Вже уявляю 2 перехідники під 4 8pin у кожного. Ото дреди будуть
Новости
Последние статьи и обзоры
На підході відеокарта MSI GeForce RTX 5090 Lightning Z із двома роз’ємами 12V-2x6
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить На підході відеокарта MSI GeForce RTX 5090 Lightning Z із двома роз’ємами 12V-2x6
Можливо мода помітить й почнеться новий фетіш у вигляді пальм)) То я так, фантазую)
-
leif
Member
кацапи зіпсували сприйняття літери Z в будь-якій назві походу назавжди для мене
але на перший погляд все дуже круто, поцікавіше ніж асус матрікс
цікаво, який буде штатний ПЛ. 1200вт?)
-
Denvys5
Member
Оце вже нормальне виконання.
Одобряю, можна брати
якби ще балансири між двома роз'ємами були, можливо врм розділений надвоє
Одобряю, можна брати
-
Yurius
Member
Тисяч 8$ буде msrp? 
-
KimRomik
Member
правильно, бо один розрекламований не витримує специфікацію в 600 Вт! страхувальний роз"єм скажімо так 
-
Mike88
Member
KimRomik
Master i Slave
Master i Slave
-
Demedik
Member
Да с тем, что сейчас ходит слух, что НеВидиа поднимет цену 5090 до 5к баксов... не удивлюсь.
-
kairo
Member
Це оверклокерська карта, там споживання скоріше за все 800 Вт.KimRomik: ↑ 04.01.2026 14:03страхувальний роз"єм скажімо так
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Треба іконку на корпус ПК почепити, бо з нинішніми цінами, я заміну комплектуючих можу не потягнутиDemedik: ↑ 04.01.2026 14:28Да с тем, что сейчас ходит слух, что НеВидиа поднимет цену 5090 до 5к баксов... не удивлюсь
-
MSiAventador
Member
Побутовий оверклокінг відділяє від ідіотизму лише 200Кілогривень . Конхвуцій. 
-
Devijack
Member
Наступний роз'єм можна у формі нацистської свастики.leif: ↑ 04.01.2026 13:45 кацапи зіпсували сприйняття літери Z в будь-якій назві походу назавжди для мене![]()
-
Artem_K
Member
Чого вони експериментують, все ж давно придумано
- спойлер
-
MessiaH
Member
Ну и для чего такая карта? чтобы получить сранные +5% выхлопа от обычной 5090?
-
Devijack
Member
Та це вже навіть не смішно, бо в кожному ПК вже є розєм який ні в кого не горить.Artem_K: ↑ 04.01.2026 17:14Чого вони експериментують,
- спойлер

-
Hotspur
Member
двома роз’ємами 12V-2x6 - ахахахахааха боже. де там фанати цього горючего провода

Відправлено через 7 хвилин 23 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Відправлено через 7 хвилин 23 секунди:
можна зарядку з під Тесли брати на 1 картуArtem_K: ↑ 04.01.2026 17:14Чого вони експериментують, все ж давно придумано
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
це за окремі 10 000 доларівDenvys5: ↑ 04.01.2026 13:55 Оце вже нормальне виконання.
Одобряю, можна брати![]()
-
hohlid19
Member
Зачем вообще впринципе делать видеокарты? Пусть куртка сам их печет, челу ж не нравитсяMessiaH: ↑ 04.01.2026 17:48 Ну и для чего такая карта? чтобы получить сранные +5% выхлопа от обычной 5090?
-
Kullerok
Member
Братик как я тебя понимаю. У меня белые нюбеленсы. С красной буквой N . Ну тупо смотрю на них а оно мне как сраная Z режет глаз.leif: ↑ 04.01.2026 13:45 кацапи зіпсували сприйняття літери Z в будь-якій назві походу назавжди для мене![]()
-
MultiTAB
Member
А через пару месяцев выпустят какую то новую линейку 6090 и скажут, тут у нас уже DLLS 2 Mega Pro, по этому 5090 больше поддерживаться не будет. Так что если хотите полноценно играть в CS2 с 1048 FPS как тругеймеры несите четыреТыщиПицот!
-
leif
Member
нічосі пан оптимістMultiTAB: ↑ 04.01.2026 20:19А через пару месяцев выпустят какую то новую линейку 6090
-
Shaolin_Style
Member
Видеокарта на 1.2кВт наконец-то 
-
Олег Мандріаник
Member
По спецификации он на 16А, а нужно подать 100А (а по чипу вообще 1000А бегать будет)Devijack: ↑ 04.01.2026 17:56Та це вже навіть не смішно, бо в кожному ПК вже є розєм який ні в кого не горить.Artem_K: ↑ 04.01.2026 17:14Чого вони експериментують,
- спойлер