А з 2011р по 2025р набралось менше 5тищ
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
До речі, клавіатурний топік сьогодні потужно перейшов межу у 2000 повідомлень за цей 2025й рік.
-
feniks_tm
Member
То все ви з StTechnik винні!leif: ↑ 21.12.2025 21:15 До речі, клавіатурний топік сьогодні потужно перейшов межу у 2000 повідомлень за цей 2025й рік.
А з 2011р по 2025р набралось менше 5тищ![]()
-
leif
Member
feniks_tm
Все по темі топіку
ніякого флуду, ніякого флейму
Все по темі топіку
- спойлер
- Ну може зовсім трохи
-
destructX
Member
а я теж не зустрічав 108 на сайлентах, тільки 99feniks_tm: ↑ 21.12.2025 21:14Тоді бюджету на сайленти не залишитьсяГотову на сайлентах я щось і на алі знайти не можу, хоча на оф сайті в описі є опція з сайлент свічами (LEOBOG Silent Cotton). Але вона лише в одному кольорі з цікавими капами
![]()
але насправді й ріпери цокають не гучно
-
StTechnik
Member
feniks_tm
Мало того что на новые профили меня сподвиг, так а сейчас вообще вон куда я залез. Второй борд буду организовывать. А там… свичи, плейты, прочий сатанизм
Кстати. КАТ профиль - прям вот агинь. Никакого желания особо на Черри возвращаться нет. На новый борд он же и переедет. А на текущем черри такие же будут.
Ты вообще виноватТо все ви з StTechnik винні!
Мало того что на новые профили меня сподвиг, так а сейчас вообще вон куда я залез. Второй борд буду организовывать. А там… свичи, плейты, прочий сатанизм
Кстати. КАТ профиль - прям вот агинь. Никакого желания особо на Черри возвращаться нет. На новый борд он же и переедет. А на текущем черри такие же будут.
-
feniks_tm
Member
От тут уже точно не моя провина, я не агітував мати декілька бордів, все ще свідок один для всьогоStTechnik: ↑ 21.12.2025 21:37 Так а сейчас вообще вон куда я залез. Второй борд буду организовывать. А там… свичи, плейты, прочий сатанизм![]()
-
StTechnik
Member
В любом случае спасибо вам обоимfeniks_tm: ↑ 21.12.2025 21:41От тут уже точно не моя провина, я не агітував мати декілька бордів, все ще свідок один для всього То все аура колекції leif
В нашем текущем мире трудно не иметь полезного отвлекающего хобби. Особенно не только такого, где просто скупать и на полку ставить, а еще и руки с фантазией прикладывать
-
OverPow
Member
бажано, но, не принципово.StTechnik: ↑ 21.12.2025 21:00 OverPowА символы должны светиться? Кириллица там, все такое.Бажано повнорозмірна, не з ноутбучними кнопками.
Є нічник
Дякую, подивлюсь.destructX: ↑ 21.12.2025 21:13офіційно на сайлентах не бачив, тільки ріпериOverPow: ↑ 21.12.2025 20:57 Вітаю.
Порадьте, будь ласка, клаву.
Потрібна "сайлент", ну прям максимально сайлент.
Бажано повнорозмірна, не з ноутбучними кнопками.
Взагалі є таке? Бажано щоб оф продавалась у нас.
Бюджент - ну нехай буде 3000 грн
не офіційно, олх = ф99 про на сайлентах leobog feather
До речі, мені не обов'язково механіку)
можна звичайну, аби була максимально тихою
-
feniks_tm
Member
Tierlist магнітних свічів від японця під'їхав
Основний упор саме на звучання. Не очікував побачити айси в SS поруч з UFO та Keytok, які коштують космос (більше долара за штучку).
До речі, у цього продавця можна зараз забрати Unionwell Polar дешево, менше 30$ за 90шт з купоном виходить, коли звичайна ціна ~40-45. Хто не боїться ручками перемазати для кращого звучання - ловіть халяву, поки є. Думаю, це разова акція.
-
leif
Member
feniks_tm
Нічосі вутінг опотужнився
Нічосі вутінг опотужнився
-
feniks_tm
Member
Тікени класні, але не з коробки, треба обов'язково вручну мазати. Але я думаю там SS саме через повний 4мм хід. Ну і тікени це GrainGold, тобто той же виробник, що у Owalb Ti, Duhuk Herz, які самі по собі хороші, але більше в сторону клакі. Можливо пізніше хтось викатить реколор дешевше без націнки вутінга, то можна буде спробувати
Хоча, бачу що декому і після змащування вони не подобаються
-
Барбарис
Member
feniks_tm, це типу сс найкращі?
Бо я собі вже раптори хотів, правда ще не знаю куди.
Але уфо так гарно виглядають

Бо я собі вже раптори хотів, правда ще не знаю куди.
Але уфо так гарно виглядають
Зважив свою заради цікавості- всього 1.78 кг і не рухається, її треба переставляти. Але на 4.5 я б собі замовив.leif: ↑ 21.12.2025 18:23якщо маєш звичку постійно рухати клавіатуру на столі, перший час будеш звертати на це увагу) але досить швидко звикаєшStTechnik: ↑ 21.12.2025 18:184.5 кг.
-
StTechnik
Member
Барбарис
Давай со мной заказывай. Я скоро буду знать как ее привезти.
leif
Говорил с коммерческим отделом - пока четко ясно две вещи.
1. Склад в Гонконге использовать МОЖНО
2. Они берутся ТОЛЬКО или более 150 евро или больше 20 кг.
Сейчас я скинул им всю возможную инфу, жду просчета по доставке.
Блин. Как девушкам тяжко обьяснять что клавиатура для ПК может стоить 300 баксов. Пришлось приводить аналогию сумок Hermes.
