Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 13:46скинь телефончик на 8 снапі ген 3 за 200 баксів, це перше
https://t.me/ChinaGoodBuy/238039
AntonyKandaurov: 04.12.2025 13:46по друге А54 я купив в 2023 році, який 8 снап ген 3 ало!
це була відповідь на ваші 17к грн за смарт
AntonyKandaurov: 04.12.2025 13:46писали якісь бездари які не можуть дати навантаження на проц щоб він хоча б номінальну частоту показав
а може навпаки - проц не може ефективно працювати в реальних задачах?
завдання сучасного проца для користувацького UI - максимально швидко обробити реакцію на дії користувача і знову спати
х86 так ефективно не вміють, може їм треба дати навантаження, через декілька секунд вони роздупляться і вийдуть на максимальну частоту що навіть системи моніторингу побачать
AntonyKandaurov: 04.12.2025 13:46Конкретно в МТК це енергоефективне ядро
зможете пошукати які енергоефективні ядра використовує qualcomm?
Gold_Star: 04.12.2025 13:56Трішки перемог з арм-фронту
Alexsandr: 04.12.2025 14:46Судя по тесту писали школьники. О же гоняет одни и те же данные по кругу. Похоже что это компоненты большей частью React.
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd
ахахаха, йдемо по посиланню в телезі і обана
Изображение
щось не двісті ніфіга :lol:
посилання на товар на лохекспресі
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/1005009 ... Redirect=y
це була відповідь на ваші 17к грн за смарт
ну ти тормоз, я купив собі телефон в 2023 році. ти мені почав заливати за снап який анонсували в 2025 році. ало, олімпіадник з математики, прокинься :gigi: я мав полетіти в майбутнє і купити там телефончик за 200 баксів і повернутись в 2023? :lol:
а може навпаки - проц не може ефективно працювати в реальних задачах?
завдання сучасного проца для користувацького UI - максимально швидко обробити реакцію на дії користувача і знову спати
х86 так ефективно не вміють, може їм треба дати навантаження, через декілька секунд вони роздупляться і вийдуть на максимальну частоту що навіть системи моніторингу побачать
може просто тест через сраку написаний вайбокодерами для того аби потерти піструна на свій м4\м5 проц? :laugh:
зможете пошукати які енергоефективні ядра використовує qualcomm?
в гуглі забанили?
2x Cortex-A720 (2,96 ГГц), 2x Cortex-A520 (2,27 ГГц)
yuriy_dd
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:33щось не двісті ніфіга
я дав вам посилання за яку ціну можна було його купити звичайно що це акція і треба застосувати купон - ви змогли би?
AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:33може просто тест через сраку написаний вайбокодерами
я вам дав хто його написав ви можете самі самостійно прочитати більше
також можете знайти інші подібні тести для браузерів
о вже тепліше, а тепер почитайте про це ядро ну і заодно порівняйте з тим яке ви написали
так потрішки я вас навчу критично думати, або в принципі думати
AntonyKandaurov
Member

я дав вам посилання за яку ціну можна було його купити звичайно що це акція і треба застосувати купон - ви змогли би?
це все одно що купити машину " нє біт нє крашен", я подивився огляд цього обмилка і це просто :facepalm: пєрдолінг із переробкою його з китайщини на расєйську хочаб, а потім ще надіятись щоб гугл сервіси спрацювали. що ж, економія мабуть того вартує, зате снапдрагон!
я вам дав хто його написав ви можете самі самостійно прочитати більше
також можете знайти інші подібні тести для браузерів
криворукі, я вже це зрозумів. забудьмо про цей тест, я сьогодні про нього вже все з'ясував.
о вже тепліше, а тепер почитайте про це ядро ну і заодно порівняйте з тим яке ви написали
так потрішки я вас навчу критично думати, або в принципі думати
давай конкретику, те що це efficient core я зрозумів. у мене питання з якого бодуна ти вирішив що А720 це не Efficient core?

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
це все одно що купити машину " нє біт нє крашен"
навіть краще приклад привів би я: ось цей купити, JAC, який типу москвич і потім всім розказувати який це топовий автомобіль :lol:
Gold_Star
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:49у мене питання з якого бодуна ти вирішив що А720 це не Efficient core?
Бо Юрій не шарить за big.LITTLE - надто складна технологія для його розуміння
AntonyKandaurov
Member

я оце посидів критично помислив і прийшов до цікавого висновку. Юра в тебе мабуть біполярка, ти розповідаєш який М4\М5 солодкий, класний продукт, як все працює, як кришечку припідняв і все гарно, в тесті криворукометр вибиває 55 папуг і жере при цьому 12 ватт. як все має бути зручно і т.д. і тут ти мені присилаєш посилання на телефончик який включаєш і починаєш пердолити, бо там все на китайській, купа застосунків для китайців, щось може не працювати або взагалі блокнутий телефон можуть прислати який без китайської сімки не працює... в тобі живе дві сутності, походу. хаос і порядок. це діло не добре :laugh:

Відправлено через 40 секунд:
а, ну і анальний зонд від дядька Сі на додачу, це точно шлях прогресу АРМ?

