Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300

Каргокульт какой то, совсем за диких фанатов держат :lol:
f24gun69
Member

Conqistador: 17.11.2025 12:52 Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300

Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?
lewerlin
Member

f24gun69: 17.11.2025 13:04Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?
Тодд? Та ізі.
Lekrs
Member

Потрібно було робити повноцінний смартфон в такому форматі. А так, цяцька для фанатів, положити на поличку...
maxud_b
Member

"Це вже було"(с). В 2015 році вже випускали обмеженим тиражем. Тодд Говард: щоб нам таке зробити аби нічого не робити, але гроші отримати. Ідея. Ремастер Ф4. Не прокатило... О! Ще раз продамо китайську іграшку за 1 бакс по ціні 300...
Makrospace
Member

Ну хоч би дозиметр добавили...
Scoffer
Member

А тиск міряти вміє? :shuffle:
doc-oc
Member

f24gun69: 17.11.2025 13:04
Conqistador: 17.11.2025 12:52 Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300

Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?
Конечно не тупые! Если у тебя есть какая-то фирма, то ты автоматически становишься сверхразумом! Именно по этой причине на рынок постоянно выходит куча провального мусора, а конторы постоянно становятся банкротами :laugh:
Dilfin
Member

Scoffer: 17.11.2025 13:27 А тиск міряти вміє? :shuffle:
А класна б була штука, якщо мала барометр, термометр, дозиметр і тискомір, а ще ліхтарик ну і вмонтований смартфон з GPS-навігатором і з картами.
dead_rat
Member

Dilfin: 17.11.2025 14:07
А класна б була штука, якщо мала барометр, термометр, дозиметр і тискомір, а ще ліхтарик ну і вмонтований смартфон з GPS-навігатором і з картами.
Треба було у Гарміна замовляти на основі вєлокомпа чи спорт годинника
Sanьka
Member

Виглядає прикольно. Жоским фанатам зайде, а таких повно.

Хоча наявність жпс навігатора, і аудіоплеєра було б доречно.
Denverson
Junior

А додати функції розумного годинника,але щоб інформація була у стилі гри, як завжди їм мізків не вистачило...Але ж ледащі
tornadox
Member

А хіба не був продукт де вставлявся звичайний смартфон і був додаток який повторював цей самий функціонал?
Інтерес до фелаута тільки через вихід серіалу, гра вийшла в 2015 і з того часу нічого нового. Хлам у вигляді Fallout 76 не цікавий.
mult
Member

Я б якості настільного годинника взяв таку штуку.
Але за розумною ціною, тисяч 2000-3000 гривень мабуть.
Не знаю яка для нього адекватна ціна, але точно не 300 доларів.
S0N1C
Member

у мене минулорічний у якості годинника на столі стоїть(тільки батарейка вмерла за кілька місяців :shuffle: ), мені подобається,
зрозуміло шо кожен рік я таке купляти не буду :lol:
спойлер
Изображение
EvhenS
Member

Пам'ятаю вони курточку з пакетів АТБ випустили, шолом з пліснявою і пластмасовий чохол замість пляшки нюка-коли.
Voozy
Member

спойлер
Лох - не мамонт. Не вымрет.
-Тодд Говард.
Bukakanga
Member

Dilfin: 17.11.2025 14:07
смарты Blackview в помощь, чо )))
Kullerok
Member

Lekrs: 17.11.2025 13:12 Потрібно було робити повноцінний смартфон в такому форматі. А так, цяцька для фанатів, положити на поличку...
Все верно. Коллекционная вещь. Если тираж не большой будет лет через 20 стоять не 300 а 3к
Devijack
Member

Нє ну якщо він показує мій інвернтар в кишенях, стан здоровья, хочаб хп, та може вколювати стимулятор за потреби то норм.
Ответить