Зафіксовано найсерйозніший випадок вигоряння роз’єму живлення на GeForce RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

dext: 02.12.2025 20:26
oversteve: 02.12.2025 19:54 по-перше додали захист від рукожопа, по-друге крім вкорочених сигнальних пінів у роз'ємів дещо помінялося у вимогах до електричної частини БЖ загалом, так що не все так просто
Найвагоміша зміна це саме роз'єм, зміни в самих БЖ нерелевантні до проблеми
ви у членів консорціуму опитування проводили яка найвагоміша зміна була в стандарті АТХ 3.1? :think: пересічний користувач звертає увагу на те, про що пише виробник бж, а вони там про електричні х-ки нічого не пишуть
ну як, в 8-пін зазвичай авг18-20, це 0.5мм2-0.8мм2, в 12вхпвр авг16 - це 1.3мм2, так що цілком норм різниця :dontknow:
На фото роз'ємів 12pin має фізично менші піни за перетином, ніж 8pin - при тому, що номінальний струм на пін в 12pin вищий
Ще раз: перетин меньший, струм більший, чому горить - бо "користувач завжди винний" (с) nvidia та ії дуполизи
чому воно не горить там, де піни з гребінки на карті впаяні в текстоліт або там, де провода в терміналах обтиснуті? - бо перетин тих пінів достатній і там не в їх перетині справа :dontknow:
dext
Member

oversteve: 02.12.2025 20:38 ви у членів консорціуму опитування проводили яка найвагоміша зміна була в стандарті АТХ 3.1?
На Igor's Lab десь була порівняльна таблиця, там різниця лише в допустимих відхиленнях: на 3.1 дозволяється, щоб напруга падала нижче -5%, тож претензії не за адресою
чому воно не горить там, де ...
Не маю тепловізора та натхнення це перевіряти, головне що горить не БЖ і не дроти, а саме роз'єм на ВК (частіше) або на БЖ (рідше), і горить при коректному вставленні. Тож це проблема виключно роз'єму 12pin, який фізично/електрично гірший за 8pin як мінімум через більший опір (меньший перетин) та низький tolerance (меньші габарити)
oversteve
Member

dext: 02.12.2025 20:50 Не маю тепловізора та натхнення це перевіряти, головне що горить не БЖ і не дроти, а саме роз'єм на ВК (частіше) або на БЖ (рідше), і горить при коректному вставленні. Тож це проблема виключно роз'єму 12pin, який фізично/електрично гірший за 8pin як мінімум через більший опір (меньший перетин) та низький tolerance (меньші габарити)
і тут ми повертаємось назад до статистики гн - чому православний витривалий 8пін горить +- так само часто, як і менш витривалий 12вхпвр? :dontknow:
тобто краще і витриваліше він у вашій уяві, по факту і по спеках виробників один фіг :dontknow:

Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
dext: 02.12.2025 20:50
oversteve: 02.12.2025 20:38 ви у членів консорціуму опитування проводили яка найвагоміша зміна була в стандарті АТХ 3.1?
На Igor's Lab десь була порівняльна таблиця, там різниця лише в допустимих відхиленнях: на 3.1 дозволяється, щоб напруга падала нижче -5%, тож претензії не за адресою
тобто те, що виробників фактично забов'язали робити бж якіснішими то фігня, а те, що додали захист від рукожопів то основна фіча?
dext
Member

oversteve: 02.12.2025 21:33 і тут ми повертаємось назад до статистики гн - чому православний витривалий 8пін горить +- так само часто, як і менш витривалий 12вхпвр? :dontknow:
тобто краще і витриваліше він у вашій уяві, по факту і по спеках виробників один фіг :dontknow:
- іншої статистики немає, а протилежної і бути не може :rotate:
- різниця між 3.3 та 4.0 - 21%, damage control з "+/-" тут не пройде
- по факту, особливо щодо витривалості, навожу іллюстрацію для тих, хто вочевидь не засвоїв шкільної програми з фізики:

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
oversteve: 02.12.2025 21:37 тобто те, що виробників фактично забов'язали робити бж якіснішими то фігня, а те, що додали захист від рукожопів то основна фіча?
яким чином збільшення допустимого відхилення нагруги з -5% до -7% це про якість? :facepalm:

Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
https://hwbusters.com/psus/atx-v3-1-pci ... -official/
https://hwbusters.com/quick-tips/should ... d-to-know/
Changing an ATX v3.0 PSU to an ATX v3.1 one only involves changing the 12+4 pin header to the new one (given that the PSU already has one).
If a PSU uses 2x 8pin headers on its modular board to power the 12VHPWR (or 12V-2×6) cable, it is automatically ATX v3.1 compliant (provided it follows the rest of the requirements).
ATX v3.1 PSUs allow for a lower hold-up time (12ms instead of 17ms in ATX v3.0), which, in my opinion, is a big step backward!
This is a big step backward if you ask me. I’m afraid I have to disagree with the change at 12ms @ full load from 17ms. This is wild because, in this section, ATX v3.0 PSUs are better than ATX v3.1 ones! Intel contacted UPS manufacturers to confirm that the switch to battery time is lower than 12ms. Still, in any case, hold-up caps age, losing capacity, and besides that, it is always better to have more reserve power. On the other hand, I know that the bulk caps are expensive, which will help manufacturers lower the production cost
:laugh:
Вложения
12pins.jpg
oversteve
Member

dext: 02.12.2025 21:45 - іншої статистики немає, а протилежної і бути не може :rotate:
- різниця між 3.3 та 4.0 - 21%, damage control з "+/-" тут не пройде
тут статистичні дані, а не порівняння абсолютних величин, є довірчі інтервали, є похибка, вона там близько 1% виходить, тобто статистичні 3.3% це фактично любе число в інтервалі 2.3%-4.3%, а статистичні 4% в інтервалі 3%-5%
в реальності може навіть бути навпаки 4% погорівших 8-пін і 3.3% 12вхпвр, така ось вона статистика :dontknow:
dext: 02.12.2025 21:45 яким чином збільшення допустимого відхилення нагруги з -5% до -7% це про якість? :facepalm:
з 5% на 7% то ще в 3.0 було і в 3.1 так і залишилось, то ви не уважно читаєте
там холд ап тайм помінявся, але тут вже я тупанув, бо думав, що його збільшили, а по факту навпаки, тобто дали можливість виробникам здешевити бж :gigi:
dext: 02.12.2025 21:45 - по факту, особливо щодо витривалості, навожу іллюстрацію для тих, хто вочевидь не засвоїв шкільної програми з фізики:
толку з цієї ілюстрації, якщо те, на чому ви акцентуєте увагу не горить, ну не плавляться ці тоненькі штурпачки, їх вистачає для щастя, одна з проблем це контакт між цим штурпачком-папою в і терміналом-мамою, коли він роздовбаний
крім того ви самі ж процитували кусок про те, що деякі бж, у яких шнур 12вхпвр на іншому кінці має 2х 8пін роз'єми (ото шо синеньким обведено - 600Вт, а не 300) автоматично отримують сертифікацію атх 3.1
leif
Member

dext: 02.12.2025 21:51різниця між 3.3 та 4.0 - 21%, damage control з "+/-" тут не пройде
афігєть, в хід пішли важкі наркотики важка артилерія :lol:

а моє питання щодо "катастрофічності" оплавлення знову пропустили?

не проблема, але відповідь таки було б цікаво почути: viewtopic.php?p=4064818#p4064818

там
oversteve випередив мене з тим, що як би не оплавився роз'єм його треба все одно нести в СЦ, я хотів це наступним кроком написати, але нехай вже так. тому питання два:
- звідки у вас статистика по "катастрофічності" оплавлень 8пін-коннекторів?
- яка різниця для юзера як саме воно оплавилось: "катастрофічно" (що б це не означало в вашому розумінні :D ) чи 50/50, якщо наслідки все одно однакові -- нести в СЦ, міняти по гарантії і тд
dext
Member

