Epic Games Store безплатно роздає Disco Elysium — The Final Cut

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Epic Games Store безплатно роздає Disco Elysium — The Final Cut

Спасибо! Будет повод ознакомиться!
DiGiTaL
Member

вот блин, а я недавно купил в стиме за 480грн :gigi:
kairo
Member

Гра шикарна, рекомендую!
AlexWest
Member

Такого продуманого і стильового ігрового сюжету не пригадаю більше ніде. І хоч там є цілі полотна тексту, які легко можна викинути з гри, від чого вона нічого не втратить, це однаково унікальна штука. Справжня біда заварилася в студії, тому продовження не буде. Зате буде купа духовних послідовників; наприклад, ZERO PARADES: For Dead Spies.
Nekros
Member

Гра топ жир :super: У стімі 47грн
Последний раз редактировалось Nekros 25.12.2025 20:13, всего редактировалось 2 раза.
Fen1xz
Member

Слабенько как для рождественского подгона. Хогвартс на прошлой неделе и тот был в разы "жирнее" чем сегодня. Кто хотел уже давно её на торрентах прошел или за 40 гривен купил в стиме.
Voozy
Member

Fen1xz: 25.12.2025 20:26 Слабенько как для рождественского подгона. Хогвартс на прошлой неделе и тот был в разы "жирнее" чем сегодня. Кто хотел уже давно её на торрентах прошел или за 40 гривен купил в стиме.
Согласен, должны были доплатить сверху!
mult
Member

Кому в стімі потрібна, вона там зараз за копійки продається.
Ektalion
Member

mult: 25.12.2025 20:33 Кому в стімі потрібна, вона там зараз за копійки продається.
Так, по ціні однієї чашки кави.
MessiaH
Member

очередная шляпа
Vpupkin
Member

MessiaH: 25.12.2025 20:45очередная шляпа
Шкода, що ні аватар, ні калофбздуді, ну могли ж нормальну грінділку в опенворлді дати, чи хочаб шутана, zero iq аудиторії теж хочеться пограти.
denizen
Member

пробува якось, не зайшло, треба дати другий шанс
MqM
Member

MessiaH: 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
Так і хочеться почути в які шедеври грає автор
VirusikZloy
Member

MessiaH: 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ е
Vpupkin
Member

VirusikZloy: 25.12.2025 21:35\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ е
По кількості розділових знаків у вашому пості можна визначити, що гра точно не для вас.
Panasi
Member

Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
MqM
Member

Panasi: 25.12.2025 21:43 Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
Наскільки я пригадую там дії все таки є) Треба не так відчайдушно перемотувати))) А потрапляли видно тому, що дійсно текстів багато
kairo
Member

Panasi: 25.12.2025 21:43 Проклацав проходження на ютубі, склалось враження, що вся гра складається з діалогів. Воно дійсно так, чи мені здалось?
Так, це РПГ з упором на діалоги.
kairo
Member

VirusikZloy: 25.12.2025 21:35\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ е
спойлер
Screenshot 2025-12-25 221727.png
mycolaevich
Member

Воно дійсно так. Це основна ігрова механіка.
Але по перше, написані вони дуже класно, по-друге там дуже багато різних варіантів відповідей і перевірок навичок - це дійсно повноцінна РОЛЬОВА гра.
І я не впевнений чи більшість, але значна частина цих діалогів ведеться НЕ з NPC.
Ответить