Не хочеться, бо там контейнери з #ItemID_leveled. Дослідження в серії закінчилось в Нью Вегасі, коли локації мали якісь унікальні нагороди.mult: ↑ 11.11.2025 13:31їх хочеться досліджувать.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшло перевидання Fallout 4: Anniversary Edition, в якому немає нічого нового
-
ramm
Member
-
kairo
Member
Там 200 рецензій на весь бандл.NUN4AG: ↑ 11.11.2025 14:50Майків не дивує лише тупість людей, які знаючи вміст цього Layno Edition не пошкодували на нього 15-20$ щоб розповісти всім довкола володарями яких скарбів вони стали. І рішуче загнали рейтинг позитивних відгуків Creations Bundle нижче 30%.
-
Васильович
Member
Але ж в четвірці досліджуючи локації також можна знайти цікавинки - як не силову броню, то унікальну зброю (наприклад, Зуб Кремва) чи ті ж bobbleheadsramm: ↑ 11.11.2025 15:08Дослідження в серії закінчилось в Нью Вегасі, коли локації мали якісь унікальні нагороди.
-
mult
Member
ramm
Мені було цікаво бродити світом, досліджувати будівлі, світ зроблений доволі непогано.
Я ще моди ставив на більш хардкорний геймплей.
Бо по дефолту не цікаво.
Але на гру тупо забили.
Купа не вирішених проблем і вони навіть зараз випускають едішн, без виправлення цих всіх проблем.
Це верх наглості і ліності.
Особливо коли дивишся на інших розробників, які роками випускають патчі до своїх ігор, з виправленням багів і геймплею.
Мені було цікаво бродити світом, досліджувати будівлі, світ зроблений доволі непогано.
Я ще моди ставив на більш хардкорний геймплей.
Бо по дефолту не цікаво.
Але на гру тупо забили.
Купа не вирішених проблем і вони навіть зараз випускають едішн, без виправлення цих всіх проблем.
Це верх наглості і ліності.
Особливо коли дивишся на інших розробників, які роками випускають патчі до своїх ігор, з виправленням багів і геймплею.
-
kairo
Member
Сам експлорінг в іграх Бєседкі на вищому рівні, цікаво лазити по світу, знаходити укриття і тому подібне. Квести побічні бувають непогані. Але мейн квест в Ф4 навіть по міркам Бєсєдкі дуже нудний. Я гру закинув на середині.
-
VovaII
Member
Васильович
В четвертому Фоллауті із доповненнями, назбирав 20(чи 21) штук силової броні. Саме знайшов, а не вкрав чи купив. З деякого моменту їх там накупити можна ще більше.
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
kairo
В четвертому Фоллауті із доповненнями, назбирав 20(чи 21) штук силової броні. Саме знайшов, а не вкрав чи купив. З деякого моменту їх там накупити можна ще більше.
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
kairo
— Якби не можливість тинятися куди хочеш, будувати поселення, і ще всіляке, я б і 10-15% не пройшов. Бо було б дуже нудно.Але мейн квест в Ф4 навіть по міркам Бєсєдкі дуже нудний. Я гру закинув на середині.
-
mult
Member
VovaII
Я грав без супутників і силової броні, з модами на більший хардкор, то мені було цікаво.
Силова броня то сильно полегшує гру, супутники, то бісяча тупа фігня, яка тільки заважає
Виконував дуже багато квестів, основний квест не шедевр, але якщо він виконується в перемішку з побочками то цілком нормально.
У мене ні разу не виникало бажання дропнути гру.
Я грав без супутників і силової броні, з модами на більший хардкор, то мені було цікаво.
Силова броня то сильно полегшує гру, супутники, то бісяча тупа фігня, яка тільки заважає
Виконував дуже багато квестів, основний квест не шедевр, але якщо він виконується в перемішку з побочками то цілком нормально.
-
Enjthesilence
Member
Квест Валентайна хоч пройшов? То напевно єдиний гарний сюжет на всю частинуmult: ↑ 11.11.2025 17:40 VovaII
Силова броня то сильно полегшує гру, супутники, то бісяча тупа фігня, яка тільки заважає![]()
-
mult
Member
Enjthesilence
Звісно, він тоді ще може стати твоїм супутником.
Як на мене є ще немало цікавих побочок.