oversteve: 02.12.2025 22:15 тут статистичні дані, а не порівняння абсолютних величин, є довірчі інтервали, є похибка, вона там близько 1% виходить, тобто статистичні 3.3% це фактично любе число в інтервалі 2.3%-4.3%, а статистичні 4% в інтервалі 3%-5%
на відміну від опитувань на вулицях аудиторія GN не є рандомною, тож ваші намагання звести все до похибки цілком зрозумілі, тому не пройдуть :rotate:
в реальності може
так, мріяти не заборонено, але іншої статистики з відкритих джерел немає і напевно не буде
толку з цієї ілюстрації, якщо те, на чому ви акцентуєте увагу не горить
Як це не горить? Напишіть der8auer'у про це :gigi: Фізика вона одна для всіх, і жертви маркетологів - не виключення
Изображение
leif: 02.12.2025 22:24 а моє питання щодо "катастрофічності" оплавлення знову пропустили?
див. іллюстрацію, можете навести аналогчіне для 8-pin (коли горить на обох кінцях), можете навести випадки вигоряння 8pin до непрацездатності ВК? питання знову риторичні B-)
leif
Member

dext
Зрозуміло, ви мої запитання до вас теж сприймаєте як риторичні, але вони такими не є)

Ну, немає чого відповісти і немає, що тут поробиш, дискусія на форумі річ добровільна :)
dext
Member

Ще до купи:
I recently experienced a similar issue with my RTX 4090 Founders Edition. I was using an ASUS ROG Thor 1200W PSU along with a CableMod 12VHPWR to 4x8-pin custom cable and a Thermal Grizzly WireView 180 adapter. Despite undervolting the GPU—keeping power draw below 420W—the connector between the GPU and the WireView adapter still melted. All connectors were fully seated, and the failure occurred internally, with no visible signs of damage from the outside.
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
leif: 02.12.2025 22:45 Зрозуміло, ви мої запитання до вас теж сприймаєте як риторичні, але вони такими не є)

Ну, немає чого відповісти і немає, що тут поробиш, дискусія на форумі річ добровільна :)
В сусідній гілці я одному розповідаю про основи біології, вам тут про основи з курсу шкільної фізики, "альтернативних" поглядів багато, а я один, тож відповідаю за можливості, вибачайте :rotate:
oversteve
Member

dext: 02.12.2025 22:36
oversteve: 02.12.2025 22:15 тут статистичні дані, а не порівняння абсолютних величин, є довірчі інтервали, є похибка, вона там близько 1% виходить, тобто статистичні 3.3% це фактично любе число в інтервалі 2.3%-4.3%, а статистичні 4% в інтервалі 3%-5%
на відміну від опитувань на вулицях аудиторія GN не є рандомною, тож ваші намагання звести все до похибки цілком зрозумілі, тому не пройдуть :rotate:
ну тобто крім аудиторії ГН ніхто більше відяхи не купує... я так розумію, що по вашому статистика якось так працює :gigi:
спойлер
Изображение
так, мріяти не заборонено, але іншої статистики з відкритих джерел немає і напевно не буде
так якщо нормальної статистики немає і ви напевне не знаєте, то чому ви тоді пишите, що 12вхпвр набагато частіше горять?
Як це не горить? Напишіть der8auer'у про це :gigi: Фізика вона одна для всіх, і жертви маркетологів - не виключення
тобто для вас авторитет це чувак, який зняв відео про витривалість свого роз'єму, а потім виявилося, що він його банально роздовбав великою кількістю перепідключень :think: тут або він не дуже компетентний, або робить це навмисно, при чому другий варіант більш імовірний, враховуючи можливість хайпанути на темі і заробити бабло на переглядах, а також пряму зацікавленість у розкрутці пов'язаного бренду, який робить приблуди для заміру струму

ну і ще раз конкретно по цій картинці - там нерідний кабель не знаю якої якості, і я уявлення не маю що він з ним робив :dontknow:

Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
dext: 02.12.2025 22:51 Ще до купи:
I recently experienced a similar issue with my RTX 4090 Founders Edition. I was using an ASUS ROG Thor 1200W PSU along with a CableMod 12VHPWR to 4x8-pin custom cable and a Thermal Grizzly WireView 180 adapter. Despite undervolting the GPU—keeping power draw below 420W—the connector between the GPU and the WireView adapter still melted. All connectors were fully seated, and the failure occurred internally, with no visible signs of damage from the outside.
давайте ще більше адаптерів і кастомних кабелів начепимо і тоді все точно буде ок працювати :gigi:
dext
Member

