Навіщо малювати нпс далі ніж за 100 метрів в шутері в опен ворлді? Де банально в оптику зі 100 метрів нпс зникає? Піднятись кудись, що в кінці мого ж компаунду не зникали нпс? Дійсно, навіщо. Я вже написав вище, якщо не зрозумів, перечитай.hohlid19: ↑ 19.11.2025 09:01Ещё со временем ТЧ у НПС имеется онлайн и оффлайн режим. +Вычисления ИИ НПС в Арке вычисляется на стороне сервера. В сталкере такого нету, т.к. игра оффлайноваяEnjthesilence: ↑ 18.11.2025 17:34
тіпи навіть не розуміють, що в С2 гравець перебуває у 100 метровій бульбашці, за межами якої нічого не існує, що є крінжем у 2025 році. а в арк на іншому кінці карти вирує життя, так. Ще в С2 найтупіший ШІ ворогів, який тільки можливо уявити, а ШІ який вчиться на патернах гравців у арк навіть порівнювати не стану, реагує на місцевість і фізику, так само як і оптимізацію неткода, коли в арк, кожна частинка робота, знаходиться в абсолютно ідентичних місцях після його знищення для всіх гравців на карті і це все при майже ідентичному рівні графіки, тільки в арк буде 200 фпс, а сталкер в Заліссі чомусь помирає до 80 в сінглі.
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:Стесняюсь спросить—зачем? Вы в игру то играли, чтоб такой бред нести?Enjthesilence: ↑ 18.11.2025 23:39 але я хотів би побачити когось далі ніж за 100 метрів у сучасній грі у 2025 році
Вау, 20 років назад був офлайн і онлайн у трилогії, тільки там він був 180 метрів, а не 100