У меня моя текущая -2.1 кг. Но мы работаем на силу а не на выносливостьЗважив свою заради цікавості- всього 1.78 кг і не рухається, її треба переставляти. Але на 4.5 я б собі замовив.
Давай со мной заказывай. Я скоро буду знать как ее привезти.
leif
Говорил с коммерческим отделом - пока четко ясно две вещи.
1. Склад в Гонконге использовать МОЖНО
2. Они берутся ТОЛЬКО или более 150 евро или больше 20 кг.
Сейчас я скинул им всю возможную инфу, жду просчета по доставке.
Блин. Как девушкам тяжко обьяснять что клавиатура для ПК может стоить 300 баксов. Пришлось приводить аналогию сумок Hermes.
-
leif
Member
але подивився я процес їхнього розбирання-збирання -- нафіг нафіг такі світчі, це взагалі несерйозно, або ж migss щось не вдуплив в тому як це робитьсяБарбарис: ↑ 22.12.2025 10:24Але уфо так гарно виглядають
нема нічого дивного, цей же "рейтинг" може у якогось іншого юзера більшою чи меншою мірою виглядати інакше. не те що б ті світчі як в ньому на нижній сходинці займуть преші місця, офк) але в тому що стосується верхніх трьох рівнів може все виглядати інакше. та і на нижчих можливі зміни, взагалі то. та ж сама фігня, що і з механічними. комусь ті ж мілкі йелоу про -- гівно собаче, комусь просто гарний бюджетний світч, а комусь божественний SSS-tier і один з кількох найкращих світчів зроблених за всю історіюfeniks_tm: ↑ 21.12.2025 22:50Хоча, бачу що декому і після змащування вони не подобаються
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
цікаво, що вони там рахують)) у них не фіксований тариф $/кг там?StTechnik: ↑ 22.12.2025 11:23жду просчета по доставке.
-
StTechnik
Member
leif

Там будет сразу цена с растаможкой. И отдельный комерческий кабинет в приложении. Серьезные людицікаво, що вони там рахують)) у них не фіксований тариф $/кг там?
-
silent01
Member
Всім привіт. Порадьте будь-ласка магнітну клавіатуру до 10к+-. Треба для ігор (кс2 та різні шутери) а також для серфінгу в інеті. Дуже хочеться спробувати магнітну клаву, бо моя хайпер ікс ткл механіка трохи набридла. Формат ткл. Подивився декілька обзорів всі нахвалюють wooting 80HE. Дякую за відгуки.
-
leif
Member
StTechnik: ↑ 22.12.2025 13:51цена с растаможкой
але коли тобі повідомлять калькуляцію, а ти будеш передавати цю цінну інформацію сюди, не забудь вказати, яку вагу відправлення ти їм назвав і габарити коробки, якщо і їх повідомляв для прорахунку.
//
Тим часом я вже почав клавіатурно-різдвяні канікули і не минуло і двох місяців від її отримання (чи минуло?), як я сьогодні розпаяв першу пцб'шку від олімпії. це та, що була локалізована і дісталась мені з половиною машинки, а не цілою. але з кирилицею на капах! (символи, не просвічуються
свівтчів 65, по 4 піни на світч, то ж випаювання як 130 звичайних світчів, ще й припій тугоплавкий, meh якось трохи шкода розбирати олімпію, що з Німеччини приїхала, якщо чесно, але 65 світчів -- ні туди ні сюди, хіба вистачить на iron165 з усіх моїх клавіатур. на neo65coreplus не вистачає 1 світча. так що варварства німецькій олімпії не уникнути) втім, власне, для цього я її і купував, а не для того, щоб на qwertz розкладці німецькомовним друзям листи друкувати
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
ух, зараз дочекайтесь feniks_tm, він вам дасть непопосвий полгляд на це питання)silent01: ↑ 22.12.2025 13:56 всі нахвалюють wooting 80HE
здається, остання порада була для ткл це Weikav K-One + замінити світчі на щось рівнем повище. мало б вписатись в ваш бюджет, але краще дізнатись останні апдейти з цього питання у вищезгаданого пана, адже він слідкує за цим ринком значно уважніше
-
StTechnik
Member
предварительно назвали 77$ за 5.3 кг. Объем примерно посчитали 200х500х300мм. Это предварительно. Я думаю... Это ОЧЕНЬ хорошие условия. По сравнению с "через США" и "Растаможу сам".leif: ↑ 22.12.2025 15:01ле коли тобі повідомлять калькуляцію
-
feniks_tm
Member
Та наче нічого нового з ТКЛ-ок більше і не зʼявлялось. Або K-ONE 80 або QK&ATK HEX80. Я за перший варіант чисто з фінансової точки зору, HEX якось не тягне на х2+ в моїх очах. Я б сказав що стокові свічі мають бути дуже схожі до Owlab Ti, бо фактично той же молд, але трошки нижче тональністю.leif: ↑ 22.12.2025 15:01ух, зараз дочекайтесь feniks_tm, він вам дасть непопосвий полгляд на це питання)silent01: ↑ 22.12.2025 13:56 всі нахвалюють wooting 80HE
здається, остання порада була для ткл це Weikav K-One + замінити світчі на щось рівнем повище. мало б вписатись в ваш бюджет, але краще дізнатись останні апдейти з цього питання у вищезгаданого пана, адже він слідкує за цим ринком значно уважніше
-
StTechnik
Member
Ну вообщем я тоже ворвался с ноги, и теперь feniks_tm не будет с меня ржать что у меня магнитный Кейронleif: ↑ 22.12.2025 15:01але коли тобі повідомлять калькуляцію
- спойлер