А міг би жигуля купити за ті гроші
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
feniks_tm
Member
StTechnik
(Старий аргумент моїх друзів)
-
leif
Member
тобто по 15$ за кг?StTechnik: ↑ 22.12.2025 17:01предварительно назвали 77$ за 5.3 кг. Объем примерно посчитали 200х500х300мм. Это предварительно. Я думаю... Это ОЧЕНЬ хорошие условия. По сравнению с "через США" и "Растаможу сам".
а чому ти порахував саме 5.3? ну ніяк не вийде так мало
доставка нехай 6.5кг посилки зі штатів у нас скільки містом?
калькулятор у них на сайті пише 50 баксів буде за 6.5кг, ну ось і рахуй 62+50=112, а у тебе виходить, якщо по 15 баксів за кг, то 97.5+10=107,5
я б віз штатами при таких розкладах, 5 доларів це ні про що, а марштур значно більш надійний
-
StTechnik
Member
И кстати магнитный Кейрон остается.feniks_tm: ↑ 22.12.2025 17:35 StTechnik
А міг би жигуля купити за ті гроші(Старий аргумент моїх друзів)
-
leif
Member
а ти вже замовив) ну, що ж, дивись як тобі здається краще, звичайноStTechnik: ↑ 22.12.2025 17:32и теперь feniks_tm не будет с меня ржать что у меня магнитный Кейрон
вітаю з покупкою!
-
StTechnik
Member
leif
А что не так?
В смысле???а ти вже замовив) ну, що ж, дивись як тобі здається краще, звичайно
А что не так?
-
leif
Member
вище ще одне повідомлення)
Відправлено через 46 секунд:
а точно, я забув про нього. але в 10ку з ним здається не впишешся з усіма доставками. чи можна десь на китайщині дешевше купити?feniks_tm: ↑ 22.12.2025 17:26QK&ATK HEX80
-
StTechnik
Member
leif
Ты растаможку не включил в расчет. Это где то 35 евро. У меня она включена в тариф ужея б віз штатами при таких розкладах, 5 доларів це ні про що, а марштур значно більш надійний
-
leif
Member
на твою суму покупки митниця буде 42 бакси так. але що тоді доставка з гонконгу виходить за 35 доларів навіть нехай ти вказав 5.3кг? це дешевше ніж по 7 баксів за кг? якось занадто жирно. ще вчора було по $16/кг, коли ти дізнавався. нормальні знижки завезли)StTechnik: ↑ 22.12.2025 17:48Ты растаможку не включил в расчет. Это где то 35 евро. У меня она включена в тариф уже
-
StTechnik
Member
leif
Ну…. Ты все понял правильно.
Там есть мутки определенные.
Так что по моему все очень неплохо. По составу комплекта все верно? Все как ты велел
Ну…. Ты все понял правильно.
Так что по моему все очень неплохо. По составу комплекта все верно? Все как ты велел
-
leif
Member
ось я зайшов до них на сайт і так, тариф міст чайна на авіа доставку це 15.5/кг, скоріше за все, з гонконгу там само мало б бути, звідки така низька ціна?
-
StTechnik
Member
leif
Я тебе дам потом контакт с кем разговаривать
тебе не раз пригодится.
Я тебе дам потом контакт с кем разговаривать
-
leif
Member
а ну то ти так і кажи, а то я ж не просто флудірую, а і собі теж на вус мотаю, думаю дізнаюсь, як з китаю дешево возити.StTechnik: ↑ 22.12.2025 17:57Там есть мутки определенные.
якщо у тебе там персональні умови, то ок, тоді зовсім інша історія. круто)
-
StTechnik
Member
Оно все летит из гонконга. Авиа - Гонконг - Франкфрут
-
leif
Member
і мені теж зроблять ціну менше $7 за кг просто так, чи сказати що я від тебе? буду дуже вдячний, скористаюсь обов'язково, бо це якась ультрахалява, таких цін немаєStTechnik: ↑ 22.12.2025 17:59Я тебе дам потом контакт с кем разговаривать
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
добре, але як ціна вдвічі дешевше за прейскурант виходить?StTechnik: ↑ 22.12.2025 18:00Оно все летит из гонконга. Авиа - Гонконг - Франкфрут
-
StTechnik
Member
leif
Нет там никаких моих умов. Я в ЛС напишу. Если коротко - Мист по комерческим грузам растомаживает по другим схемам. Только и всего. Я когда в Ритейле работал - сталкивался с этим. Я жил в Гуанджоу три месяца
Нет там никаких моих умов. Я в ЛС напишу. Если коротко - Мист по комерческим грузам растомаживает по другим схемам. Только и всего. Я когда в Ритейле работал - сталкивался с этим. Я жил в Гуанджоу три месяца
-
leif
Member
та питання ж не в митниці, а в вартості самої доставки. митниця це окремо, і ти сам написав, що вона тобі буде 35 євро, і це не складно порахувати, що я і зробив паралельно з тим як ти писав про суму митних зборів.StTechnik: ↑ 22.12.2025 18:03Нет там никаких моих умов. Я в ЛС напишу. Если коротко - Мист по комерческим грузам растомаживает по другим схемам.