Відправлено через 25 секунд:
Gold_Star
не треба було зарано так карти розкривати, еееехххххх :laugh:
Gold_Star
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:57кришечку припідняв і все гарно
Кришечку мак міні хіба що - перевірити температуру радіатора над М4™
AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:58не треба було зарано так карти розкривати, еееехххххх
Та які карти, 15 років технології, можна ж було ознайомитись за цей час
AntonyKandaurov
Member

Gold_Star
та ви ото трошки поспішили, з біг.літтлами та їх ієрархією. хотілось щоб Юра на цьому трошки прогорів, ну така доля і шлях широкий, що ж зробиш. :rotate:
Gold_Star
Member

AntonyKandaurov
В інструкції до маку про це не написано, а розбирати ші-слоп теж не хочеться
AntonyKandaurov
Member

Gold_Star
здається там інструкція непотрібна, бо такий ідеальний інструмент зрозумілий з першого погляду і дотику :laugh:
Gold_Star
Member

AntonyKandaurov
Надивиться і нащупає так, що забуде про що його питали :gigi:
Alexsandr
Member

yuriy_dd: 04.12.2025 15:16
х86 можно настроить на режим без спать, но реакции софта нет т..е прблема где-то в другом месте. Что там делает тест гоняя по кругу только он знает.
AntonyKandaurov
Member

Gold_Star: 04.12.2025 16:13 AntonyKandaurov
Надивиться і нащупає так, що забуде про що його питали :gigi:
це така стратегія - коли заганяють в кут він одразу перемикається на більш зручну тезу.
Gold_Star
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 16:22це така стратегія - коли заганяють в кут він одразу перемикається на більш зручну тезу.
Тоді дамо йому трішки часу на коупінг :)
AntonyKandaurov
Member

Что там делает тест гоняя по кругу только он знает.
мабуть роботодавці цих вайбокодєрків погромістів теж у них спитали "що вони там роблять в робочий час, замість того аби працювати над продуктом". маю надію що співбесіда закінчилась звільненням.

Відправлено через 58 секунд:
Тоді дамо йому трішки часу на коупінг :)
ага, мій робочий день підійшов до кінця. нехай насипає за вечір і ніч тез - завтра буду розгрібати, аби вільний час був :rotate:
yuriy_dd
Member

AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:49із переробкою його з китайщини на расєйську хочаб
англійська в інтерфейсі там точно є
вам проблема якщо інтерфейс телефону на англійській?
також ви могли побачити кучу відгуків від реальних користувачів в тому числі з України
жоден samsung за такі гроші і близько не стоїть
AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:49криворукі, я вже це зрозумів. забудьмо про цей тест, я сьогодні про нього вже все з'ясував
ми лише зрозуміли що ви в принципі не розумієте що таке браузерні тести
AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:49давай конкретику, те що це efficient core я зрозумів. у мене питання з якого бодуна ти вирішив що А720 це не Efficient core?
а ви знаєте що є проци де ці ядра виконують роль P ядер?
Gold_Star: 04.12.2025 15:54Бо Юрій не шарить за big.LITTLE - надто складна технологія для його розуміння
підозрюю що ви не знаєте що сучасні АРМ проци мають і по три кластера а може й більше ядер?
знаєте мінімум інформації і хочете десь мене на чомусь елементарному підловити :lol: :lol:
AntonyKandaurov: 04.12.2025 15:58ну і анальний зонд від дядька Сі на додачу
таки да
десь як від microsoft google чи apple
waryag
Member

yuriy_dd: 03.12.2025 21:30але чому ви відмовляєтесь думати критично і йти далі - і поставити собі логічне питання - чому ніхто так не робить? якщо є попит - то це буде величезною конкурентною перевагою?

невже х86 фанатизм відбиває у вас здатність мислити?
Китайці не вміють в креатив і фантазію, та в банальну реалізацію запитів юзерів. В недобрендах ще якось експериментують, а топи дивляться на епл.
yuriy_dd: 03.12.2025 21:30ні, я ж писав - пиле-волого захист. Ще можна додати - що легше зробити смарт тоншим, і щоб корпус був більш міцним - де батарея - це частина силової конструкції. І щоб не скрипів.
Так він, фактично, не краще. А при потраплянні вологи навіть гірше, бо не можна витягнути батарею.
Достатня міцність і відсутність скрипів була ще в еру змінних акумів.
yuriy_dd: 03.12.2025 21:30але сучасні смарти - це не лише айфон. Ви ж напевне знаєте товщину сучасних андроїд смартів?
Величезна кількість користувачів жертвує компактністю і використовує захисні чохли та скло.
Заводське рішення було б краще, але його пропонують лише бренди 3 ешелону
yuriy_dd
Member

Alexsandr: 04.12.2025 16:21Что там делает тест гоняя по кругу только он знает
але ж ви знаєте що всі сучасні тести ганяють по колу якусь задачу?
AntonyKandaurov
Member

англійська в інтерфейсі там точно є
чєл в відео включив телефон і там китай-бабай. дякую, юзер френдлі. зате 212 баксів з купоном, налітай-купляй. :laugh:
ми лише зрозуміли що ви в принципі не розумієте що таке браузерні тести
браузерні тести які тестять браузери? чим що воно тестить?
а ви знаєте що є проци де ці ядра виконують роль P ядер?
а ви знаєте що є проци де ці ядра виконують роль E-ядер? :laugh:
таки да
десь як від microsoft google чи apple
в нинішній ситуації краще мати зонд від цих трьох аніж від комуністів, як на мене.
yuriy_dd
Member

waryag: 04.12.2025 16:55Величезна кількість користувачів жертвує компактністю і використовує захисні чохли та скло
це вони ставлять для того щоб захистити екран щоб не розбився
ви думаєте захищені телефони в них не б'ються екрани?
waryag: 04.12.2025 16:55Заводське рішення було б краще
мені би також напевне хотілося мати можливість швидко поміняти батарею а також можливість купити якісну оригінальну батарею
я це питання вирішую кастомними прошивками на яких смарт значно довше живе тому що прошивка не містить купу лайна від вендора яке збільшує її розмір в три і більше рази
Ответить