Представлено офіційний український трейлер фільму за мотивами гри Silent Hill 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Представлено офіційний український трейлер фільму за мотивами гри Silent Hill 2

Лохализаторы как обычно! Настолько тупые, что не могут перевести довольно простое и логичное название дословно, без отсебятины :laugh:
Nekros
Member

doc-oc: 11.12.2025 17:16
Лохализаторы как обычно! Настолько тупые, что не могут перевести довольно простое и логичное название дословно, без отсебятины :laugh:
Що саме не так? Тебе зачепило що перевели «Return to Silent Hill» не як «повернення у Сайлент Хілл», а «Сайлент Хілл: Повернення»?
Последний раз редактировалось Nekros 11.12.2025 17:25, всего редактировалось 1 раз.
FastBullet
Member

Чуть не стошнило от озвучки :super: , думал какой-то турецкий сериал открылся по ссылке

P.S. В общем надо смотреть в оригинале

Отправлено спустя 25 минут 38 секунд:
Nekros: 11.12.2025 17:24
doc-oc: 11.12.2025 17:16
Що саме не так? Тебе зачепило що перевели «Return to Silent Hill» не як «повернення у Сайлент Хілл», а «Сайлент Хілл: Повернення»?
Похоже на русизм :lol: :lol: :lol: У нас тоже должны быть свои стилистические приемы или оригинал уже тогда .
Геральт
Member

Знову узкомовним локалізація не така. Згадалась БГ3 :-/
Sanьka
Member

Сайлент Гілл, Гогвартс, горор .....як скрипкою по вуху..... :puke:
Схоже "покращення" робилось по принципу : " хай навіть дебільно, але не так як за парканом". Ну таке собі.
Kullerok
Member

Sanьka: 11.12.2025 18:02 Сайлент Гілл, Гогвартс, горор .....як скрипкою по вуху..... :puke:
Схоже "покращення" робилось по принципу : " хай навіть дебільно, але не так як за парканом". Ну таке собі.
Согласен. Окончательно головой двинулись. Пусть кто то придумал сам так и говорит и пишет. Конченые. Я уже лучьше на кацапском буду писать.
Nekros
Member

Sanьka: 11.12.2025 18:02 Сайлент Гілл, Гогвартс, горор .....як скрипкою по вуху..... :puke:
А чого ти тоді не говориш Харрі Поттер?
Последний раз редактировалось Nekros 11.12.2025 18:48, всего редактировалось 2 раза.
MaxZema
Member

Суперечки старих пердунів які звикли до росіянської транслітерації і не можуть (не хочуть , какаяразніца) змінюватись, перевчитися чи просто завалити :rotate:
Prescott
Member

Это мы будем смотреть, оригинальный фильм очень и очень неплохо смотрится даже и сегодня.
Kib
Member

Nekros: 11.12.2025 18:47А чого ти тоді не говориш Харрі Поттер?
Бо це ім'я, якщо воно моє, я його можу як завгодно написати, а потім сказати як це буде правильно вимовлятись, і буду правий на 100% бо це моє ім'я. :-/
Polyaan
Member

Повернення до..?
До тихого холму
До сайлент хiл
До дому,до тихого холму :lol:
Nekros
Member

Kib: 11.12.2025 19:30
Nekros: 11.12.2025 18:47А чого ти тоді не говориш Харрі Поттер?
Бо це ім'я, якщо воно моє, я його можу як завгодно написати, а потім сказати як це буде правильно вимовлятись, і буду правий на 100% бо це моє ім'я. :-/
Чим відрізняється імʼя від назви міста? Чому harry повинні вимовляти як Гаррі, а назву міста Hill не можна вимовляти як Гілл?
Последний раз редактировалось Nekros 11.12.2025 19:56, всего редактировалось 1 раз.
phobosse
Member

Трейлер выглядит как дрысня AI-шная.
Kib
Member

Nekros: 11.12.2025 19:53
Kib: 11.12.2025 19:30
Чим відрізняється імʼя від назви міста? Чому harry повинні вимовляти як Гаррі, а назву міста Hill не можна вимовляти як Гілл?
Це власні назви, прочитайте що це таке, буде менше питань :)
Nekros
Member

Kib: 11.12.2025 20:15
Nekros: 11.12.2025 19:53
Це власні назви, прочитайте що це таке, буде менше питань :)
Як це відповідає на моє питання?
Якщо ви сами не спроможні текст з свого посилання прочитати
IMG_2472.jpeg
Там також написано про міста.
Так чому Harry це Гаррі, а назва міста Hill не може бути Гілл?
Последний раз редактировалось Nekros 11.12.2025 20:25, всего редактировалось 1 раз.
MqM
Member

А нічого, що англійскою там чіткого «Х» немає? Адаптація звуків під нашу мову завжди має нюанси.
MqM
Member

Kullerok: 11.12.2025 18:08
Согласен. Окончательно головой двинулись. Пусть кто то придумал сам так и говорит и пишет. Конченые. Я уже лучьше на кацапском буду писать.
Щось з «Хлопци я свий» :D
Kib
Member

MqM: 11.12.2025 20:37А нічого, що англійскою там чіткого «Х» немає? Адаптація звуків під нашу мову завжди має нюанси.
Так і чіткої "ґ" там немає, у підсумку маємо чиюсь суб'єктивну оцінку що оригінальний звук все таки ближче до "ґ" ніж до "х", у підсумку "що то х.. що то х.." ваша адаптація з нюансами. :gigi:
Nekros
Member

MqM: 11.12.2025 20:39
Kullerok: 11.12.2025 18:08
Щось з «Хлопци я свий» :D
спойлер
IMG_2473.jpeg
Ответить