І якщо їх перемішувати з основним сюжетом, то грати можна.
Мене в грі тримала сама атмосфера світу.
Сам світ цікаво побудований, постійно щось нове в локаціях, всякі пасхалки, навіть по скелетах часто бувало видно якусь трагедію, яка колись відбулась.
Мені було цікаво.
Як я писав вище, особливо без силової броні і тупих супутників, просто на одинці, з мінімумом швидких переміщень.
Нікуди не спішив, просто жив в тому світі
Я так часто граю.
Бачив як люди деякі грають, взяв завдання і побіг, навіть не дивлячись що там збоку.
В мене це завжди дослідження, обовязково треба глянути що там справа і зліва
Я ж не граю в гру на якийсь таймер.
Звісно, він тоді ще може стати твоїм супутником.
Як на мене є ще немало цікавих побочок.
І якщо їх перемішувати з основним сюжетом, то грати можна.
Мене в грі тримала сама атмосфера світу.
Сам світ цікаво побудований, постійно щось нове в локаціях, всякі пасхалки, навіть по скелетах часто бувало видно якусь трагедію, яка колись відбулась.
Мені було цікаво.
Як я писав вище, особливо без силової броні і тупих супутників, просто на одинці, з мінімумом швидких переміщень.
Нікуди не спішив, просто жив в тому світі
Я так часто граю.
Бачив як люди деякі грають, взяв завдання і побіг, навіть не дивлячись що там збоку.
В мене це завжди дослідження, обовязково треба глянути що там справа і зліва
Я ж не граю в гру на якийсь таймер.
-
Grey_ukr
Member
Мне нравится в играх беседки мини истории на локациях.
Находить всякие записки\аудиозаписи и слушать, что произошло.
Как история про семью, которая строила бункер в подвале, чтобы выжить, а потом ты его открываешь, а там все гулями стали.
или находишь вещи на крыше с рацией и слушаешь, что человек ждал друга и тот пришел и на записи слышно, что началась атака гулей.
или записка, что в канализации рядом есть тайник рейдеров и парень пойдет туда посмотреть. Потом ты находишь труп парня и таки да, тайник. А в нем насекомые и мертвый рейдер.
И вот такое меня прям затягивает. Не квесты, а вот такие мини-истории.
Находить всякие записки\аудиозаписи и слушать, что произошло.
Как история про семью, которая строила бункер в подвале, чтобы выжить, а потом ты его открываешь, а там все гулями стали.
или находишь вещи на крыше с рацией и слушаешь, что человек ждал друга и тот пришел и на записи слышно, что началась атака гулей.
или записка, что в канализации рядом есть тайник рейдеров и парень пойдет туда посмотреть. Потом ты находишь труп парня и таки да, тайник. А в нем насекомые и мертвый рейдер.
И вот такое меня прям затягивает. Не квесты, а вот такие мини-истории.
-
Vpupkin
Member
Багтезда така багтезда.....
-
VovaII
Member
mult
А хто Вам сказав, що я грав у броні і із супутниками? Всі броні стоять на другому поверсі побудованого сараю. Полагоджені, пофарбовані. Деякі доукомплектувані різними допами.
Супутників «пробував» тих що сюжет підсовував. Поки не побачив перк «самотній….». Тоді допетрав, що можна і без супутника.
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Grey_ukr
А як Вам історія про іншопланетянина? У НьюВегасі було доповнення про пригоди з іншопланетянами. Видно і тут щось хотіли прикрутити?
А хто Вам сказав, що я грав у броні і із супутниками? Всі броні стоять на другому поверсі побудованого сараю. Полагоджені, пофарбовані. Деякі доукомплектувані різними допами.
Супутників «пробував» тих що сюжет підсовував. Поки не побачив перк «самотній….». Тоді допетрав, що можна і без супутника.
Grey_ukr
А як Вам історія про іншопланетянина? У НьюВегасі було доповнення про пригоди з іншопланетянами. Видно і тут щось хотіли прикрутити?
-
daesz
Member
Сиш, ну купи 
-
Grey_ukr
Member
В ф4 тарілка падає при 20 лвлі в одне й те саме місцеVovaII: ↑ 11.11.2025 19:24 mult
Grey_ukr
У ф3 було цікавіше. Там від твоєї удачі залежало і падало воно в різні локації. поки не зробили ДЛС про НЛО
У нью вегасі тільки з перком вони є.
