Нашо реклама готових збірок на такому форумі?
Доступний гемінг за +-60к
Тим часом плойка, яка коштує 18к...
Взагалі це була реклама на сайті, а обговорювати рекламу на форумі саме ти запропоновував)oh_boy: ↑ 23.12.2025 11:25 Пропоную обговорити Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti
Нашо реклама готових збірок на такому форумі?![]()
А звідки брати кошти на існування ресурсу overclockers.ua?waryag: ↑ 23.12.2025 13:02 Не соромно таке постити навіть на правах реклами?
Так и есть! 1 и 0.1 хуже, чем без него! Задержка не уменьшается, а только растёт)Devianne: ↑ 23.12.2025 12:39 Як сильно ріже 1% цей генератор кадрів......таке відчуття що краще без нього аніж з ним.
Пфф... у мене на профільній ще й і 8 ліній 4.0Bukakanga: ↑ 23.12.2025 12:51 гм, восемь линий PCI-E на 16-гиговой машинке. Оно, конечно, менее критично, чем на восьми гигах, но утечки видеопамяти случаются независимо от объема видеобуфера.
Нехай мене закидають тухлими томатами, але, нажаль, за останні роки тут переважно не оверклокери, кастомщики та/чи водянщики, а продавасти і бариги, ну і школота, яка "профі в кожному питанні"bclogin: ↑ 23.12.2025 13:23на цьому сайті
Та ціна якщо розглядати само збір більш менш нормальна, моя профільна мені вийшла 60000+FastBullet: ↑ 23.12.2025 17:19 Все ж таки стаття повинна була називатись «Dead Gaming»
Отправлено спустя 37 секунд:
Та й ще й по оверпрайсу
оно начинает резко ролять, когда игра пытается сожрать видеобуфера больше, чем есть на карте. Тогда уменьшенное число линий становится бутылочным горлышком в обмене данными между памятью и видеопамятьюPolaris: ↑ 23.12.2025 17:03Пфф... у мене на профільній ще й і 8 ліній 4.0Bukakanga: ↑ 23.12.2025 12:51 гм, восемь линий PCI-E на 16-гиговой машинке. Оно, конечно, менее критично, чем на восьми гигах, но утечки видеопамяти случаются независимо от объема видеобуфера.ні на що воно не впливає, може на старих платах з 3.0 і буде якась різниця
у Межі колаборація з УкрПравдою і звіди трафік ллється ... з ними важко конкурувати(Барбарис: ↑ 23.12.2025 18:54 Та реклама й релама, най буде. От тільки Межа на рекламу отримала збірку з 5070. Прикро.
Це що за ігри що жруть більше чим 16 гб пам'яті?Bukakanga: ↑ 23.12.2025 18:25оно начинает резко ролять, когда игра пытается сожрать видеобуфера больше, чем есть на карте. Тогда уменьшенное число линий становится бутылочным горлышком в обмене данными между памятью и видеопамятьюPolaris: ↑ 23.12.2025 17:03
Пфф... у мене на профільній ще й і 8 ліній 4.0ні на що воно не впливає, може на старих платах з 3.0 і буде якась різниця
Він є і був різний. Деякі автори створюють якісний унікальний контент, деякі копіпастять чужий з дитячими помилками.bclogin: ↑ 23.12.2025 13:23Взагалі це була реклама на сайті, а обговорювати рекламу на форумі саме ти запропоновував)oh_boy: ↑ 23.12.2025 11:25 Пропоную обговорити Доступний геймінг для всіх — граємо на готовому ПК Dragon Lucky на базі GeForce RTX 5060 Ti
Нашо реклама готових збірок на такому форумі?
А звідки брати кошти на існування ресурсу overclockers.ua?waryag: ↑ 23.12.2025 13:02 Не соромно таке постити навіть на правах реклами?
Мене теж дратує реклама, але не на цьому сайті.
Я тут вже майже 19 років і можу впевнено сказати, що за якістю новин и особливо оглядів overclockers.ua завжди був і є на досить високому рівні.
І я дякую їм за можливість кожен день знайомитись з новинами українською мовою.
Окрема подяка форумному комьюніті!![]()
P.S. Дорослі люди розуміють необхідність реклами, як одного з джерел фінансових надходжень. Ентузіазм то добре, але не на надтривалих дистанціях.
Upd. Зробив виключення у AdBlock для overclockers.ua ще у 2020-му році. Для мене особисто різниці немає, а сайт якусь копійчину заробляє.