странными и прочим идиотизмом, особенно бесила везде жёлтая палитра, думаю, сделают такую же жёлтую хрень или ещё хуже.
Фоллаут 3, если постараются - может и сделают хорошо. Мне он во многом больше 4 части нравится.
Фоллаут 3, если постараются - может и сделают хорошо. Мне он во многом больше 4 части нравится.
-
МОНАХ
Member
► Цікаві були б хоч орієнтовні терміни... В свій час всі ігри серії пройшли повз, не грав в жодну, хоча цікавився і хотілося - якось руки не дійшли. В очікуванні кінця 2027-го року, думаю, з задоволенням пройшов би.
-
john_headon
Member
Тільки один з найпопулярніших модів на Вегас це якраз на вимкнення кольору-фільтраGeorgin: ↑ 08.01.2026 15:02 Скоріше за все, New Vegas з переходом на UE5 втратить її "піщану" кольорову гамму. А це дуже важливо, це величезна частина атмосфери випаленої постядерної пустелі.
-
Ostin
Member
UE5 не викликає довіри. В плані оптимізації та технічних характеристик, звісно ж.
-
Vladys77
Member
Oblivion Remastered фуфло. Бо оригінал був не дуже.
У Fallout в момент виходу графіка була убога. Може UE 5 щось з нею зробить.
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
Fallout Tactics і Fallout 76 я не рахую, бо то не зовсім справжні фолаути
У Fallout в момент виходу графіка була убога. Може UE 5 щось з нею зробить.
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Це вже від оптимізації залежить. Є ігри які літають на UE5. Просто треба бабло витратити ще й на оптимізацію. А більшість на цьому економить. Типу DLSS з FG включите і буде працювати
Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
Грав в усі в момент виходу окрім Fallout 1, бо при нього ніхто не знав. Тому у Fallout 1 грав вже після проходження Fallout 2.МОНАХ: ↑ 09.01.2026 10:08 ► Цікаві були б хоч орієнтовні терміни... В свій час всі ігри серії пройшли повз, не грав в жодну, хоча цікавився і хотілося - якось руки не дійшли. В очікуванні кінця 2027-го року, думаю, з задоволенням пройшов би.
Fallout Tactics і Fallout 76 я не рахую, бо то не зовсім справжні фолаути
-
denizen
Member
якщо лише підтягнути графіку за рахунок переходу на UE5, то це буде шляпа
ці ігри вже дуже застарілі в плані руху персонажів, логіки NPC, міміки і т.д.
треба робити повноцінний перевипуск, тоді буде бомба.
ці ігри вже дуже застарілі в плані руху персонажів, логіки NPC, міміки і т.д.
треба робити повноцінний перевипуск, тоді буде бомба.
-
phobosse
Member
третій фолич доволі старий. там вже рімейк треба. чим їй UE5 доможе ?
-
ZloyDer
Junior
Отличный движок UE5! Я не понимаю почему все цепляются к оптимизации, помоему она там просто отличная, получая такую картинку то! Да, есть разработчикикоторые очень агресивно кладут болт на оптимизацию, но это единици всёже
Ждём Fallout на новом двигле!
Ждём Fallout на новом двигле!