oversteve: 02.12.2025 23:01 ну тобто крім аудиторії ГН ніхто більше відяхи не купує... я так розумію, що по вашому статистика якось так працює :gigi:
- іншої статистики немає
- аудиторія GN більш специфічна/обізнана в PC DIY, тож і відсоток "тупоголових"/"криворуких" там нижче, апелювати до цього не вийде
так якщо нормальної статистики немає і ви напевне не знаєте, то чому ви тоді пишите, що 12вхпвр набагато частіше горять?
ще одна спроба, але ні: іншої немає, і не може бути, бо 12pin фізично і електрично гірший не те що за 3x, а навіть за 2x 8pin :teacher:
тобто для вас авторитет це чувак, який зняв відео про витривалість свого роз'єму, а потім виявилося, що він його банально роздовбав великою кількістю перепідключень
витривалість це якраз про кількість підключень до погіршення якості контактів, до чого претензії?
ну і ще раз конкретно по цій картинці - там нерідний кабель не знаю якої якості, і я уявлення не маю що він з ним робив :dontknow:
$24, з ультра-софт дротами (міцності яких достатньо, щоб видрати коннектор з БЖ :gigi:), на андервольтнутій 4090, обидва роз'єми поплавились - хто ж це зробив?

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
oversteve: 02.12.2025 23:05 давайте ще більше адаптерів і кастомних кабелів начепимо і тоді все точно буде ок працювати :gigi:
Фішка в тому, що цей адаптер за $200 якщо не помиляюсь (якість точно на рівні), якраз призначений для запобігання вигорянню, і поплавився там, де і його попередники - у відеокарті.

Чекаю від вас стандартного переліка винуватих, окрім "альтернативної" фізики від nvidia :rotate:
oversteve
Member

dext: 02.12.2025 23:25
oversteve: 02.12.2025 23:01 ну тобто крім аудиторії ГН ніхто більше відяхи не купує... я так розумію, що по вашому статистика якось так працює :gigi:
- іншої статистики немає
- аудиторія GN більш специфічна/обізнана в PC DIY, тож і відсоток "тупоголових"/"криворуких" там нижче, апелювати до цього не вийде
в мене сусід наприклад їх відоси дивиться, але якщо я його спитаю де в системнику відеокарта від зробить квадратні очі, бо в нього макбук... так що не судіть по собі :dontknow:
ще одна спроба, але ні: ішої немає, і не може бути, бо 12pin фізично і електрично гірший не те що за 3x, а навіть за 2x 8pin :teacher:
знову ж це ваші суб'єктивні фантазії, які не підтверджуються даташитами виробників, критичної різниці там немає
навіть якщо б це була правда, то фактичного запасу по струму в 2+ рази більше ніж достатньо, крім випадків браку/криворучок
тобто для вас авторитет це чувак, який зняв відео про витривалість свого роз'єму, а потім виявилося, що він його банально роздовбав великою кількістю перепідключень
витривалість це якраз про кількість підключень до погіршення якості контактів, до чого претензії?
роз'єми розраховані на 30 гарантованих підключень, а він там сам казав, що тикав шнур туди сюди пару сотень разів на різних бж
власне 8-пін на ті самі 30 підключень рохраховані, так що сказати, що вони більш витривалі також не вийде
$24, з ультра-софт дротами (міцності яких достатньо, щоб видрати коннектор з БЖ :gigi:), на андервольтнутій 4090, обидва роз'єми поплавились - хто ж це зробив? :laugh:
що таке $24 з ультра-сфот дротами? якийсь кабель? хто це зробив - дербауер :dontknow:
п.с. ви одну півторашку спробуйте порвати, а там їх 12 :rolleyes:
leif
Member

dext: 02.12.2025 23:29Чекаю від вас стандартного переліка винуватих, окрім "альтернативної" фізики від nvidia
вас послухати, так виходить, що просто диво якесь сталось, що ця "альтернативна" фізика вже скільки років працює, забезпечуючи не банкрутство, а прибуток як самому ігровому підрозділу Нвідіа так і партнерам, які несуть гарантійні зобов'язання, тобто фінансово потерпають, коли юезр звертається по гарантії, щось у юзера катастрофічно оплавилось (с) і тд.