Теж подобається таке.
-
AceDeLaeda
Member
Гра шикарна, тут жодних сумнівів, як і Скайрім. Але, продавати новий патч, для власників гри, як щось неймовірне. Ну я б ще зрозумів, нове ДЛЦ на десяток годин....Але поробки з творчої майстерні... Рілі? Я в шоці. Щей зламали мені всі моди, я тепер як потерпівший сиджу і думаю як зробити даунгрейд версії. Дякую корочше. Наївся.
-
tablestikus
Member
У мене є підозра що цей реліз для нових гравців в кого не було ф4, а не для старих фанатів.AceDeLaeda: ↑ 11.11.2025 19:55 Гра шикарна, тут жодних сумнівів, як і Скайрім. Але, продавати новий патч, для власників гри, як щось неймовірне. Ну я б ще зрозумів, нове ДЛЦ на десяток годин....Але поробки з творчої майстерні... Рілі? Я в шоці. Щей зламали мені всі моди, я тепер як потерпівший сиджу і думаю як зробити даунгрейд версії. Дякую корочше. Наївся.
-
kairo
Member
Вибираєте через Стім версію, на якій працювали моди і все.AceDeLaeda: ↑ 11.11.2025 19:55Щей зламали мені всі моди, я тепер як потерпівший сиджу і думаю як зробити даунгрейд версії
-
ramm
Member
Силова броня також є лвл-лутом при вході на локацію, на 50му рівні тобі попадається здебільшого броня анклаву, що не має жодного сенсу. Унікальні речі швидко застарівають через цей самий левелінг і часто крім назви не мають жодної унікальності. Ф4 може бутим цікавим перші годин 10-20, потім починаєш пробігати по квестам, бо в кінці чергової локації ти знайдеш скриню з випадковою шмоткою з "зірочкою".Васильович: ↑ 11.11.2025 15:55Але ж в четвірці досліджуючи локації також можна знайти цікавинки - як не силову броню, то унікальну зброю (наприклад, Зуб Кремва) чи ті ж bobbleheads
mult
Я думаю через Скайрім Тод Говард спіймав зіркову хворобу і вирішив що його підхід до стоврення ігор (дуже велика кількість локацій наповнена автозгенерованим лутом і противниками) - ключ до успіху. Хоча з точки зору дослідження той же ф3 був набагато цікавішим, я не кажу вже про Морровінд.
-
mult
Member
ramm
В мене був свій ф4, в оригінальний я не багато грав.
Як і любу гру Тода, ф4 треба самому допилювать.
Я витратив не один день на копання в нексусі.
В мене був перебаланс всього, лута, і зброї з зірочкою, небеспечні вороги і інше.
Тому мені було цікаво.
В стімі я награв 862 години, ще були піратки
Ф3 я теж багато грав як і нью вегас, це чудові ігри і їм би ремейки зараз дати.
Там Тод обіцяє ремастер ф3.
Але вийде як і всі його ігри, криво і без виправлення балансу і проблем.
Ну і ремастер це не ремейк.
В мене був свій ф4, в оригінальний я не багато грав.
Як і любу гру Тода, ф4 треба самому допилювать.
Я витратив не один день на копання в нексусі.
В мене був перебаланс всього, лута, і зброї з зірочкою, небеспечні вороги і інше.
Тому мені було цікаво.
В стімі я награв 862 години, ще були піратки
Ф3 я теж багато грав як і нью вегас, це чудові ігри і їм би ремейки зараз дати.
Там Тод обіцяє ремастер ф3.
Але вийде як і всі його ігри, криво і без виправлення балансу і проблем.
Ну і ремастер це не ремейк.
-
kairo
Member
Скайрім, це допиляний Облівіон. Покращили автолевелінг та вклали більше грошей в розробку. Це завжди були ігри про нудний головний квест, непогані другорядні квести, шикарний експлорінг та наративний сторітелінг.ramm: ↑ 11.11.2025 21:52Я думаю через Скайрім Тод Говард спіймав зіркову хворобу і вирішив що його підхід до стоврення ігор (дуже велика кількість локацій наповнена автозгенерованим лутом і противниками) - ключ до успіху.