Думаю докупити ще
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
DaKaR
Member
Project lois и Stridsuxa забрав з 80-ти коробок. І десь 20 ще плюсом іде на наступну машину.
Думаю докупити ще
Думаю докупити ще
-
lewerlin
Member
Породиста вівчарка, з родоводом КСУ, в гривнях буде дорожче.
-
Hotspur
Member
так. ну за 5000 можна забрати. за 10 000 ніlewerlin: ↑ 05.12.2025 23:04Собаку поки не назавжди. Треба зібрати всі жетони, щоб нахаляву. Або донат.
Відправлено через 30 секунд:
мракDaKaR: ↑ 05.12.2025 23:10Project lois и Stridsuxa забрав з 80-ти коробок.
-
Hells Angels
Member
я коли прочитав про то все, то склалось враження по типу впарить і всеlewerlin: ↑ 05.12.2025 23:30Породиста вівчарка, з родоводом КСУ, в гривнях буде дорожче.
буде давати задачки, якісь там резерви, і чим більше граєте тим більше профіт, а коли не граєте песик сумує то профіт менше ... крч повна хрінь
-
DaKaR
Member
Чого ж мрак. Дві машини гарантовані з і 100 коробок, я з 80 ще й з запасом забрав)))Hotspur: ↑ 05.12.2025 23:32так. ну за 5000 можна забрати. за 10 000 ніlewerlin: ↑ 05.12.2025 23:04Собаку поки не назавжди. Треба зібрати всі жетони, щоб нахаляву. Або донат.
Відправлено через 30 секунд:мракDaKaR: ↑ 05.12.2025 23:10Project lois и Stridsuxa забрав з 80-ти коробок.![]()
-
Hotspur
Member
ну це поганий показник. я 6-7 витаскував з 50 ящиківDaKaR: ↑ 06.12.2025 00:29Чого ж мрак. Дві машини гарантовані з і 100 коробок, я з 80 ще й з запасом забрав)))
-
The_Rusik
Member
DaKaR
А сколько золота насыпали за 80 коробок?
А сколько золота насыпали за 80 коробок?
-
Sanьka
Member
Отримав 2 товстопрема.
Е90 і стрітсуху.
Погравши на останній зрозумів що воно того варте. Тунк дуже ок. Перші 10 боїв і 2 мастера.
По суті це СТБ1 на 8лвл
10лвл без толку, вони ж не преми, а просто акційні. Крокоділдо печаль, а бтз непоганий впринципі. Але ж по суті фарм як і в звичайного прокачуваного.
Е90 і стрітсуху.
Погравши на останній зрозумів що воно того варте. Тунк дуже ок. Перші 10 боїв і 2 мастера.
По суті це СТБ1 на 8лвл
10лвл без толку, вони ж не преми, а просто акційні. Крокоділдо печаль, а бтз непоганий впринципі. Але ж по суті фарм як і в звичайного прокачуваного.
-
The_Rusik
Member
Sanьka
Знал бы, что выпадет за 80 ящиков е90 и еще что-то толковое (прем до 8 уровня), то можно брать и голда будет, хочу взять пару танков, я в основном на приемах играю, типа суперпершинг чтобы льготный уровень, и на фановых танках. На 10-ках мне не заходит что-то. Есть fv40005, m48 patton и может еще что-то не помню.
Знал бы, что выпадет за 80 ящиков е90 и еще что-то толковое (прем до 8 уровня), то можно брать и голда будет, хочу взять пару танков, я в основном на приемах играю, типа суперпершинг чтобы льготный уровень, и на фановых танках. На 10-ках мне не заходит что-то. Есть fv40005, m48 patton и может еще что-то не помню.
-
Sanьka
Member
Я дуже хотів стрітсуху, і дуже не хотів лт і е90.
Тому по суті той танк що цікавий то отримав
І золота добротно.
Зд обвіси теж, але вони цього року якісь ніякі.
Стилі теж. Минулорічний на тт чехів дуже ок, але не отримав.
Оці лт взагалі не розумію навіщо, якщо в грі існують ультра імбові елка90 і Мантікора.
Тому по суті той танк що цікавий то отримав
І золота добротно.
Зд обвіси теж, але вони цього року якісь ніякі.
Стилі теж. Минулорічний на тт чехів дуже ок, але не отримав.
Оці лт взагалі не розумію навіщо, якщо в грі існують ультра імбові елка90 і Мантікора.
-
The_Rusik
Member
Sanьka
Я как раз хочу купить elc elen 90.
Ветка мантикоры вообще не прокачана, а француз 105-ый, то дошел до 6 уровня. Играю ма
ло, то прокачка очень долгая у меня.
Я как раз хочу купить elc elen 90.
Ветка мантикоры вообще не прокачана, а француз 105-ый, то дошел до 6 уровня. Играю ма
-
DaKaR
Member
-
анти__бот
Member
я так зрозумів ту е90 всім підсовують 
Відправлено через 42 секунди:
Відправлено через 42 секунди:
два норм танки і 4 малих?Hotspur: ↑ 06.12.2025 00:43ну це поганий показник. я 6-7 витаскував з 50 ящиків
-
DaKaR
Member
я хочу e90анти__бот: ↑ 06.12.2025 12:59 я так зрозумів ту е90 всім підсовують
Відправлено через 42 секунди:два норм танки і 4 малих?Hotspur: ↑ 06.12.2025 00:43ну це поганий показник. я 6-7 витаскував з 50 ящиків
-
анти__бот
Member
DaKaR
а шо в ній гарного?
а шо в ній гарного?
-
DaKaR
Member
Броня, пушка
-
Hotspur
Member
всі великіанти__бот: ↑ 06.12.2025 12:59два норм танки і 4 малих?
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Це точно, а рандомі їх навалом вже.
Шось ця халява портить все. Маус якись не Маус а картонка. Ніхто не париться голдой під кутами навильот.
-
DaKaR
Member
І я такожPathfinder: ↑ 06.12.2025 14:53Шось ця халява портить все. Маус якись не Маус а картонка. Ніхто не париться голдой під кутами навильот.
Тут проблема, що бої ідуть 10-11 рівень.
Я маю думку, що танки не балансились для таких боїв.
-
Shade
Member
Голда літає у 9 випадках з 10. Взагалі по хорошому її треба ребалансити, наприклад порізати їй шкоду. Тоді може і турбобої не відбувалися би так часто.