яка ж це інша схема, якщо це звичайний митний тариф?
а от як так дешево за саме перевезення, це питання, адже це ті платежі, які йдуть окремо від митниці, до неї, за літачок і вантажників. але пиши, офк, в ЛС! і якщо я теж зможу звідти возити по менше ніж по $7 кг це буде просто пісня
але щось я не вірю, якщо чесно в таку халяву. так би всі возили по 6 з гаком замість $16, якщо б вони там так легко погоджувались урізати тариф більше ніж в 2 рази просто людині, яка везе 1 посилку і до них зателефонувала. чи не так?
-
StTechnik
Member
Да как раз в ней. Посчитай иначе. Просто представь, что доставка стоит условно теже 15 за кг , а растаможка - 0. Вот так будет ближе к фактам.leif: ↑ 22.12.2025 18:10та питання ж не в митниці,
-
leif
Member
StTechnik: ↑ 22.12.2025 18:18Да как раз в ней. Посчитай иначе. Просто представь, что доставка стоит условно теже 15 за кг , а растаможка - 0. Вот так будет ближе к фактам.
це типу, якщо ти купуєш навіть товар навіть за 300 баксів, міст вже бачить тебе як серйозного комерційного клієнта і готовий тобі допомогти провезти це вчорну? офігіть
оце клієнтоорієнтованість, я в шоці
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
що сказати, ну дуже цікаво) спробую звернутись до них найближчим часом з таким же питанням, відпишусь, що з цього вийде і чи вийде мені увірватись в аукціон небаченої щедрості
ще запитаю чи акція для штатів теж діє.
-
StTechnik
Member
Нетleif: ↑ 22.12.2025 18:23ще запитаю чи акція для штатів теж діє.
Я тебе про это уже кучу времени говорю )leif: ↑ 22.12.2025 18:23оце клієнтоорієнтованість, я в шоці
Все так кроме вот того что я выделил. Никто ничего не видит. Просто они делают - ты платишь.leif: ↑ 22.12.2025 18:23це типу, якщо ти купуєш навіть товар навіть за 300 баксів, міст вже бачить тебе як серйозного комерційного клієнта і готовий тобі допомогти провезти це вчорну?
-
leif
Member
StTechnik
Бачу твоє повідомлення, що це міст China cargo, походив по їхньому цьому сайту, подивився тарифи, умови, так і не зрозумів звідки тобі намалювали таку ціну за це відправлення
там зовсім інші ціни в прейскуранті
Дай Бог, щоб за ці гроші і доїхало, які тобі написали, буду радий за тебе, і сам спробую скористатись, але я все одно налаштований вкрай скептично наразі.
Too good to be true, як то кажуть.
Щоб вони тягали повз митницю внаглу будь кому -- Україна та ще правова держава, але в це важко повірити все одно, аналогічно в тариф 6,5 за кг, це ще неймовірніше
Я все зрозумів, що ти пишеш і як собі це пояснюєш, але я ставлю на те, що вони десь накосячили в комунікації з тобою. Буду радий помилитись
Бачу твоє повідомлення, що це міст China cargo, походив по їхньому цьому сайту, подивився тарифи, умови, так і не зрозумів звідки тобі намалювали таку ціну за це відправлення
Дай Бог, щоб за ці гроші і доїхало, які тобі написали, буду радий за тебе, і сам спробую скористатись, але я все одно налаштований вкрай скептично наразі.
Too good to be true, як то кажуть.
Щоб вони тягали повз митницю внаглу будь кому -- Україна та ще правова держава, але в це важко повірити все одно, аналогічно в тариф 6,5 за кг, це ще неймовірніше
Я все зрозумів, що ти пишеш і як собі це пояснюєш, але я ставлю на те, що вони десь накосячили в комунікації з тобою. Буду радий помилитись