Начинаю задумыватся о ноуте для танков)
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Qwerty1987
Member
Только вчера дали свет на 3 часа, поиграл часик, а сейчас опять подстанцию вырубили .
-
Hotspur
Member
Qwerty1987: ↑ 18.12.2025 23:34Начинаю задумыватся о ноуте для танков)
-
KPAH
Member
С ноута ватт 40-50 жрет с розетки на минималках с RTX 3060. Со встройки думаю и того меньше будет.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Каністри/цистерни більше ноута і не заслуговують.
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Колись ще мод був на зрізання графіки 75/50/25% То я якось, давно, пограв на встрійці 4770.KPAH: ↑ 19.12.2025 00:28 С ноута ватт 40-50 жрет с розетки на минималках с RTX 3060. Со встройки думаю и того меньше будет.
-
KPAH
Member
Ну оно особо потребление не снизит уже. Но конечно если совсем дохлый ноут на встрйоке то кадров будет побольше.Pathfinder: ↑ 19.12.2025 08:59 Колись ще мод був на зрізання графіки 75/50/25% То я якось, давно, пограв на встрійці 4770.
-
Pathfinder
Member
Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
-
Hotspur
Member
у чар мюрата барабан і увн шикарніPathfinder: ↑ 19.12.2025 21:18Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
-
Pathfinder
Member
Тут теж барабан на 4 снаряди і УВН з підвіскою. Він схоже такий самий лише більш приплюснутий.Hotspur: ↑ 19.12.2025 21:26у чар мюрата барабан і увн шикарніPathfinder: ↑ 19.12.2025 21:18Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
Але традиція продовжується, новий танчик 40% перемог
-
Hotspur
Member
весь рандом в цих фатомах. ахахахахахаха боже. воно ж тупо леопардPathfinder: ↑ 19.12.2025 21:44Тут теж барабан на 4 снаряди і УВН з підвіскою. Він схоже такий самий лише більш приплюснутий.
Але традиція продовжується, новий танчик 40% перемог Лише на 5ому бої в двох тімах був лише 1 такий. В першому бою мабуть було 12 на 12
-
Qwerty1987
Member
Когда в рандоме так много ст картона надо играть во взводе на кобрах 
-
Hotspur
Member
я на барабанних ТТ
-
lewerlin
Member
Лео літає, а між гарматами взагалі прірва.Hotspur: ↑ 19.12.2025 23:13воно ж тупо леопард
Це новорічне чудо, їде як 111 на турбіні, стаба така ж, зводиться, як 114 до апу(тільки 114 навіть до апу точний був). А ще точно що "фантом" - тільки береш бабаху, зникає з сетапу(балансувальник підкрутили, чи що
Такий шматок...
-
Striker
Member
Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК? Колись давно брав. Бо стоїть, як і непотрібний Phase.
-
lewerlin
Member
Повернути в сенсі манібек? Ні. Ніколи такого не було в танках.Striker: ↑ 20.12.2025 07:50Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК?
-
destructX
Member
Просто продай. Майже всі танки за жетони тільки для того й існують, шоб бути проданими за 3.5кк срібла, тим паче такий кусок як чар муратStriker: ↑ 20.12.2025 07:50 Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК? Колись давно брав. Бо стоїть, як і непотрібний Phase.
-
Striker
Member
А, точно, це ж за жетони. Я чомусь подумав, що за бони, хотів може бони повернути. 
Може так і зроблю, продам та і все. Навряд чи він буде краще за мій Leo PT A, де дамаг більше ніж на 10-ках.
Може так і зроблю, продам та і все. Навряд чи він буде краще за мій Leo PT A, де дамаг більше ніж на 10-ках.
-
Pathfinder
Member
Так, воно якось для картону туге. І пушка також туга. Це стандарт від картоплі - халява значить зробимо його тяп ляп.lewerlin: ↑ 20.12.2025 01:33Лео літає, а між гарматами взагалі прірва.Hotspur: ↑ 19.12.2025 23:13воно ж тупо леопард
Це новорічне чудо, їде як 111 на турбіні, стаба така ж, зводиться, як 114 до апу(тільки 114 навіть до апу точний був). А ще точно що "фантом" - тільки береш бабаху, зникає з сетапу(балансувальник підкрутили, чи що?)
Такий шматок...
-
The_Rusik
Member
А есть ли способ как быстро на собирать 8к бон? Хочу танк взять, но играю мало, не хочется сутками фармить.
-
Striker
Member
The_Rusik
Дати комусь акаунт, щоб за гроші нафармили.
Дати комусь акаунт, щоб за гроші нафармили.
-
destructX
Member
Нема. Тільки задачами, івентами та лімітом з танків. Але це довго, вибору нема.The_Rusik: ↑ 20.12.2025 10:41 А есть ли способ как быстро на собирать 8к бон? Хочу танк взять, но играю мало, не хочется сутками фармить.
А взагалі ось були нагороди за 2.0 + нагорода ветеранам, там повинно було бути бонів з десятку