Користувач зіткнувся з повним вигоранням роз’єму живлення на GeForce RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Junior

Олег963: 27.12.2025 13:34 Строшо тут запустив алан вейк 2 споживання карти 320w і загалом система напряглась на ват 500-20 і тут така новина і блок в мене 3.0 , а потім такий :gigi: :D
а ну выключи!
Yaroslav
Member

Echo_Night: Если это не карта уровня хх90, то забей. Моей 4070ти уже 2.5 года и даже через адаптер 180° подключена чтоб кабель в стекло системника не торчал - всё отлично с разъёмом.
Та навіть з 4090 ще терпимо, але я на всяк випадок обмежив TDP до 400W, хоча і з розгоном. Роз'єм реально гівно.
f24gun69
Member

Чергову кістку кінули експертам по електорохарчуванню Мінімум десять сторінок перекидання гівном забезпечено :lol:
AntonyKandaurov
Member

f24gun69
Немає що кидатись, блок не 3.1 тож вмикати в нього безпечно щось типу 3000 ртх, які не жеруть по 500+ вт.
unique-neon
Member

Нє, ну надалі чекаєм новий виток ссзб, роз'єм 3.2 з бж 3.1
erkins007
Member

Використовувалася вона разом із блоком живлення PowerSpec
Та брал бы уже сразу ксас в комплект к 5090. Экономия должна быть экономной.
stakanctl: 27.12.2025 13:44Хочу купить новую видеокарту с таким разьемом. Может кто-то на форуме подсказать через сколько он сгорит?
Если брать нормальный 3.1 БП, а не подвальный китай, то не сгорит
alexeygalas
Member

MessiaH: 27.12.2025 14:02Главное чтобы БП был нормальный
Такий стоїть в цьому системничку, що на фото
https://www.fsplifestyle.com/en/product ... 2V2X6.html

Усілякими "косоніками" не користуюсь ))
А кабель ось цей https://www.aliexpress.com/item/1005005380501248.html
Правда вже в них чогось 40см довжина пропала.
KimRomik
Member

Hagen: 27.12.2025 12:17 Купити дешманський блок харчування до дорогущої відеомапи - що ж могло піти не так?)
при тому, що кабель фактично став електрообігрівачем квартири
dext
Member

Had this 5090 for about 9 months
it is a 3.1 atx psu, and yes the 12v-2x6 came with the psu
Шо, знову заперечення законів фізики та victim blaming?

В минулому треді я казав і повторю: те, що у вас немає зовнішніх ознак плавлення - ще нічого не доводить, струм та час зроблять своє B-)
Геральт
Member

Горілі RTX ще когось дивують? :popcorn:
enkosxs
Member

stakanctl: 27.12.2025 13:44 Хочу купить новую видеокарту с таким разьемом. Может кто-то на форуме подсказать через сколько он сгорит?
Я бы брал что то типа Super Flower Leadex III Gold ATX 3.1. Говорят у них хорошая схемотехника.
syavik2001
Member

На оверах остались только мамкины "физики" :gigi:
enkosxs
Member

Ну тут "плохо воткнул" уже не скажешь, так как судя по тому как горело, контакт был хороший :gigi:
Да и 9 месяцев же как то оно держалось?!, просто со временем когда через тонкий проводочек пускаешь большое напряжение, проводок нагревается, изоляция рассыхается, и получается кз.
PS/ кстати, по такому же принципу работают и фены, кипятильники, электрообогреватели, да даже лампочки накаливания. Училка по физике сказала отвечает!
Bukakanga
Member

а сделать провода между БП и ГПУ цельной жилой на пару квадратов сечением запрещает какая-то религия?
enkosxs
Member

Bukakanga: 27.12.2025 16:37 а сделать провода между БП и ГПУ цельной жилой на пару квадратов сечением запрещает какая-то религия?
Ну вы смешной пане, а как они тогда гореть будут?!
VladimirV
Member

Ммм. Вантус, вертикально встановлений в корпусі, - здається малолітражка, шланги водянки на перекрест живленню із за встановлення вертикально в рейзер - все просто прекрасно.
Ну головне що влізло в пару літрів, бо дуже шкода в сучасному світі простору. Нє ну живуть же азіати на площі 5-6 м², р - раціональність
Але це все звичайно, всього навсього те що видно по фото.
Напряму до кабелю не відноситься. Що по кабелю сказати навіть не знаю. Який би не був БЖ, такого не має бути. Куди дивляться відповідні служби сертифікації? На відкати?
alexeygalas
Member

VladimirV: 27.12.2025 16:42Вантус, вертикально встановлений в корпусі, - здається малолітражка
Нічого з цього не впливає на надійність. І вертикально встановлена відеокарта надійніше тримається до слова

І по фото чітко видно що це на малолітражка а 40+ л комод
Hotspur
Member

alexeygalas: 27.12.2025 12:19І 9 місяців він не чув запах плавленого пластику чи ізоляції Оце користувачі "броньовані" від зовнішнього світу
грав в доту, не було коли :gigi: :lol:

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
stakanctl: 27.12.2025 13:44Может кто-то на форуме подсказать через сколько он сгорит?
швидко. до 12 місяців

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Геральт: 27.12.2025 16:08 Горілі RTX ще когось дивують? :popcorn:
фанатів куртки. я вже казав зробіть там нормальні 8мм2 провода :gigi:
Ektalion
Member

Hotspur: 27.12.2025 17:12 швидко. до 12 місяців
В тему запрошуємо експерта по 5090 leif.
leif
Member

Ektalion: 27.12.2025 17:14В тему запрошуємо експерта по 5090 leif.
Hotspur: 27.12.2025 17:12швидко. до 12 місяців
привіт, хлопці

ось буквально сьогодні відгукнувся на прохання допомогти трошки нашим в кантрі капі, прогнав бенчік і засабмітив скор:
https://hwbot.org/benchmarks/3dmark_-_s ... ns/5945970

ну ви понєлі, ага :yes:

тримаю в курсі :write:
Ответить