юзери в свою чергу також чомусь не вивели графічний підрозділ амд в лідери ринку, і вже який рік поспіль зовсім не проти роз'єму, який "горить катастрофічно". і це все, не зважаючи на те, що хайп піднімається мало не навколо кожного випадку, який потрапляє в інтернет з фотографіями оплавленого роз'єму і тільки лінивий не чув про те, який страшний той 12пін роз'єм і як він горить за першої нагоди. навіть 5090 та 5080, які недешево коштують, юзери пречудово купують, це я вже мовчу про професійні карти нвідіа, ціна яких суттєво вище і які в наші часи АІ-буму користуються солідним попитом, а роз'єм живлення у них, ви не повірите, все той же ваш улюблений 12в 2х6.

тож, не зважаючи на увесь плач ярославни навколо поганого роз'єму (типу вашого в цьому топіку), що там у нас в цьогоднішній новині було? 92% відеокарт знову продались на чіпах нвідіа, а це означає, що який у більш потужних з них роз'єм живлення? так отож. дивна "альтернативна фізика", яка так добре працює протягом тривалого часу. можливо, вона не така вже "альтернативна", можливо роз'єм цілком собі норм і треба бути з ним лише на крихту уважніше? та ні, маячня якась :apes:
dext
Member

oversteve: 02.12.2025 23:41 в мене сусід наприклад їх відоси дивиться, але якщо я його спитаю де в системнику відеокарта від зробить квадратні очі, бо в нього макбук... так що не судіть по собі :dontknow:
краще спитайте вашого "сусіда з макбуком" - він в тому опитуванні голосував за 8pin чи 12pin? :laugh:
знову ж це ваші суб'єктивні фантазії, які не підтверджуються даташитами виробників, критичної різниці там немає
:facepalm: вам, вибачте, як людині з обмеженими здібностями, на фото показали, що піни 8pin фізично значно більші за 12pin - які даташити виробників, які фантазії? :think:
навіть якщо б це була правда
:facepalm:
то фактичного запасу по струму в 2+ рази більше ніж достатньо, крім випадків браку/криворучок
- хто вам сказав, що у 8pin є фактичний запас в 2 рази?
- піни 12pin не просто значно токніші за 8pin, номінальний струм також вищий, тож фактор "покращення" там точно більше 2 --> толеранс фактично відсутній
роз'єми розраховані на 30 гарантованих підключень, а він там сам казав, що тикав шнур туди сюди пару сотень разів на різних бж
власне 8-пін на ті самі 30 підключень рохраховані, так що сказати, що вони більш витривалі також не вийде
я не дивився те відео, що він довів?

Відправлено через 5 хвилин 51 секунду:
leif: 02.12.2025 23:57 вас послухати, так виходить, що просто диво якесь сталось, що ця "альтернативна" фізика вже скільки років працює, забезпечуючи не банкрутство, а прибуток
це жодним чином не відміняє раніше написаного: 12pin за всіма характеристиками окрім компактності гірший за 8pin, апелювання до "вони ж багаті, тому їм видніше/вони розумніші [в положенні фактичного монополіста]" - погано працює, особливо в цій країні B-)
leif
Member

dext: 03.12.2025 00:0712pin за всіма характеристиками окрім компактності гірший за 8pin
а яка різниця, коли, як бачимо (в тому числі і на власному досвіді) в абсолютній більшості випадків хоч 12пін роз'єм хоч 8пін -- обидва працюють і виконують покладену на них функцію. що мені ці сферичні коні в вакуумі? працює без проблем, працює довго, на випадок браку є 3 роки гарантії, що ще потрібно юзеру?
dext: 03.12.2025 00:07апелювання до "вони ж багаті, тому їм видніше/вони розумніші"
не було такого апелювання не вигадуйте вчергове. тут мова про те, що всі адекватні бізнеси рахують гроші і в збиток собі працювати не будуть + максимізують прибуток за кожної нагоди. як ви думаєте, якщо міняти по гарантії багато карт, це дуже вигідно виходить? в фін. звітах не відобразиться?
oversteve
Member

