World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Только вчера дали свет на 3 часа, поиграл часик, а сейчас опять подстанцию вырубили .
Начинаю задумыватся о ноуте для танков) :D
Hotspur
Member

Qwerty1987: 18.12.2025 23:34Начинаю задумыватся о ноуте для танков)
:lol: я на ноуті для економії батарей :lol:
KPAH
Member

С ноута ватт 40-50 жрет с розетки на минималках с RTX 3060. Со встройки думаю и того меньше будет.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Каністри/цистерни більше ноута і не заслуговують.

Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
KPAH: 19.12.2025 00:28 С ноута ватт 40-50 жрет с розетки на минималках с RTX 3060. Со встройки думаю и того меньше будет.
Колись ще мод був на зрізання графіки 75/50/25% То я якось, давно, пограв на встрійці 4770.
KPAH
Member

Pathfinder: 19.12.2025 08:59 Колись ще мод був на зрізання графіки 75/50/25% То я якось, давно, пограв на встрійці 4770.
Ну оно особо потребление не снизит уже. Но конечно если совсем дохлый ноут на встрйоке то кадров будет побольше.
Pathfinder
Member

Pathfinder: 18.12.2025 22:47
Grava: 18.12.2025 19:34
Наче француз буде нормальний :)
Ну подивимося.
Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
Hotspur
Member

Pathfinder: 19.12.2025 21:18Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
у чар мюрата барабан і увн шикарні
Pathfinder
Member

Hotspur: 19.12.2025 21:26
Pathfinder: 19.12.2025 21:18Мабуть такий як ЧарМурат. Наче непоганий але якись туговатий і пушка при неповному зведенні коса.
у чар мюрата барабан і увн шикарні
Тут теж барабан на 4 снаряди і УВН з підвіскою. Він схоже такий самий лише більш приплюснутий.
Але традиція продовжується, новий танчик 40% перемог :facepalm: :mad: Лише на 5ому бої в двох тімах був лише 1 такий. В першому бою мабуть було 12 на 12
Hotspur
Member

Pathfinder: 19.12.2025 21:44Тут теж барабан на 4 снаряди і УВН з підвіскою. Він схоже такий самий лише більш приплюснутий.
Але традиція продовжується, новий танчик 40% перемог Лише на 5ому бої в двох тімах був лише 1 такий. В першому бою мабуть було 12 на 12
весь рандом в цих фатомах. ахахахахахаха боже. воно ж тупо леопард
Qwerty1987
Member

Когда в рандоме так много ст картона надо играть во взводе на кобрах :D
Hotspur
Member

Qwerty1987: 19.12.2025 23:16 Когда в рандоме так много ст картона надо играть во взводе на кобрах :D
я на барабанних ТТ :gigi:
lewerlin
Member

Hotspur: 19.12.2025 23:13воно ж тупо леопард
Лео літає, а між гарматами взагалі прірва.
Це новорічне чудо, їде як 111 на турбіні, стаба така ж, зводиться, як 114 до апу(тільки 114 навіть до апу точний був). А ще точно що "фантом" - тільки береш бабаху, зникає з сетапу(балансувальник підкрутили, чи що :spy: ?)
Такий шматок...
Striker
Member

Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК? Колись давно брав. Бо стоїть, як і непотрібний Phase.
lewerlin
Member

Striker: 20.12.2025 07:50Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК?
Повернути в сенсі манібек? Ні. Ніколи такого не було в танках.
destructX
Member

Striker: 20.12.2025 07:50 Чи можливо повернути Char futur, на якому не зіграв жодного бою через ЦПК? Колись давно брав. Бо стоїть, як і непотрібний Phase.
Просто продай. Майже всі танки за жетони тільки для того й існують, шоб бути проданими за 3.5кк срібла, тим паче такий кусок як чар мурат :gigi:
Striker
Member

А, точно, це ж за жетони. Я чомусь подумав, що за бони, хотів може бони повернути. :D
Може так і зроблю, продам та і все. Навряд чи він буде краще за мій Leo PT A, де дамаг більше ніж на 10-ках. :rolleyes:
Pathfinder
Member

lewerlin: 20.12.2025 01:33
Hotspur: 19.12.2025 23:13воно ж тупо леопард
Лео літає, а між гарматами взагалі прірва.
Це новорічне чудо, їде як 111 на турбіні, стаба така ж, зводиться, як 114 до апу(тільки 114 навіть до апу точний був). А ще точно що "фантом" - тільки береш бабаху, зникає з сетапу(балансувальник підкрутили, чи що :spy: ?)
Такий шматок...
Так, воно якось для картону туге. І пушка також туга. Це стандарт від картоплі - халява значить зробимо його тяп ляп.
The_Rusik
Member

А есть ли способ как быстро на собирать 8к бон? Хочу танк взять, но играю мало, не хочется сутками фармить.
Striker
Member

The_Rusik
Дати комусь акаунт, щоб за гроші нафармили.
destructX
Member

The_Rusik: 20.12.2025 10:41 А есть ли способ как быстро на собирать 8к бон? Хочу танк взять, но играю мало, не хочется сутками фармить.
Нема. Тільки задачами, івентами та лімітом з танків. Але це довго, вибору нема.
А взагалі ось були нагороди за 2.0 + нагорода ветеранам, там повинно було бути бонів з десятку
Ответить