тести ж є, де цей роз'єм починає плавити, коли по ньому 1.5кВт пускають, як на мене то такого запасу цілком достатньоMelofon: ↑ 31.12.2025 12:21Не было бы проблем! Какой барансир, это он сейчас нужен и такие делают, но с хорошим запасом не было бы даже намёка на перегрев отдельных пинов бо если сделать достаточно большую площадь соприкосновения контактов то уже не пины будут выступать слабым местомГеральт: ↑ 28.12.2025 08:12
Були б проблеми все одно. Штекер не балансує струми. Хіба що товщину 1го піну робити такою, щоб пропускав всі 600Вт. Але тоді сенс в решті пінів втрачається.![]()
ну і знову ж поки я сперечався з любителем макрофоток, то заміряв опір мікрофіт вс мініфіт і у малих терміналів-мам як виявилося опір в 2+ рази менше, такщо саме мале з'эднання по електропровідності має бути не гірше за велике
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
як бачите з прикладу Альваро далеко не всюди у 8пін є навіть захист від рукожопа, а ви про балансир шось кажете, та й власне я не впевнений, що ті балансири реально шось балансують, бо по факту то просто шунти, які моніторять струм, а чи є там схема, яка то все регулює ніхто не пишеГеральт: ↑ 31.12.2025 12:32 Melofon
Уявімо, що товщину збільшили вдвічі, але більше нічого не змінили. Що станеться при макс споживанні (600Вт) і при зникненні контакту в 3х пінах (перебили дріт, брак, тощо)? Буде таке саме оплавлення решти (живих) дротів. А якщо 4 піна перебити? А 5?