Ого, вони бувають подвійні. Потужно
- спойлер

Вивчіть питання. Вони там не просто так - це розрізнення по класу робочої станції та її комплектаціїinquisition: ↑ 24.11.2025 13:33Не хватает AI TOP в названии. Уволить маркетолухов.
RTX забули
Переносна робоча станція у форматі ноутбуку? Це як у фільмах заживити від генератору та їздити у бусику по районі? Бо я не можу придумати жодного предлогу чому це має бути зручніше звичайного серверу.Конфігурація з 256 гігабайтами оперативної пам’яті має зацікавити, наприклад, тих, хто працює з великими ШІ-моделями.
Приходьте на каву/какао/пуер роздуплитися. Назва "тупіша за відро с крабами", там ще є преміум, не вистачає ультри, аи, топ і платінум едішн. Тому маркетолухи недопрацювали суттєво.alexeygalas: ↑ 24.11.2025 13:36Вивчіть питання. Вони там не просто так - це розрізнення по класу робочої станції та її комплектаціїinquisition: ↑ 24.11.2025 13:33Не хватает AI TOP в названии. Уволить маркетолухов.
Все дуже просто читається
- спойлер
- Screenshot 2025-11-24 at 13.38.23.png
Якщо вам важко зрозуміти цю доволі просту схему позначення моделі та класу продукту - ну я тут безсилий. Може ви з тих, хто досі не розуміє нумерації процесорів Intel та AMD? ))inquisition: ↑ 25.11.2025 11:45Назва "тупіша за відро с крабами", там ще є преміум, не вистачає ультри, аи, топ і платінум едішн.
хочуть здатись крутимиAlligator: ↑ 25.11.2025 09:54Переносна робоча станція у форматі ноутбуку?
Іронічно, але даний клас товстих ультимативних робочих станцій в сучасних моделях Dell/Lenovo живляться від USB-C Power Delievery 3.1, завдяки розширеному діапазону напруг. І жеруть вони набагато менше ніж ви собі уявили. Це не ігровий лептоп, там відео адаптер має значно нижчий TGP на відміну від ігрових моделей.Alligator: ↑ 25.11.2025 09:54Переносна робоча станція у форматі ноутбуку? Це як у фільмах заживити від генератору та їздити у бусику по районі?
Є Lenovo ThinkPad P16 із 4 SO-DIMM слотами.ronemun: ↑ 24.11.2025 19:221/ а з якої причини Sodimm 2х64 Гбайт не може бути?
Не можу уявити. Бо жре воно 280 W від USB-C, з людським блоком живлення 330.alexeygalas: ↑ 25.11.2025 15:07Іронічно, але даний клас товстих ультимативних робочих станцій в сучасних моделях Dell/Lenovo живляться від USB-C Power Delievery 3.1, завдяки розширеному діапазону напруг. І жеруть вони набагато менше ніж ви собі уявили. Це не ігровий лептоп, там відео адаптер має значно нижчий TGP на відміну від ігрових моделей.