dext: 03.12.2025 00:07 :facepalm: вам, вибачте, як людині з обмеженими здібностями, на фото показали, що піни 8pin фізично значно більші за 12pin - які даташити виробників, які фантазії?
чого ви причепилися до пінів-пап, якщо проблема взагалі не в них? для кого я це тут viewtopic.php?p=4064886#p4064886 писав? напевно то все таки не в мене обмежені здібності :banan:
такі даташити виробників, на які я також давав посилання, але для кого я це пишу, вам видніше, ніж інженерам які працюють в молексі/амфенолі :facepalm:
то фактичного запасу по струму в 2+ рази більше ніж достатньо, крім випадків браку/криворучок
- хто вам сказав, що у 8pin є фактичний запас в 2 рази?
- піни 12pin не просто значно токніші за 8pin, номінальний струм також вищий, тож фактор "покращення" там точно більше 2 --> толеранс фактично відсутній
я писав про запас в 2 рази у 12вхпвр, вуаля
viewtopic.php?p=4063723#p4063723
я не дивився те відео, що він довів?
що він п*здобол, нє?
dext
Member

oversteve: 03.12.2025 00:28 чого ви причепилися до пінів-пап, якщо проблема взагалі не в них?
Як я вже казав, фізика горіння роз'ємів мені не цікава, достатньо того, що в цій схемі горять виключно роз'єми 12pin, мама-тато - без різниці хто в цій сім'ї першим став наркоманом :gigi:

> 1. відкритий стенд, 120 градусів
> 2. [тут має бути відео перебігання дороги на червоне світло] :gigi:

leif: 03.12.2025 00:16 а яка різниця
Мені як людині, яка має діло не тільки з силовою електронікою - є різниця, де я бачу об'єктивний регрес як в механічній, так і в електричній частині.
Ви бачите лише рекламні слайди nvidia - я бачу ризик, керування яким переклали на кінцевих користувачів, і добре здерли за це грошей на додачу :teacher:
leif: 03.12.2025 00:16 що всі адекватні бізнеси рахують гроші і в збиток собі працювати не будуть
Звичайно, тому, наприклад, в новому стандарті ATX-3.1 дозволили ставити гірші конденсатори по первинці, все заради себе адекватних, не вас :teacher:

А з 12pin ви просто доїли те, що було в запасі специцікацій 8pin, не більше того
oversteve
Member

dext: 03.12.2025 01:08
oversteve: 03.12.2025 00:28 чого ви причепилися до пінів-пап, якщо проблема взагалі не в них?
Як я вже казав, фізика горіння роз'ємів мені не цікава, достатньо того, що в цій схемі горять виключно роз'єми 12pin, мама-тато - без різниці хто в цій сім'ї першим став наркоманом :gigi:
ой, а шо тут у нас погоріло :gigi:
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... tor_burnt/
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... _psu_side/
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... m_corsair/
dext: 03.12.2025 01:08 > 1. відкритий стенд, 120 градусів
> 2. [тут має бути відео перебігання дороги на червоне світло] :gigi:
так мова про те, що фактичний 2-кратний+ запас є і воно не вмерло, ніхто ж його для передачі 1.2кВт не використовує :dontknow:
dext
Member

oversteve: 03.12.2025 01:38 ой, а шо тут у нас погоріло :gigi:
Що ж, бувають перехідники (знову ж тами 12pin) гірші за гірших.
В будь-якому випадку до впровадження цього емейзінгу подібних "покращень" (коли через пін меньшого діаметру пускають більший струм) не було, скорегуйте якщо я неправий, продукція яблука не рахується :rotate:
Вложения
steve.jpg
oversteve
Member

dext: 03.12.2025 15:28
oversteve: 03.12.2025 01:38 ой, а шо тут у нас погоріло :gigi:
Що ж, бувають перехідники (знову ж тами 12pin) гірші за гірших.
от тут взагалі ніде 12пін немає, суто православні потужні 8пін поплавило :dontknow:
https://www.reddit.com/r/watercooling/c ... ed_in_the/
https://www.reddit.com/r/PCBaumeister/c ... tut/?tl=en
https://www.reddit.com/r/gpumining/comm ... _easy_way/

dext: 03.12.2025 15:28 В будь-якому випадку до впровадження цього емейзінгу подібних "покращень" (коли через пін меньшого діаметру пускають більший струм) не було, скорегуйте якщо я неправий, продукція яблука не рахується :rotate:
цей "емейзінг" Молекс випустив десь за 10 років до того, як 12вхпвр з'явився і він використовується далеко не тільки для живлення відях, робочий струм до 13А, не максимальний, а такий як в тих даташитах, з дельтою нагріву 30 градусів
https://www.molex.com/en-us/products/co ... connectors
Ответить